Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Професионална машина за вакуумиране Sico S-LINE460C-SV, 700W

Наличен
КОД
6349
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Кратко описание

Патентованата система за магнитно затваряне, която е в състояние да намали намесата на оператора до минимум.
460 мм тройна запечатваща лента, абсолютна иновация на пазара, която произвежда ефективно и дълготрайно уплътнение.
Корпус от полирана или сатенирана стомана AISI 304 с хромирани или боядисани покрития.
Вакуумната камера е изработена от алуминий. Времето за запечатване е регулируемо, с 13 позиции за избор.
Запечатването и отварянето на вакуумната камера са автоматични .
Професионален датчик за налягане и постоянно измерва степента на вакуум.
Мощна помпа, за да осигури максимална скорост и вакуум с индустриална сила, който е защитен от двоен подвижен филтър.
Мощен трансформатор позволява непрекъснато и интензивно използване и без риск от паузи поради прегряване.
Благодарение на функцията Soft Vacuum е възможно да пакетирате меки, крехки и влажни храни.
Двоен филтър предпазва помпата от прах, течности и замърсявания, които могат да бъдат всмукани случайно. Може да се сваля за почистване.

на 12 вноски по 166.35 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
купи на изплащане
Промо цена 1709,05 лв. was 1799,00 лв.
  Безплатна доставка за този продукт 
  Опция преглед и застраховка!
  Отстъпки за фирми
  ЕКОНТ / SPEEDY / SAMEDAY

  Плати с карта и получи
-2% допълнителна отстъпка!

Време е за промяна - обнови дома си с Top Mall! (01.04-30.04.2024)
  • TBI Bank
  • УниКредит Кънсюмър Файненсинг
  • Банка ДСК
  • БНП Париба
☎  Поръчай по телефон: 0876 701 801
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Характеристики
КОД6349
Каталожен номерSICO.460SV
Тегло12.000000
Страна на производствоИталия
ПроизводителSICO
ЦвятСив
Мощност700 W
Гаранция2 години / 24 месеца
ПромоПромо
Дълбочина на продукта в см.14
Ширина на продукта в см.51
Височина на продукта в см.29
Срок на доставка1 - 3 работни дни
НаличностПри доставчик
Google CategoryHome & Garden > Kitchen & Dining > Kitchen Appliances > Vacuum Sealers

Подходящ уред за професионална употреба предназначена за професионалния сектор ХОРЕКА, насочена е към месници, ресторанти, хотели, пицарии, кръчми, кетъринг фирми и др. Мандри - вакуумиране на сирена и кашкавали на порции за продажба в търговски обекти Кланици и месарници - вакуумиране на различни видове месо, колбаси, кайма и др. пресни или термично-обработени месни продукти. Ресторанти, заведения, хотели - за разпределяне на продукти за една порция от ястията предлагани в менюто, бързо, икономични и ефективно приготвяне на поръчката. Машината за вакуумиране е предназначена само за опаковане под вакуум на хранителни продукти или други предмети, и за мариноване на подходящи за целта храни.

ВАЖНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Патентованата система за магнитно затваряне, която е в състояние да намали намесата на оператора до минимум.
  • 460 мм тройна запечатваща лента, абсолютна иновация на пазара, която произвежда ефективно и дълготрайно уплътнение.
  • Корпус от полирана или сатенирана стомана AISI 304 с хромирани или боядисани покрития.
  • Вакуумната камера е изработена от алуминий.
  • Времето за запечатване е регулируемо, с 13 позиции за избор.
  • Запечатването и отварянето на вакуумната камера са автоматични .
  • Професионален датчик за налягане и постоянно измерва степента на вакуум.
  • Мощна помпа, за да осигури максимална скорост и вакуум с индустриална сила, който е защитен от двоен подвижен филтър.
  • Мощен трансформатор позволява непрекъснато и интензивно използване и без риск от паузи поради прегряване.
  • Благодарение на функцията Soft Vacuum е възможно да пакетирате меки, крехки и влажни храни.
  • Двоен филтър предпазва помпата от прах, течности и замърсявания, които могат да бъдат всмукани случайно. Може да се сваля за почистване.
  • МАШИНАТА РАБОТИ С РЕЛЕФНИ ПЛИКОВЕ И РОЛКИ С ДЕБЕЛИНА МИНИМУМ 90микрона! Препоръчително е винаги да избирате за храната си висококачествени пликове за вакуумиране с необходимите документи за произход, които са достатъчно дебели и подходящи за съхранение във вакуум
  • Брой на запечатващите шевове: 3
  • Превключвател ON / OFF (Вкл./Изкл.)
  • Скорост на вакуумиране: 30 литра / минута
  • Характеристика на електрическата мрежа: 220-240 V / 50 Hz
  • Манометър за проследяване на налягането при вакуумиране
  • Противохлъзгащи крачета - 4броя


ВАЖНО!

Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари:

Може да се използва в следните случаи:

  • Да се опаковат хранителни продукти в херметични условия, като по този начин се удължава срока на годност на храната;
  • За приготвяне на здравословни ястия, като меню за цяла седмица,
  • Да запазите по-дълго марулите, зеленчуците и билките (те остават хрупкави и свежи);
  • Във фризера се освобождава повече място;
  • Хранителните продукти са защитени от изсушаване и окисляване;
  • Процеса на мариноване е бърз и ефикасен (20 минути във вакуум са достатъчни);
  • Възможно е да се опаковат месни продукти, колбаси и сирена, които преди това са били вакуумирани (ароматът се запазва);
  • Спестявате пари, защото всички остатъци от процеса на готвене, могат да бъдат консервирани и консумирани по-късно;
  • Всички видове плодове и зеленчуци могат да бъдат закупени през сезона, вакуумирани и съхранени на ниска температура за дълъг период от време.

Опаковането в условия на вакуум осигурява защита на много различни предмети. С помощта на машината за вакуумиране е възможно да опаковате къмпинг-аксесоари като кибрит и други предмети, които трябва да останат сухи. Чрез вакуумиране не се позволява окисляване на сребърни или колекционерски предмети, защото е елиминиран достъпът на въздух. По този начин те могат да бъдат съхранявани за дълъг период от време.

Опаковането в условия на вакуум не е подходящо за замразени храни. Всички хранителни продукти, които се развалят лесно и трябва да бъдат замръзявани е необходимо да се охладят и замразяват след вакуумиране.


Важни съвети: 

1) Преди да пристъпите към процеса на вакуумиране, е необходимо да се измият ръцете, да се почистят инструментите, уреда и повърхностите, които ще се използват за рязане и вакуумиране на хранителните продукти.
2) Използвайте ръкавици, когато е възможно.
3) Опаковат се само пресни храни.
4) Храните, които лесно се развалят, трябва да бъдат замразени веднага, след вакуумиране, без се оставят дълго време на стайна температура.
5) Разпределете вакуумираните пликове равномерно в хладилника или фризера, за да се осигури бързото им замразяване.
6) Хранителните продукти, извадени от опаковката, трябва да бъдат консумирани преди срока на годност, посочен в оригиналната опаковка.
7) Вакуумираният пакет удължава срока на годност на сушените храни. Кислородът и топлината до процеси на окисляване, които намаляват съдържанието на мастни киселини в продуктите. Срокът на годност на сухи храни като ядки, кокосови орехи и мюсли, също се удължава след вакуумиране. Съхранявайте ги на хладно и тъмно място.
8) Плодовете и зеленчуците, като ябълки, банани, картофи и кореноплодни зеленчуци, трябва да бъдат предварително обелени, за да се удължи срока им на годност.
9) Някои зеленчуци, като броколи, карфиол и бяло зеле, лук, праз ОТДЕЛЯТ ГАЗОВЕ, след вакуумиране. Поради тази причина е необходимо предварително да ги бланширате и замразите.
10) За да се вакуумират и преопаковат хранителни продукти, след като са били извадени от друга такава, е необходимо да се спазват правилата за съхранение на вещи при ниски температури, след отварянето им.
11) Хранителни продукти, които лесно се развалят и са били затоплени или съхранявани в хладилник, трябва да се консумират незабавно. Храните, които са били на открито в продължение на няколко часа, не трябва да се консумират, особено ако са приготвени в гъст сос и са били съхранявани във вакуумна опаковка или друга среда, лишена от достатъчно кислород.
12) Меките и крехки продукти (риба, диви ягоди и др.) трябва да бъдат предварително замразени. След първоначалното замразяване те могат да бъдат вакуумирани и накрая поставени във фризера за дълготрайно съхранение.

Храните, извадени от вакуумната опаковка, трябва да бъдат консумирани преди да изтече фабричния срок на годност, посочен на оригиналната опаковка. След преопаковане хранителните продукти трябва да се съхраняват отговорно, като се спазват всички изисквания за стерилност и хигиена.

Напишете вашето мнение
Оценете:Професионална машина за вакуумиране Sico S-LINE460C-SV, 700W
Вашият рейтинг
Тук можете да намерите или да качите реални снимки от клиенти закупили този продукт.
Качване на изображения
Вашето име *
*
Избери снимка *
Няма избрана снимка

Добавете още изображения

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!