С IceCreamer от CASO Design можете да реализирате свои собствени идеи за рецепти. Независимо дали става въпрос за обикновен сладолед, пухкав мек сладолед, плодово сорбе, кремообразно кисело мляко или освежаващо замразено кисело мляко – всичко е възможно, защото IceCreamer е наистина универсален. И най-хубавото е: можете да започнете веднага, не е необходимо предварително охлаждане.Вашите идеи, вашите правила.Можете да направите любимите си творения с краве мляко или мляко на растителна основа.…
С професионалната машина за вакуумиране CASO 1405 модел Fast Vac 4000 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 40 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. CASO Fast Vac 4000 1405 е предназначена за ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА. Работно налягане -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в…
С хладилната витрина CASO WineSafe12 black ще охлаждате до 12 броя бутилки вино. Уреда е с работна мощност 60 W и разполага с врата изработена от стъкло с UV филтър и неръждаема стомана, малък дисплей показващ температурата, свалящи се рафтове изработени от неръждаема стомана и приятна синя LED подсветка на вътрешната част. CASO WineSafe12 black е снабден с една зона за охлаждане и със сензорен Touch бутон за управление на температурата. Хладилната витрина ви позовлява да регулирате…
Основната функция на този уред е да съхранява голяма гама от храни, за да запазва свежестта, вкуса и качеството им и/или да удължава срока на годност. Като цяло вакуумната опаковка поддържа храната свежа до осем пъти по-дълго от другите традиционни методи за съхранение на храни. Опаковането в условия на вакуум намалява процеса на разваляне на хранителните продукти и спестява финансови средства.Може да се съхраняват предварително приготвени ястия на порции или цялото количество.Предварително…
Камерна машина за вакуумиране за професионална употреба с голяма натовареност или домашно ползване. Особенно ефективна за: Мандри – вакуумиране на сирена и кашкавали на порции за продажба в търговски обектиКланици и месарници – вакуумиране на различни видове месо, колбаси, кайма и др. пресни или термично-обработени месни продукти.Гурме ресторанти, заведения, хотели – за разпределяне на продукти за една порция от ястията предлагани в менюто, бързо, икономични и ефективно приготвяне на…
Консумирана мощност: 60 wЗахранване 220-240V~, 50HzМодел: CASO DryAged Master 63Каталожен номер: CASO 689Размер на витрината без дръжки за захващане: 395x875x545Размер на витрината с дръжки за захващане: 395x875x585Тегло хладилна витрина : 42 кгМатериал: неръждаема стоманаОпция дезинфекция на камерата: ДАНалично осветление на камерата: ДАОпция за контрол на влагата: 50 – 85 %Температурна зона: 1Компресорна охлаждаща технологияСтъклена врата с UV-изолацияСтерилизацияСертификат: GS/CE