Домакински уреди

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

42 items

Пазаруване сега по
  • Гофрирани ролки за вакуумиране Caso CAS.1225, 25 x 600 см., 2 бр. в пакет, (11485)
    28,00 лв.

    Ширина на ролката за вакуумиране : 25 см.
    Дължина на ролката за вакуумиране : 600 см. – 6 метра
    Дебелина на стените на ролката за вакуумиране: 150 микрона
    Опаковка: 2 броя ролка за вакуумиране в пакет, размер на ролката 25см на 6 метра

  • Релефни пликове за вакуумиране Caso 1297, размер 20×30 см, 100 бр. в пакет, (11488)
    30,00 лв.

    Универсални релефни пликове за вакуумиране на Caso са изработени от здрав, плътен материал, който гарантира тяхната устойчивост към надраскване, пробиване или разкъсване. пликовете са гофрирани (релефни) и са подходящи за всички модели вакуум машини за домашна употреба. Техните плътни стени гарантират ефективно вакуумиране и запечатване, което запазва съдържанието за дълъг период от време. Подходящи са съхранение на свежи хранителни продукти (плодове, зеленчуци), на продукти с фина консистенция, на предварително замръзени продукти (напр. предварително замръзени течности във фризер), както и за ниско температурно готвене Sou Vide.

  • Професионален комплект стоящи пликове за вакуумиране Caso 1264, 25бр торбички, (11492)
    39,00 лв.

    Иновативни стоящи торбички за вакуумиране – идеални за вакуумиране на течности и обемисти хранителни продукти
    Широко изправено дъно за стабилност, когато е напълнено и вертикално, спестяващо място място за съхранение (в зависимост от съдържанието)
    Особено подходящ за CASO машина за вакуумиране VRH 790 advanced Pro

  • Гофрирана ролка за вакуумиране Caso 40×1000см., 1224, (11476)
    45,00 лв.

    Гофрирани (релефни) ролка за вакуумиране Caso 40×1000 см – CAS.1224, с ширина 40 см и дължина 1000 см:

  • Машина за вакуумиране CASO VC10, (6363)
    Промо цена 129,00 лв. was 169,00 лв.

    С напълно автоматичната машина за вакуумиране CASO 1340 модел VC10 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. CASO 1340 достига до 90 % вакуум производителност, и работно налягане до -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини. Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машината за вакуумиране е перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти, като е снабдена с подвижна вакуум камера, стоп бутон за регулиране степента на вакуумиране и електронно следене на температурата. CASO 1340 разполага с допълнителни възможности с универсален капак за кутии за вакуумиране. В комплекта на машината за вакуумиране са включени 10 професионални плика за вакуумиране на хранителни продукти. CASO 1340 е лесен за употреба, което го прави идеален помощник за вашето домакинство.

  • Цитруспреса / сокоизстисквачка CP200 CASO 3540
    Промо цена 129,00 лв. was 169,00 лв.
  • Пенообразувател за мляко CASO Crema Choco Inox, (19299)
    Промо цена 149,00 лв. was 199,00 лв.

    Пенообразувател за мляко CASO за топли и студени млечни напитки

    • Разнообразно удоволствие от млякото благодарение на четири функции: пяна от горещо мляко за екстра пенливо капучино, пяна от горещо мляко за лате макиато, пяна от студено мляко за напр. студено кафе, фрапе, горещо мляко за напр. лате, какао, горещ шоколад
    • Благодарение на прецизния контрол на температурата, подходящ и за разпенване и нагряване на мляко и млечни напитки
    • LED функционален дисплей и интуитивна работа с едно докосване
    • Включва функция за приготвяне на горещ шоколад от малки парченца шоколад или какао на прах
    • С две подвижни, магнитни приставки за разпенване и затопляне
    • Висококачествен корпус от неръждаема стомана с топлоизолирана дръжка
    • Прозрачен капак и 360° базова станция в смарт черно
    • Автоматично изключване или ръчно спиране
  • Уред за сушене на плодове и зеленчуци Caso 3165 DH 450, (11490)
    269,00 лв.

    Уред на 5 нива за сушене и консервиране на плодове, зеленчуци, билки, гъби, месо, ядки, зърна, семена и др.

    Температура (°C): 30 – 70
    Таймер
    Волтаж: 220-240 V, 50/60 Hz
    Сертификационен знак: CE, GS
    Мощност (W): 370-450

  • Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 690 advanced 1527
    Промо цена 299,00 лв. was 459,00 лв.
    5

    Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 690 advanced 1527
    Предназначение за домашна употреба!

    • Мощност : 130 W
    • Елктрическо захранване 220-240V, 50 Hz
    • Мощна двойна помпа с бутало и капацитет 20 L / min.
    • Двойно-уплътняваща за ефективно запечатване на плика. Уплътняващата лента се състои от нагревателен елемент с тефлоново покритие, който позволява плика да се запечата без да залепва върху нея.
    • LED-индикатор за проследяване на активен процес на вакуумиране или запечатване.
    • Вграден режещ инструмент за изрязване на плик от дълга ролка.
    • Контролен панел с бутони за управление на процесите:
    • Бутони с индикаторна лампа, която показва избраната функция и напредъка на процеса:
    • Бутони за избор на вид храна за съхранение (Food): три настройки за време на запечатване
    • „Сух“ бутон: за сухи пликове и предмети без влага, с по-кратко време на запечатване;
    • „Влажен“ бутон: за мокри пликове или влажни храни, с нормално време за запечатване.
    • „Удължен“ бутон: за мокри пликове или храни с много влага, с удължено време за запечатване.
    • Бутон за време на вакуумиране – нормално и за меки храни (Vacuumstrength normal & gentle):
    • Два режима за избор на сила на вакуумиране:
      Бутон „нормален“: стандартен режим за вакуумиране на продукти;
    • „Нежен“ бутон: за вакуумиране на някои меки и трошливи продукти, където е необходимо по-ниско налягане на вакуум.
    • Бутон вакуумиране & запечатване / Отказ (Vacuum & Seal / Cancel): За автоматично вакуумиране и запечатване на пликове или контейнери. Натиснете отново бутона, за да отмените операцията.
    • Бутон за запечатване (Schweißen): За запечатване на пликове без вакуумиране.
    • Бутон вакуумна кутия (Vakuum Behälter): За автоматично вакуумиране на кутии
    • Бутон за мариноване (Marinieren): За мариноване на храна в кутия
    • Пулс бутон (Manuelles Vakuum): Докато натискате бутона, въздухът се изтегля от плика. Ако пуснете бутона, тази операция ще спре. След това запечатайте торбата с бутона за запечатване. Също използваем за кутии за вакуумиране.
    • Конектор за свързване на вакуумен маркуч за вакуумиране на кутии.
  • Машина за вакуумиране CASO GourmetVAC 480, Двойно запечатване, Вграден нож, 160 W, 20 л/мин, (19298)
    Промо цена 299,00 лв. was 399,00 лв.
    • Двоен заваръчен шев с макс. 30 см ширина за всякаква дължина на плик
    • Функционален, плосък дизайн за много тиха работа
    • Свалящ се вакуумен контейнер
    • Регулируема, безкрайно променлива сила на вакуума SVS:  Идеална за чувствителни храни
    • Вътрешен ролков контейнер с нож
    • Система за запечатване „Автоматично заключване“: Устройството се затваря автоматично по време на действието на вакуумиране
    • Двубутална помпа (20л/мин) и мощен мотор
    • Практически индикатор за напредък
    • Разнообразни функции: ръчно запечатване, автоматично вакуумиране и запечатване
    • Регулируемо време за запечатване
    • Функция за контейнер и мариноване за използване с вакуумни контейнери CASO
    • Иновативна функция за памет за повторение на последната сила на вакуума
    • Вакуумен маркуч за контейнери 
  • CASO професионална машина за вакуумиране 1409 Fast Vac 500
    489,00 лв.
    CASO Професионална машина за вакуумиране Fast Vac 500 е специализиран уред за професионална и полупрофесионална употреба.
  • Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 790 advanced Pro 1528, (11491)
    499,00 лв.
    • Професионална вакуумна машина за домашна употреба, за амбициозни любители готвачи, ловци и риболовци и др.
    • Съхранявайте хранителни продукти със 100% ароматна бариера и ги поддържайте свежи до 8 пъти по-дълго
    • С иновативна течна функция CASOTEK® – идеална за вакуумиране на течности като супи, сосове, бульони и др.
    • „Стоп на течността“ – процесът на вакуумиране приключва, преди течностите да могат да бъдат засмукани
    • Включени практични стоящи вакуумни торбички
    • Мощна двойнобутална помпа (20 л/мин) за вакуум до -0,90 бара
    • Многоциклен: запечатвайте до 200 торби нон-стоп без прегряване
    • Сигурно запечатване благодарение на двоен заваръчен шев до 30 см (всеки с дебелина 2,5 мм)
    • С интегрирана кутия за ролка от фолио (ширина на ролката макс. 30 см) и нож
    • Сензорен сензорен панел с бял LED дисплей и индикатор за прогрес
    • Висококачествен корпус от неръждаема стомана с покритие против пръстови отпечатъци и дръжка от неръждаема стомана
    • Подвижна тава за отцеждане за всяка натрупана течност
  • Уред за приготвяне на сладолед и йогурт Caso 3298, 2л, (11489)
    699,00 лв.

    С IceCreamer от CASO Design можете да реализирате свои собствени идеи за рецепти. Независимо дали става въпрос за обикновен сладолед, пухкав мек сладолед, плодово сорбе, кремообразно кисело мляко или освежаващо замразено кисело мляко – всичко е възможно, защото IceCreamer е наистина универсален. И най-хубавото е: можете да започнете веднага, не е необходимо предварително охлаждане.
    Вашите идеи, вашите правила.
    Можете да направите любимите си творения с краве мляко или мляко на растителна основа. И ако изведнъж имате нова идея, винаги можете да добавите още съставки чрез практичния капак за пълнене – точно както ви харесва. След като вашият мечтан сладолед е готов, можете да го държите хладен в IceCreamer до 60 минути – идеално за следващото ви сладоледено парти с приятели.

  • CASO професионална машина за вакуумиране 1405 Fast Vac 4000
    849,00 лв.
    С професионалната машина за вакуумиране CASO 1405 модел Fast Vac 4000 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 40 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. CASO Fast Vac 4000 1405 е предназначена за ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА. Работно налягане -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини. Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машината за вакуумиране е перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти, стоп бутон за регулиране степента на вакуумиране и електронно следене на температурата. В комплекта на машината за вакуумиране са включени 20 професионални плика + 1 ролка за вакуумиране на хранителни продукти Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, тъй като не се окисляват или развиват гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци
  • Хладилна витрина за охлаждане на вино CASO WineSafe12 black, 12 бутилки
    999,00 лв.

    С хладилната витрина CASO WineSafe12 black ще охлаждате до 12 броя бутилки вино. Уреда е с работна мощност 60 W и разполага с врата изработена от стъкло с UV филтър и неръждаема стомана, малък дисплей показващ температурата, свалящи се рафтове изработени от неръждаема стомана и приятна синя LED подсветка на вътрешната част. CASO WineSafe12 black е снабден с една зона за охлаждане и със сензорен Touch бутон за управление на температурата. Хладилната витрина ви позовлява да регулирате температурата в диапазона от 5°C до 20°C, а също така разполагате с две скали за измерване на температурата (целзий °C и фаренхайт °F). Тихият режим на работа и ниските вибрации правят CASO WineSafe 12 Classic подходящ за употреба у дома и в офиса.

  • Машина за вакуумиране камерна Caso VacuChef Slime-Line
    Промо цена 1199,00 лв. was 1790,00 лв.
  • Камерна машина за вакуумиране Caso VacuChef Slime-Line CAS 1419, (11475)
    Промо цена 1199,00 лв. was 1790,00 лв.

    Камерна машина за вакуумиране за професионална употреба с голяма натовареност или домашно ползване.

    Особенно ефективна за:

    Мандри  – вакуумиране на сирена и кашкавали на порции за продажба в търговски обекти
    Кланици и месарници – вакуумиране на различни видове месо, колбаси, кайма и др. пресни или термично-обработени месни продукти.
    Гурме ресторанти, заведения, хотели – за разпределяне на продукти за една порция от ястията предлагани в менюто, бързо, икономични и ефективно приготвяне на поръчката.

  • Професионална камерна вакуум машина CASO VACUCHEF 70 1418
    1499,00 лв.

    Основната функция на този уред е да съхранява голяма гама от храни, за да запазва свежестта, вкуса и качеството им и/или да удължава срока на годност. Като цяло вакуумната опаковка поддържа храната свежа до осем пъти по-дълго от другите традиционни методи за съхранение на храни. Опаковането в условия на вакуум намалява процеса на разваляне на хранителните продукти и спестява финансови средства.
    Може да се съхраняват предварително приготвени ястия на порции или цялото количество.
    Предварително храни за пикници и къмпинг пътувания или барбекюта.
    Отстранява се пренатоварването на фризера.
    Пакетирани храни, като месо, риба, птици, морски дарове и зеленчуци, могат да се съхраняват в хладилник или фризер.
    Увеличаване на срока на годност на сухи храни, като боб, ядки и зърнени храни.
    Опаковането в условия на вакуум е подходящо за пакетиране на предмети. Поддържайте чисти и сухи принадлежности за къмпинг, като кибрит, аптечки и дрехи. Съхранявайте среброто и предмети с колекционерска стойност без опасност от повреда от въздух и влага.
    По време на опаковане на продукти в условия на ваккум се извлича въздуха от плика или контеймера за вакуумиране. Те остават затворени, без достъп на въздух и се спира или забавя процеса на разваляне на хранителните продукти. Вакуумираните продукти могат да се съхраняват от три до пет пъти по-дълго от обикновено съхранение. Запазват се вкусът и витамините съдържащи се в храната. По този начин хранителните продукти са защитени от изсушаване, окисляване, от бактерии и плесени. Вакуумното опаковане е процес на консервиране, който се препоръчва за пресни храни и трябва да бъде придружен от съхраняване на ниски температури. Вакуумираните продукти трябва да се съхраняват в хладилник, фризер или охладител, за да се постигнат най-добри резултати за по-дълго време. Съхранени хранителни продукти в стандартна опаковка трябва да се консумират за кратко време, в рамките на няколко часа или дни. Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари.

  • Хладилна витрина за сухо зреене на месо Caso DryAged Master 63, 63 литра, (17353)
    2399,00 лв.

    Консумирана мощност: 60 w
    Захранване 220-240V~, 50Hz
    Модел: CASO DryAged Master 63
    Каталожен номер: CASO 689
    Размер на витрината без дръжки за захващане: 395x875x545
    Размер на витрината с дръжки за захващане: 395x875x585
    Тегло хладилна витрина : 42 кг
    Материал: неръждаема стомана
    Опция дезинфекция на камерата: ДА
    Налично осветление на камерата: ДА
    Опция за контрол на влагата: 50 – 85 %
    Температурна зона: 1
    Компресорна охлаждаща технология
    Стъклена врата с UV-изолация
    Стерилизация
    Сертификат: GS/CE

  • Професионална машина за вакуумиране с камера CASO 1420
    2790,00 лв.

    Професионална машина за вакуумиране с камера Cso 1420 VacuChef 77 - предназначена за търговска употреба!