Робот за прозорци Xiaomi Hutt W9, (19153)

Наличен
КОД
19153
Модел 
Hutt W9
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Кратко описание
  • Интелигентен робот за прозорци Xiaomi Hutt W9 с дистанционно управление от смартфон и гласов контрол
  • Премахва упорити петна, без следи от фини линии и следи
  • Почиства  до 90 кв.м площ с едно зареждане
  • Високо абсорбиращ моп с нанофибри
  • Двойни дюзи, които пръскат ситни водни капчици (вместо нежна водна мъгла) за ефективно унищожаване на засъхнали петна или дебел слой натрупан прах
  • 13 сензора, които му помагат  да различава традиционните от безрамковите прозорци, както и ъгли и препятствия
  • Защита от падане
  • 3 автоматични програми на почистване
  • 150 мл резервоар за вода
  • Скорост на почистване 2.4 min/m²
  • 3800 Pa смукателна мощност
на 12 вноски по 68.04 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
купи на изплащане
Промо цена 699,00 лв. was 749,00 лв.
  Безплатна доставка за този продукт 
  Опция преглед и застраховка!
  Отстъпки за фирми
  ЕКОНТ / SPEEDY / SAMEDAY

  Плати с карта и получи
-2% допълнителна отстъпка!

Инструкции за употреба
Време е за промяна - обнови дома си с Top Mall! (01.04-30.04.2024)
  • TBI Bank
  • УниКредит Кънсюмър Файненсинг
  • Банка ДСК
  • БНП Париба
☎  Поръчай по телефон: 0876 701 801
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Характеристики
КОД19153
Каталожен номерW9
МоделHutt W9
ПроизводителXIAOMI
ЦвятБял
Гаранция2 години / 24 месеца
ПромоПромо
Дълбочина на продукта в см.24.2
Ширина на продукта в см.24.2
Височина на продукта в см.8.2
Срок на доставка1 - 3 работни дни
НаличностПри доставчик
WiFiДа
БрошураНе

Ако искате да закупите робот за почистване на прозорци и търсите най-добрият на пазара, HUTT W9 ще отговори на всички ваши очаквания. Той ще ви грабне с уникалния си дизайн и своя панорамен воден резервоар с вместимост 150 мл. – почти двоен, в сравнение с предишни модели на марката. С едно зареждане HUTT W9 почиства до 90 кв.м площ, при това, използвайки четири дюзи. Двойката дюзи са поставени от двете страни, така че независимо дали се движи наляво или надясно, нагоре или надолу, HUTT W9 ги използва през целия работен цикъл. Дюзите покриват два пъти повече пространство, но вместо да разчитат на нежната водна мъгла, те пръскат ситни водни капчици, които ефективно унищожават засъхнали петна или дебел слой натрупан прах.

Робот за почистване на прозорци Xiaomi Hutt W9

Тайната на перфектно почистените прозорци не е в препарата, а във времето, в което повърхността остава мокра. Ето защо никога не почиствайте с продукти на основата на спирт – те не ви дават възможност да почистите в дълбочина и да полирате до съвършенство. Когато обаче имате големи прозорци, живеете на висок етаж или отвън винаги е ветровито, ви е нужна професионална помощ от някой като HUTT W9.

Премахва упорити петна

Някой, който старателно и без грешка да почисти прозорците ви от край до край. Някой, който има достатъчно сила на засмукване, за да се задържи във вертикално положение и на когото можете да разчитате дори за най-упоритите петна.

Следващо поколение робот за почистване

Ако искате да купите нов робот за почистване на прозорци или търсите най-добрият на пазара, HUTT W9 ще отговори на всички ваши очаквания. Като начало, той ще ви грабне с уникалния си дизайн и своя панорамен воден резервоар с вместимост 150 мл. – почти двоен, в сравнение с предишни модели на марката. Сега можете да виждате изразходваното количество вода в реално време и да се уверите колко икономичен е роботът. С едно зареждане HUTT W9 минава до 90 кв.м площ, при това, като използва двойни дюзи. Двойката дюзи са поставени от двете страни, така че независимо дали се движи наляво или надясно, нагоре или надолу, HUTT W9 ги използва през целия работен цикъл. Дюзите покриват два пъти повече пространство, но вместо да разчитат на нежната водна мъгла, те пръскат ситни водни капчици, които ефективно унищожават засъхнали петна или дебел слой натрупан прах.

Високо абсорбиращ моп

Разбира се, след като HUTT W9 притежава 150-милилитров резервоар, той се нуждае и от моп, който е способен не само да абсорбира подобно количество вода, но също така и насъбралата се мръсотия. Мопът е с форма, следваща дизайна на робота, и на допир е изключително плътен. 

МОП с нанофибри

Мопът на Hutt W9 е изграден от три слоя. Първият слой е микрофибърен, невероятно мек, състоящ се изцяло от нанофибри. Те са нежни и подходящи за всички видове повърхности – гладки, матови, релефни. Не оставя следи и попива за броени секунди. Вторият слой служи за абсорбиране и задържане на водата, а третият е непропусклив и устойчив. Неговата задача е да прилепне плътно към робота, защитавайки едновременно него и повърхностите. 

Интелигентни сензори за интелигентно почистване

Обновените странични сензори умеят да различават рамкови от безрамкови прозорци, за да почистват максимално близо до ръба. Сензорите работят еднакво добре с големи огледала и плочките в банята. Те различават вида на повърхностите, контролирайки силата на вакуума за безопасно придвижване и ефективно миене. Роботът притежава отделно още осем сензора, които го предпазват от падане, както и един, който следи за въздушното налягане. Той е от критично значение, когато HUTT W9 почиства външната страна на прозорците и неочаквано излезе вятър. В подобни ситуации можете да разчитате на подобрения гъсеничен механизъм, вградената батерия и предпазното въже. Ако електричеството спре неочаквано или по някаква причина кабелът за захранването се отдели, роботът ще преустанови работата си и ще използва батерията си, за да остане във вертикално положение следващите 20 минути.

Повече сензори за по-добро почистване

Вместо четири, HUTT W9 притежава цели 13 сензора, които му помагат не само да различава традиционните от безрамковите прозорци, но също така да разпознава местата с по-силно замърсяване. 4 от сензорите са за ъгли, 8 помагат на робота да преодолява препятствия и 1 следи непрестанно за въздушното налягане. 

Обновен гъсеничен механизъм

Гъсеничният механизъм е проектиран така, че да не оставя фини следи, а мопът – петна и линии. Крайният резултат е перфектно почистен, искрящ прозорец. Колкото по-често почиствате, толкова по-лесно ще привикнете към новия си, незаменим помощник. Изключително издръжлив в екстремни и неочаквани природни условия, като силен насрещен вятър.

Ефективно мокро почистване

Четирите странични дюзи работят на смени, в зависимост от посоката – наляво или надясно. HUTT W9 използва класически зигзагообразен алгоритъм на придвижване със залюляване, за да слезе на долното ниво. Използваната струя не е мъгла, както при предишни модели, а ситни капчици. Бързината на робота и високата попивателност на мопа не позволяват на водата да се стече и да проникне в рамките на прозореца. Нейното количество е изчислено спрямо обема на трислойния моп.

Защита

Освен перфектен в почистването на прозорци, HUTT W9 има и перфектната четиристепенна защита. Като начало, при спирана не тока, той ще прекрати работата си и ще остане във вертикално положение 20 мин. Големината на UPS батерията е 650mAh. Предпазното въже е 2-в-1, с опън до 100 кг. Не на последно място са възможностите за гласов контрол.

Приложение

Докато HUTT W9 е незаменим при почистване на големи прозорци, той няма да е толкова ефективен при малките. Минималната площ за почистване е 40 на 40 см.

Тегло

Теглото на робота е 2.1 кг. Не го поставяйте върху тънки, декоративни огледала или такива с необичайна форма. В комплекта е включено дистанционно управление, четири дюзи, както и специално мерителна бутилка, с която по-лесно ще пълните резервоара за вода.

Почистване с променлива чистота

Технологията HUTTHINK 3.0 позволява на робота да адаптира силата на засмукване според типа замърсявания и текстурата на пода или повърхността. Тя използва честотно преобразуване, което е метод за регулиране на електрическия ток, който поддържа постоянната сила на засмукване при различни условия. Това позволява на робота да оптимизира почистването, като използва точно необходимата сила, без да претоварва или недоизползва ресурсите си.

Висока смукателна мощност

Голямата сила от 3800Pa на засмукване позволява на робота да оставя само перфектни резултати от всяко почистване.

HUTT SLAM 4.0 - Почистване без пропуск

В края на цикъла роботът се връща на точното място, на което сте го поставили (много удобно, когато почиствате външната страна на прозорците). Безпроблемно управлявайте робота с помощта на мобилно приложение за смартфон. Задайте графици за почистване, следете напредъка на почистването и дори управлявайте робота ръчно - всичко това от удобството на телефона си.

Технически характеристики:

Тип почистване: Сухо, Мокро
Скорост на почистване: 2.4 min./m²
Резервоар за вода: 150 мл
Батерия: Li-Ion 650 mAh (Използва се от робота, само когато прекъсне електричеството)
Управление: Дистанционно, Мобилен телефон
Ниво на шум: 65 dB
Функции: Гласови съобщения, Автоматично регулира силата на засмукване, Мокро почистване, Вакуумна система за закрепване, Вградената батерия предпазва робота от падане при прекъсване на захранването, Автоматично изчислява оптималната траектория на почистване, Защита от падане, 3 режима за автоматично почистване, Управление от смартфон, Спира автоматично след като приключи
Аксесоари в комплекта: Адаптер, Дистанционно, Шише за пълнене на резервоара, Захранващ кабел с дължина 6.3 m, Обезопасяващо въже 6 m., 4бр. микрофибърни кърпи, Hutt W9
Размери 242 мм x 242 мм x 82 мм

Важно: Извадете щепсела на резервоара за вода , напълнете подходящо количество стъклена вода или чиста вода и след това затегнете щепсела на резервоара за вода . Съдържанието на пълнене трябва да бъде некорозивна течност. Например , дестилирана вода , чиста вода и специална стъклена вода и т . н .
Забранено е да се пълни корозивна течност в резервоара за вода.

Напишете вашето мнение
Оценете:Робот за прозорци Xiaomi Hutt W9, (19153)
Вашият рейтинг
Тук можете да намерите или да качите реални снимки от клиенти закупили този продукт.
Качване на изображения
Вашето име *
*
Избери снимка *
Няма избрана снимка

Добавете още изображения

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!