Косачки робот

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

5 Артикули

  • Косачка робот Ambrogio L60 Elite за до 200 кв.м, (17186)
    Промо цена 2399,00 лв. was 2490,00 лв.

    Косачка робот Ambrogio L60 Elite

    Косачката робот Ambrogio L60 Elite – единствената косачка робот в света, която не използва ограничителен кабел и не се нуждае от инсталация!

    Качества и предимства

    Простичък, за Малки Градини

    Косачката робот Ambrogio L60 Elite е създадена за малки градини с наклони до 45%. Той е идеален за тези, които искат перфектно окосена трева, без да е необходимо да се инсталира ограничителен кабел. Робота е лесен за използване, транспортиране, което позволява да може да бъде ползван в различни градини.

    Модела Л60 е оборудван с четков мотор, 4-лъчев нож с ширина 24 см. и променлива скорост на движение, което осигурява дълготрайност на батерията и моторите. Зареждането се извършва ръчно, а консумацията на електро енергия е гарантирано ниска.

    Градината ви е свободна 20 часа на денонощие и е перфектно окосена.

  • Робот косачка Ambrogio Twenty Deluxe за площи до 700 кв.м, (17146)
    2499,00 лв.

    Невероятно малък и абсолютно ефективен.

    Идеален за малки и прости градини!

    Новият модел на Зукети Чентро Системи е за тези, които искат ефективен, прост и компактен робот, притежаващ най-новите технологии – последно поколене процесори и дънни платки, безчеткови мотори, литиево-йонни батерии. Оборудван е с блутут, с когото може да бъде управляван и настройван дистанционно, благодарение на безплатното приложение за телефон. Може успешно да коси до 4 зони и до 700 кв.м. Косачката робот Ambrogio Twenty Deluxe е робот на много добра цена на пазара, като същевременно е оборудван с най-модерните технологии.

  • Косачка робот Ambrogio L60 elite S+ за до 400 кв.м, (17130)
    2599,00 лв.

    Създаден да коси градини с площ до 400 кв.м!

    Ambrogio L60 Elite S+ е подходящ за малки градини с наклон до 50%. Той е идеален за тези, които искат перфектно окосена трева, без да е необходимо да се инсталира ограничителен кабел. Роботът е лесно за използване, транспортиране, което позволява да бъде ползван в различни градини. 

    Моделът L60 S+ е оборудван с четков мотор, 4-лъчев нож с ширина 25 см и променлива скорост на движение, което осигурява дълготрайност на батерията и моторите му. Зареждането се извършва ръчно, а консулмацията на електроенергия е гарантирано ниска. 

    Градината Ви е свободна 20 часа в денонощието.

  • Косачка робот Ambrogio Twenty ELITE S+ за до 1300 кв.м, (17135)
    3499,00 лв.

    Невероятно малък и абсолютно ефективен!

    Коси до 1300 кв.м. тревни площи!

    Идеален за малки и прости градини!

    Този модел на Зукети Чентро Системи е за тези, които искат ефективен, прост и компактен робот, притежаващ най-новите технологии – последно поколене процесори и дънни платки, безчеткови мотори, литиево-йонни батерии. Оборудван е с блутут, с който може да бъде управляван и настройван дистанционно благодарение на безплатното приложение за телефон. Може успешно да коси до 4 зони. Косачката робот Ambrogio Twenty Elite S+ е на много добра цена на пазара, като същевременно е оборудвана с най-модерните технологии.

  • Косачка робот Ambrogio L250 ELITE за до 3200 кв.м, (17184)
    6999,00 лв.

    Технологичните иновации в областта на роботизираните косачки са достигнали най-високите нива в Ambrogio L250 Elite.

    Посредством дисплея със сензорен екран е възможно роботът да се управлява по лесен и интуитивен начин.

    Можете да управлявате до 8 различни зони на косене, дори и най-сложните. Как? Също така, благодарение на наличието на автономни предни колела. С тази функция можете редовно да косите ливадата дори в най-неравномерните зони.

Filter by

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

WiFi

Промо

Гаранция

Брошура

рейтинг