Дом и градина

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

1678 items

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH3
    3,49 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH3 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Белачка ZEPHYR ZP 1644 LPH, Керамика, Червен, (18073)
    Промо цена 3,90 лв. was 5,90 лв.
  • Белачка ZEPHYR ZP 1644 LPV, Керамика, Червен, (18074)
    Промо цена 3,90 лв. was 5,90 лв.
  • Ролетка Ermenrich Reel SQ30, (11380)
    Промо цена 4,70 лв. was 4,95 лв.
  • Белачка ZEPHYR ZP 1644 LPH, Керамика, Розов, (18070)
    4,90 лв.

    Белачка ZEPHYR е изключително удобна и лека. С нея ще можеш с лекота да обелиш краставица, морков, картоф и каквото друго си пожелаеш. Почисването ще бъде без никакви усилия от твоя страна.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem M1
    4,95 лв.

    A Levenhuk Zeno Gem M1 nagyító egy kompakt nagyítóüveg, amelyet táskádba téve elvihetsz magaddal munkába vagy vásárolni. Ezzel az eszközzel megvizsgálhatod a kis tárgyakat, elolvashatod az apró betűs szöveget egy csomagoláson, orvosi recepten vagy árcímkén. Ez a nagyító ütésálló műanyagból készült, és számos hétköznapi célra felhasználható.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH7
    4,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH7 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Ролетка Ermenrich Reel SQ50, (11405)
    Промо цена 5,65 лв. was 5,95 лв.
  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH15
    5,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH15 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH17
    6,95 лв.

    Качествена оптика и надеждно метално тяло. Тази лупа е чудесен помощник за хора с влошено зрение. Тя дава възможност за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки, чертежи и карти. Лупата осигурява отчетливо и ясно изображение в цялото зрително поле. Те е полезна за всеки дом.

  • Държач Levenhuk Zeno Refit ZF7
    6,95 лв.

    Държачът Levenhuk Zeno Refit ZF7 е предназначен за закрепване на детайли на механизми, електронни платки, големи модели и всякакви тънки предмети. Той е практичен за използване при запояване, сглобяване и боядисване на конструкции, както и за проучване на дефекти по повърхности посредством увеличение.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem M3
    6,95 лв.

    A Levenhuk Zeno Gem M3 nagyító egy kompakt nagyító eszköz mindennapi használatra. Elolvashatod az apró betűs szövegeket, megvizsgálhatod egy fénykép részleteit, egy bútor vagy ruha apró sérüléseit. A fénykibocsátó dióda lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok között is dolgozhass. A fénysugár irányát manuálisan beállíthatod. A lencse átmérője 25 mm. A kiváló minőségű optikai műanyag igen tartós. A 10-szeres nagyításnak köszönhetően éles képet kaphatunk a tárgyak körvonalairól és apró részleteiről.

  • Кутия за насекоми Levenhuk LabZZ C1
    6,95 лв.

    Кутията за насекоми Levenhuk LabZZ C1 е просто помощно средство, което ще впечатли и очарова младите изследователи. В тази кутия с прозрачни стъклени стени могат да се поставят различни видове буболечки, пеперуди и други насекоми, за да бъдат наблюдавани подробно с вградената лупа в нейния капак. Можете също така да напълнете кутията с вода и да поставите малка риба в нея, която да наблюдавате от всяка страна и ъгъл.

  • Спрей дозатор за олио или оцет SAPIR SP 1983 OL, 90 мл, Стъкло, Хром, (18578)
    Промо цена 7,90 лв. was 16,90 лв.
    • Спрей дозатор за олио или оцет
    • Обем 90 мл
    • Материал: стъкло
  • Мултифункционална кухненска ножица ZEPHYR ZP 1642 MK, Остриета от неръждаема стомана, Зелен, (18721)
    7,90 лв.

    Мултифункционална кухненска ножица със специална конструкция.
    Остриета от висококачествена, неръждаема стомана.
    Ергономични дръжки.

  • Лупа Levenhuk Zeno Refit ZF9
    7,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Refit ZF9 е подходяща за ремонт на часовници или бижута, за закрепване на електронни части, за запояване или за боядисване на всякакви детайли. Тази лупа може да се използва както от любители, така и от професионалисти. Благодарение на своята конструкция, настолната лупа е практична: тя държи ръцете Ви свободни, за да извършвате прецизна работа.

  • Kърпичка за почистване на оптика Levenhuk
    7,95 лв.

    Тази кърпа за почистване на оптика Levenhuk е проектирана специално за почистване на Вашите оптични инструменти, независимо дали са микроскопи, телескопи, бинокли, или други. С тази мека кърпа можете да избършите внимателно лещите, без да надраскате покритието.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem ZM7
    7,95 лв.

    Компактна бижутерската лупа Levenhuk Zeno Gem ZM7 осигурява увеличение 20x и поради това е отлична за изследване на малки предмети и детайли на различни повърхности. Лупата помага за откриване на скрити дефекти в скъпоценни камъни, да се види незабележима линия в дадена картина, да се откриват повреди в часовников механизъм или прекъснат елемент в електронна верига. Лупата Levenhuk Zeno Gem е отличен избор за дома и за работата.

  • Комплект за изследователи Discovery Basics EK10, (11350)
    8,49 лв.

    Discovery Basics EK10 е многофункционален инструмент, който е полезен за любителите на дейности на открито.

    • Шест полезни устройства в един инструмент
    • Разделен корпус и удобна за пътуване конструкция
    • Идеалният избор за изследователи и туристи
  • Универсален нож ZEPHYR ZP 1633 BU, 12.7 см, Неръждаема стомана, Дървена дръжка, (18151)
    8,90 лв.

    Универсален нож от неръждаема стомана 12.7 см.

  • Нож за белене ZEPHYR ZP 1633 DP, 8.9 cм, Неръждаема стомана, Черен, (18157)
    8,90 лв.

    Нож за белене от неръждаема стомана.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH9
    8,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH9 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem ZM5
    8,95 лв.

    Бижутерската лупа Levenhuk Zeno Gem ZM5 осигурява увеличение 10x и поради това е отлична за изследване на малки предмети и детайли на различни повърхности. Лупата помага за откриване на скрити дефекти в скъпоценни камъни, да се види незабележима линия в дадена картина, да се откриват повреди в часовников механизъм или прекъснат елемент в електронна верига. Лупата Levenhuk Zeno Gem е отличен избор за дома и за работата.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem ZM9
    8,95 лв.

    Бижутерската лупа Levenhuk Zeno Gem ZM9 осигурява увеличение 10x и поради това е отлична за изследване на малки предмети и детайли на различни повърхности. Лупата помага за откриване на скрити дефекти в скъпоценни камъни, да се види незабележима линия в дадена картина, да се откриват повреди в часовников механизъм или прекъснат елемент в електронна верига. Лупата Levenhuk Zeno Gem е отличен избор за дома и за работата.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH11
    8,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH11 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH19
    8,95 лв.

    Качествена оптика и надеждно метално тяло. Тази лупа е чудесен помощник за хора с влошено зрение. Тя дава възможност за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки, чертежи и карти. Лупата осигурява отчетливо и ясно изображение в цялото зрително поле. Те е полезна за всеки дом.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH21
    8,95 лв.

    Качествена оптика и надеждно метално тяло. Тази лупа е чудесен помощник за хора с влошено зрение. Тя дава възможност за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки, чертежи и карти. Лупата осигурява отчетливо и ясно изображение в цялото зрително поле. Те е полезна за всеки дом.

  • Ролетка Ermenrich Reel SQ80, (11406)
    Промо цена 9,45 лв. was 9,95 лв.
Filter by

Категория

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

WiFi

Промо

Гаранция

Брошура

Мощност

Енергиен клас

рейтинг