Планетариум Discovery Star Sky P5, (78764)

83,95 лв.
На склад
SKU
9183

Астропланетариумът Discovery Star Sky P5 е проектор на звездното небе и стилен интериорен декориращ елемент. Той ще впечатли цялото семейство, ще създаде уникална атмосфера в стаята и ще забавлява гостите на празник или на тематично парти. Конструкцията на планетариума е проектирана като впечатляващ многостенен кристал, съставен от няколко части и монтиран на стойка. Свържете устройството към захранването, стартирайте проектирането и изпълнете стаята си с много звезди и съзвездия!

За да получите ясно и контрастно изображение, трябва да започнете проекцията при изключено осветление и плътно затворени завеси. Поставете Discovery Star Sky P5 върху равна повърхност на 1,5–2 метра от тавана или от стена със светъл цвят. Проекцията на Космоса се управлява много лесно: натиснете бутона върху основата на планетариума, за да стартирате процеса, или го задръжте натиснат няколко секунди, за да превключите цвета на светлината на проекцията.

Моля, имайте предвид следното: захранването от USB порта на компютъра е недостатъчно за ефективната работа на устройството. Необходимо е да свържете устройството към захранване: можете да използвате micro-USB кабел (включен), мрежов адаптер или USB зарядно устройство за смартфон.

Основни характеристики:

Красотата на звездното небе във Вашата стая
Уникалната форма на кристал го прави отличен подарък
Лесно управление с един бутон
Опция за избор на цвета на светлината на проекцията

Комплектът включва:

Основа
Тяло (съставни части)
Micro-USB куплунг
Ръководство за потребителя и гаранционна карта

Характеристики
SKU 9183
Каталожен номер 78764
Тегло 0.280000
Производител DISCOVERY
Цвят Черен
Гаранция 10 години / 120 месеца
Дължина на продукта в см. 13.5
Ширина на продукта в см. 13.5
Височина на продукта в см. 8
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 785104926851
Наличност При доставчик
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Планетариум Discovery Star Sky P5, (78764)
Вашият рейтинг