Климатик Tesla TT34TP21-1232IAW, 12000 BTU, Функция за отопление, Функция Turbo, I Feel, Самопочистване, Таймер, Миещ се филтър, Корпус против ръжда, Инвертор, R32, WiFi, (11359)

Изчерпано количество
КОД
11359
Модел 
TT34TP21-1232IAW
Всичко от
Гаранция 
3 години / 36 месеца
Кратко описание

Цената на климатика е без включен монтаж!
Получавате пълна търговска гаранция само в случай, че са спазени всички изисквания за монтаж.

99999,00 лв.
  Безплатна доставка за този продукт 
  Опция преглед и застраховка!
  Отстъпки за фирми
  ЕКОНТ / SPEEDY / SAMEDAY

  Плати с карта и получи
-2% допълнителна отстъпка!

Продуктов фиш
Инструкции за употреба
Време е за промяна - обнови дома си с Top Mall! (01.04-30.04.2024)
  • TBI Bank
  • УниКредит Кънсюмър Файненсинг
  • Банка ДСК
  • БНП Париба
☎  Поръчай по телефон: 0876 701 801
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Характеристики
КОД11359
Каталожен номерTT34TP21-1232IAW
МоделTT34TP21-1232IAW
Тегло36.000000
Страна на производствоКитай
ПроизводителTESLA
ЦвятБял
Гаранция3 години / 36 месеца
Клас климатикНисък клас климатици
Мощност на климатик12 000 BTU
За помещения (кв.м.) до 30 кв.м.
Енергиен клас охлажданеA++
Енергиен клас отоплениеA+
WiFiДа
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Баркод8606018856510
НаличностПри доставчик
БрошураНе
Google CategoryHome & Garden > Household Appliances > Climate Control Appliances > Air Conditioners

Усъвършенствана технология за използване на желаната температура на въздуха! Доверете се на инверторни климатици Tesla, с еко хладилен агент и много полезни функции.
Чувствайте се възможно най-удобно
Модерната технология в зависимост от желаната от вас температура в помещението: климатици Tesla, вдъхновени от ежедневните ви нужди и любимите ви пространства. Независимо от сезона, климатиците Tesla ще ви осигурят съвършено комфортна атмосфера, позволявайки ви да се насладите на всеки миг с любимите си хора.
I feel/follow me
С Tesla климатикът става иновативен и интуитивен. Благодарение на температурния сензор на дистанционното управление, климатикът автоматично регулира работните си настройки. Тази полезна функция осигурява по-интелигентен и по-лесен начин за поддържане на оптималната стайна температура.    
Самодиагностика
Климатикът е в състояние да следи работата си и автоматично да идентифицира проблемни или дефектни части. Ако това се случи, на дисплея се появява код за грешка, което прави поддръжката по-лесна и по-ефективна.
Интелигентно подаване на въздух
Вашият климатик интелигентно фокусира въздушния си поток по различни начини, с така наречения „стил на одеяло“ в режим на отопление и „стил на душ“, когато режимът на охлаждане е активиран. Тази функция помага за балансиране на температурата във всяка част от стаята.
Ефективността е активирана
Високочестотен компресор ще помогне на климатика да започне да произвежда по-студен или по-топъл въздух по-бързо: до 18°C само за 30 секунди или до 40°C за 60 секунди. По този начин можете да се насладите на любимата си стайна температура по-бързо.
Корпус против ръжда
Поцинкована ламарина и шест слоя покритие против ръжда гарантират, че външното тяло на климатика продължава да изглежда добре, дори след продължително излагане на слънчева светлина и дъжд.
Скрит дисплей
Дисплеят на устройството е умело скрит в панела, запазвайки семпъл и елегантен вид, който допълва интериорния дизайн. LED дисплеят е лесен за достъп, но е скрит за максимална естетическа привлекателност.
Wi-Fi функция
Wi-Fi означава, че климатикът Tesla може да се управлява и с вашия смартфон или други смарт устройства. Той ви дава комфорт и гъвкавост и ви помага да не губите време в търсене на дистанционното управление, което е паднало зад дивана!
Дискретен въздушен поток
Специфичният дизайн на клапите позволява на студения въздух да преминава през някои малки дупчици, там спомага за генерирането на по-мек въздушен поток, идващ от климатика. Кажете сбогом на суровия и студен въздух и приветствайте нежния поток от климатика!

Напишете вашето мнение
Оценете:Климатик Tesla TT34TP21-1232IAW, 12000 BTU, Функция за отопление, Функция Turbo, I Feel, Самопочистване, Таймер, Миещ се филтър, Корпус против ръжда, Инвертор, R32, WiFi, (11359)
Вашият рейтинг
Тук можете да намерите или да качите реални снимки от клиенти закупили този продукт.
Качване на изображения
Вашето име *
*
Избери снимка *
Няма избрана снимка

Добавете още изображения