Дом и градина

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

3 Артикули

Пазаруване сега по
  • Лупа Levenhuk Zeno Refit ZF15
    15,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Refit ZF15 е подходяща за ремонт на часовници или бижута, за закрепване на електронни части, за запояване или за боядисване на всякакви детайли. Тази лупа може да се използва както от любители, така и от професионалисти. Благодарение на своята конструкция, настолната лупа е практична: тя държи ръцете Ви свободни, за да извършвате прецизна работа.

  • Лупа Levenhuk Zeno Refit ZF17
    16,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Refit ZF17 е подходяща за ремонт на часовници или бижута, за закрепване на електронни части, за запояване или за боядисване на всякакви детайли. Тази лупа може да се използва както от любители, така и от професионалисти. Благодарение на своята конструкция, настолната лупа е практична: тя държи ръцете Ви свободни, за да извършвате прецизна работа.

  • Зрителна тръба Levenhuk Spyglass SG2
    Промо цена 90,20 лв. was 94,95 лв.

    Зрителната тръба Levenhuk Spyglass SG2 ще бъде идеалният подарък за всеки, който обича нестандартните и функционални неща. Това стилно и сложно устройство прилича на старинен шпионски далекоглед. В същото време тя увеличава безупречно отдалечени обекти. Увеличението на лещата на обектива е 12x. Можете да наблюдавате всеки далечен обект или природна забележителност: пейзажи, животни, птици, автомобили, спортни събития и много други.

Filter by
Пазаруване сега по

Категория

Производител

Цвят

Гаранция

рейтинг