Машина за вакуумиране камерна Caso VacuChef Slime-Line

Наличен
КОД
6366
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
на 12 вноски по 116.80 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
купи на изплащане
Промо цена 1200,00 лв. was 1790,00 лв.
  Безплатна доставка за този продукт 
  Опция преглед и застраховка!
  Отстъпки за фирми
  ЕКОНТ / SPEEDY / SAMEDAY

  Плати с карта и получи
-2% допълнителна отстъпка!

Пролетни оферти (06.03-31.03.2024)
  • TBI Bank
  • УниКредит Кънсюмър Файненсинг
  • Банка ДСК
  • БНП Париба
☎  Поръчай по телефон: 0876 701 801
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Характеристики
КОД6366
Каталожен номерCAS.1419
Тегло14.000000
ПроизводителCASO
ЦвятИнокс
Мощност350 W
Гаранция2 години / 24 месеца
ПромоПромо
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Баркод4038437014198
НаличностПри доставчик
Google CategoryHome & Garden > Kitchen & Dining > Kitchen Appliances > Vacuum Sealers

Предимства на Caso VacuChef Slime-Line Caso CAS.1419:

Камерна машина за вакуумиране
размер на камерата: 300 x 290 x 90 mm (приблизително 8 liters)
Компактен дизайн, подходящ за монтаж във вграден шкаф
Корпус и камера: неръждаема стомана
Максимална ширина на плик/ролка: 30 см
Мощна вакуум-помпа с капацитет 72 литра / минута
Проследяване на налягането на дисплея
Прозрачен акрилен капак
Проследяване на активния процес на вакуумиране или запечатване на LCD-дисплей

Подходяща за:

Вакуумиране на свежи хранителни продукти като плодове и зеленчуци, риба, месо и др.
Вакуумиране на предварително замразени течности
Запазване на свежестта и вкуса на хранителните продукти за дълго време и съхраняване в хладилник, фризер или на стайна температура, в зависимост от изискванията за съхранение на продуктите в плика.
Вакуумиране на деликатни храни с възможност за ръчно управление на вакуумиране, чрез стопиране на процеса.
Вакуумираните хранителни продукти са подходящи за нискотемпературно готвене (Sou Vide)
Мариноване на храни
Съхранение на деликатни храни и скъпи предмети с колекционерска стойност (бижута, ценности и др.) Опаковането в условия на вакуум осигурява защита на много различни предмети. С помощта на машината за вакуумиране е възможно да опаковате къмпинг-аксесоари като кибрит и други предмети, които трябва да останат сухи. Чрез вакуумиране не се позволява окисляване на сребърни или колекционерски предмети, защото е елиминиран достъпът на въздух. По този начин те могат да бъдат съхранявани за дълъг период от време.

Предимства:

Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари:

Може да се използва в следните случаи:

да се опаковат хранителни продукти в херметични условия, като по този начин се удължава срока на годност на храната;
за приготвяне на здравословни ястия, като меню за цяла седмица,
да запазите по-дълго марулите, зеленчуците и билките (те остават хрупкави и свежи);
във фризера се освобождава повече място;
хранителните продукти са защитени от изсушаване и окисляване;
процеса на мариноване е бърз и ефикасен (20 минути във вакуум са достатъчни);
възможно е да се опаковат месни продукти, колбаси и сирена, които преди това са били вакуумирани (ароматът се запазва);
спестявате пари, защото всички остатъци от процеса на готвене, могат да бъдат консервирани и консумирани по-късно;
всички видове плодове и зеленчуци могат да бъдат закупени през сезона, вакуумирани и съхранени на ниска температура за дълъг период от време.

Уредът е подходящ за домашна употреба и професионална употреба в ресторанти и заведения за хранене. Професионална машина за вакуумиране на хранителни продукти.

Техническа спецификация на Caso камерна машина за вакуумиране Caso VacuChef Slime-Line CAS.1419:

Размери: 50 x 16.7 x 40.5 см
Тегло 14 kg
Капацитет на вакуумиране: 72 литра в минута
Мощност: 350 W
Електрическо захранване: 220-240 V / 50 Hz

Напишете вашето мнение
Оценете:Машина за вакуумиране камерна Caso VacuChef Slime-Line
Вашият рейтинг
Тук можете да намерите или да качите реални снимки от клиенти закупили този продукт.
Качване на изображения
Вашето име *
*
Избери снимка *
Няма избрана снимка

Добавете още изображения