Дом и градина

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

341 items

Пазаруване сега по
  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH3
    3,49 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH3 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH7
    4,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH7 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem M1
    4,95 лв.

    A Levenhuk Zeno Gem M1 nagyító egy kompakt nagyítóüveg, amelyet táskádba téve elvihetsz magaddal munkába vagy vásárolni. Ezzel az eszközzel megvizsgálhatod a kis tárgyakat, elolvashatod az apró betűs szöveget egy csomagoláson, orvosi recepten vagy árcímkén. Ez a nagyító ütésálló műanyagból készült, és számos hétköznapi célra felhasználható.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem M3
    6,95 лв.

    A Levenhuk Zeno Gem M3 nagyító egy kompakt nagyító eszköz mindennapi használatra. Elolvashatod az apró betűs szövegeket, megvizsgálhatod egy fénykép részleteit, egy bútor vagy ruha apró sérüléseit. A fénykibocsátó dióda lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok között is dolgozhass. A fénysugár irányát manuálisan beállíthatod. A lencse átmérője 25 mm. A kiváló minőségű optikai műanyag igen tartós. A 10-szeres nagyításnak köszönhetően éles képet kaphatunk a tárgyak körvonalairól és apró részleteiről.

  • Kърпичка за почистване на оптика Levenhuk
    7,95 лв.

    Тази кърпа за почистване на оптика Levenhuk е проектирана специално за почистване на Вашите оптични инструменти, независимо дали са микроскопи, телескопи, бинокли, или други. С тази мека кърпа можете да избършите внимателно лещите, без да надраскате покритието.

  • Нож за белене ZEPHYR ZP 1633 DP, 8.9 cм, Неръждаема стомана, Черен, (18157)
    8,90 лв.

    Нож за белене от неръждаема стомана.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH11
    8,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH11 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH9
    8,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH9 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem ZM9
    8,95 лв.

    Бижутерската лупа Levenhuk Zeno Gem ZM9 осигурява увеличение 10x и поради това е отлична за изследване на малки предмети и детайли на различни повърхности. Лупата помага за откриване на скрити дефекти в скъпоценни камъни, да се види незабележима линия в дадена картина, да се откриват повреди в часовников механизъм или прекъснат елемент в електронна верига. Лупата Levenhuk Zeno Gem е отличен избор за дома и за работата.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH23
    9,49 лв.

    Качествена оптика и надеждно метално тяло. Тази лупа е чудесен помощник за хора с влошено зрение. Тя дава възможност за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки, чертежи и карти. Лупата осигурява отчетливо и ясно изображение в цялото зрително поле. Те е полезна за всеки дом.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH31
    9,49 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH31 е оборудвана със светлинен източник: той ще Ви помага да работите, дори при слаба светлина. Светлинният източник се намира върху дръжката и неговото положение се променя лесно с пръст. Лупата е отлична за изучаване на малки предмети и разчитане на малки шрифтове.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH33
    9,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH33 е оборудвана със светлинен източник: той ще Ви помага да работите, дори при слаба светлина. Светлинният източник се намира върху дръжката и неговото положение се променя лесно с пръст. Лупата е отлична за изучаване на малки предмети и разчитане на малки шрифтове.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH13
    9,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH13 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Форма за торта с падащо дъно Kinghoff KH 1787, 8-28 см, Разтягащи се стени, Мраморно покритие, Стомана, Черен, (20506)
    9,99 лв.

    - Повърхност с незалепващо мраморно покритие за лесно печене
    - Отлично разпределение на топлината за висока ефективност на печене
    - Миене на ръка
    - Удобно падащо дъно
    - Разтягащи се стени от 8 - 28 см със степени по 2 см

  • Форма за торта с падащо дъно Kinghoff KH 1788, 12 см, Разтягащи се стени, Мраморно покритие, Стомана, Черен, (20507)
    11,00 лв.

    - Повърхност с незалепващо мраморно покритие за лесно печене
    - Отлично разпределение на топлината за висока ефективност на печене
    - Миене на ръка
    - Удобно падащо дъно
    - Разтягащи се стени със степени по 2 см
    - Материал: Стомана

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH37
    11,95 лв.

    Levenhuk Zeno Handy ZH37 е класическа ръчна лупа за наблюдение. Тя е полезна за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки и гравюри, и изучаване на миниатюрни предмети. Тази лупа е чудесен помощник за студенти, бижутери, инженери и часовникари. Тя също е подходяща, както за обща употреба, така и за решаване на професионални задачи.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH39
    11,95 лв.

    Levenhuk Zeno Handy ZH39 е класическа ръчна лупа за наблюдение. Тя е полезна за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки и гравюри, и изучаване на миниатюрни предмети. Тази лупа е чудесен помощник за студенти, бижутери, инженери и часовникари. Тя също е подходяща, както за обща употреба, така и за решаване на професионални задачи.

  • Форма за торта с падащо дъно Kinghoff KH 1789, 14 см, Разтягащи се стени, Мраморно покритие, Стомана, Черен, (20508)
    11,99 лв.

    - Повърхност с незалепващо мраморно покритие за лесно печене
    - Отлично разпределение на топлината за висока ефективност на печене
    - Миене на ръка
    - Удобно падащо дъно
    - Разтягащи се стени със степени по 2 см
    - Материал: Стомана

  • Универсален нож PETERHOF PH 22399, 20 см, Стомана, Черен/сребрист, (18163)
    12,90 лв.

    С този нож ще режеш тънки и равномерни филийки без да се налага да го наточваш, дори след продължителна употреба. Дръжката е удобна, масивна и ергономична за удобен и безопасен захват, което го прави подходящ за ежедневна употреба.

  • Детектор за издатини Ermenrich Ping SD20, (14629)
    Промо цена 13,25 лв. was 13,95 лв.

    Детекторът за издатини Ermenrich Ping SD20 е малък, но много практичен инструмент, който е необходим за проверка на стените преди пробиване. Можете бързо да разберете дали в стената има кабели, както и скрити метални или дървени предмети (напр. арматура, греди и крепежни елементи). 

    • Режим на откриване на метални/дървени издатини 
    • Максимална дълбочина на откриване на метални/дървени издатини, mm 19
    • Калибриране автоматично
    • Звуков сигнал
    • Захранване батерия 9 V (не е включена)
    • Индикатор за състояние „изтощена батерия“
    • Автоматично изключване на захранването
    • Тяло: издръжлива пластмаса ABS, поликарбонат
    • Диапазон на работната температура,°C 0...+40
  • Универсален нож PETERHOF PH 22400, 34 см, Стомана, Черен/сребрист, (18164)
    13,90 лв.

    PH 22400 е универсален нож за кълцане на зеленчуци или нарязване на месо. Благодарение на диамантено заточеното острие е издръжлив, надежден и здрав, дори след продължителна употреба.

  • Спрей бутилка за олио и оцет Kinghoff KH 1718, Стъкло, 190 мл, Черен/прозрачен, (13076)
    13,90 лв.
    Напълно универсален продукт, подходящ за почти всички видове олио или други течности, използвани регулярно при готвене или сервиране. Допълнително приложение е използването ѝ като спрей за цветя. Идеален продукт за всяка съвременна кухня.
  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G0
    13,95 лв.

    Увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G0 са идеалният спътник за хора, които работят с малки предмети. Лещите са закрепени върху рамката на очилата, което оставя двете ръце свободни за четене, изследване на снимки, бродиране, моделиране, работа с висока прецизност с часовникови механизми, бижута, микрочипове и т.н. Тези увеличителни очила са чудесни за професионална или ежедневна работа.

  • Четка за тоалетна Kinghoff KH 1812, 39.5см, Черна стомана, (20158)
    15,90 лв.

    Скрийте четката за тоалетна на видно място с тази елегантна комбинация от кутия с четка за тоалетна. Ефективен, но привлекателен, контейнерът от неръждаема стомана осигурява елегантно решение за съхранение четката за почистване на тоалетна. Този удобен аксесоар за баня се прибира дискретно в ъгъл близо до шкафа (Ø10 * 39,5 cm). Кутията включва лесна за почистване пластмасова вътрешна тава.

  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G1
    15,95 лв.

    Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G1 са удобен инструмент за работа с малки предмети. Лупата има 20x леща и вградено светодиодно осветление. Лещата може да се премества наляво-надясно върху рамката (спрямо дясното око) или да се остави напълно настрани. Увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G1 оставят двете ръце свободни за работа – затова те могат да се препоръчат за тези, които работят с малки детайли и трябва да извършват операции с висока прецизност. Те са удобни, когато изработвате или ремонтирате часовници, електроника, бижута, колекционирате малки предмети, в медицината и в други области.

  • Тестер за напрежение Ermenrich Zing WT40, (14611)
    Промо цена 16,10 лв. was 16,95 лв.

    Безконтактно тестване на променливотоково напрежение
    Различни светлинни и звукови сигнали за двата диапазона на измерваното напрежение
    Захранване с батерии, вградено фенерче

  • Компас Levenhuk DC65
    17,95 лв.

    Компасът Levenhuk DC65 е класически модел за позициониране и ориентиране на картата. Плаващият циферблат бързо фиксира иглата и вграденото осветление позволява използването на компаса в тъмното. Процепът за виждане и увеличителната лупа с прорез за виждане ще Ви помогне да определите посоката. По края на компаса има две скали. Като ги използвате, лесно ще определите разстоянието.

  • Комплект ножове ZEPHYR ZP 1633 Y5B, 5 части, Неръждаема стомана, Незалепващо покритие, Черен, (18372)
    Промо цена 18,90 лв. was 22,90 лв.

    Комплект ножове от неръждаема стомана.

    Остриета от висококачествена неръждаема стомана с незалепващо покритие.
    Лесно почистване само чрез изплакване или избърсване.
    Ергономична дръжка за комфорт и сигурен захват.
    Измийте добре преди първоначална употреба.
    Дръжте далеч от досега на деца.

  • Комплект форми за торта с падащо дъно ESPERANSA ES 1223 HS26, 24/26/28 см, Незалепващо покритие, Сив, (18748)
    Промо цена 18,90 лв. was 22,90 лв.

    Три броя стоманени форми с подвижна основа
    Форма за печене ESPERANSA ти гарантира перфектни резултати всеки път при приготвянето на блатове, торти, кексове и други сладки или солени печива.

    Страничния механизъм и устойчивото покритие правят освобождаването и почистването много лесно. 

  • Форма за печене с падащо дъно Kinghoff KH 1785, 34.5x15.5 см, Мраморно покритие, Черен, (20513)
    19,90 лв.

    Идеален и за приготвяне на сладкиши и десерти, които не изискват печене
    Специален външен ръб в основата за приготвяне на сладкиши и десерти с много течна консистенция
    Повърхност с незалепващо мраморно покритие за лесно печене
    Отлично разпределение на топлината за висока ефективност на печене
    Незалепващото покритие прави почистването изключително лесно. 

  • Форма за блат и кекс Kinghoff KH 1778, 24 см, Падащо дъно, Стомана, Черен, (20511)
    21,90 лв.

    - Идеален и за приготвяне на сладкиши и десерти, които не изискват печене
    - Специален външен ръб в основата за приготвяне на сладкиши и десерти с много течна консистенция
    - Повърхност с незалепващо мраморно покритие за лесно печене
    - Отлично разпределение на топлината за висока ефективност на печене
    - Дъно за кекс
    - Удобно падащо дъно
    - Миене на ръка
    - Материал: Стомана

Filter by
Пазаруване сега по

Категория

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

WiFi

Промо

Гаранция

Брошура

Енергиен клас

рейтинг