Домакински уреди
Пазаруване сега по
-
Производител CASO Премахнете този елемент
- Изчисти всички
-
Хладилна витрина за сухо зреене на месо Caso DryAged Master 380 Pro, 380 литра, (11486)6399,00 лв. / 3271,76 €Висококачествена хладилна витрина за сухо зреене на месо с компресорна технология на охлаждане предназначена за сухо зреене Dry Aged на месо.С модерен външен дизайн и вътрешна високо прецизна, усъвършенствана технология, защото майсторството отговаря на високите технологии . Перфектният избор на сухото стареене.
-
Хладилна витрина за сухо зреене на месо DRYAGED MASTER 125 CASO 690, 125 литра3490,00 лв. / 1784,41 €
-
Хладилна витрина за сухо зреене на месо Caso DryAged Master 63, 63 литра, (17353)2399,00 лв. / 1226,59 €Консумирана мощност: 60 wЗахранване 220-240V~, 50HzМодел: CASO DryAged Master 63Каталожен номер: CASO 689Размер на витрината без дръжки за захващане: 395x875x545Размер на витрината с дръжки за захващане: 395x875x585Тегло хладилна витрина : 42 кгМатериал: неръждаема стоманаОпция дезинфекция на камерата: ДАНалично осветление на камерата: ДАОпция за контрол на влагата: 50 – 85 %Температурна зона: 1Компресорна охлаждаща технологияСтъклена врата с UV-изолацияСтерилизацияСертификат: GS/CE
-
Професионална машина за вакуумиране с камера CASO 1420Промо цена 2198,93 лв. / 1124,30 € Редовна цена 2790,00 лв. / 1426,50 €Професионална машина за вакуумиране с камера Cso 1420 VacuChef 77 - предназначена за търговска употреба!
-
-
Камерна машина за вакуумиране Caso VacuChef Slime-Line CAS 1419, (11475)1790,00 лв. / 915,21 €Камерна машина за вакуумиране за професионална употреба с голяма натовареност или домашно ползване. Особенно ефективна за: Мандри – вакуумиране на сирена и кашкавали на порции за продажба в търговски обектиКланици и месарници – вакуумиране на различни видове месо, колбаси, кайма и др. пресни или термично-обработени месни продукти.Гурме ресторанти, заведения, хотели – за разпределяне на продукти за една порция от ястията предлагани в менюто, бързо, икономични и ефективно приготвяне на поръчката.
-
Хладилна витрина за охлаждане на вино CASO с две зони за охлаждане CASO WineExclusive 24 SmartПромо цена 1298,93 лв. / 664,13 € Редовна цена 1699,00 лв. / 868,68 €
-
Професионална камерна вакуум машина CASO VACUCHEF 70 1418Промо цена 1198,93 лв. / 613,00 € Редовна цена 1499,00 лв. / 766,43 €Основната функция на този уред е да съхранява голяма гама от храни, за да запазва свежестта, вкуса и качеството им и/или да удължава срока на годност. Като цяло вакуумната опаковка поддържа храната свежа до осем пъти по-дълго от другите традиционни методи за съхранение на храни. Опаковането в условия на вакуум намалява процеса на разваляне на хранителните продукти и спестява финансови средства.Може да се съхраняват предварително приготвени ястия на порции или цялото количество.Предварително храни за пикници и къмпинг пътувания или барбекюта.Отстранява се пренатоварването на фризера.Пакетирани храни, като месо, риба, птици, морски дарове и зеленчуци, могат да се съхраняват в хладилник или фризер.Увеличаване на срока на годност на сухи храни, като боб, ядки и зърнени храни.Опаковането в условия на вакуум е подходящо за пакетиране на предмети. Поддържайте чисти и сухи принадлежности за къмпинг, като кибрит, аптечки и дрехи. Съхранявайте среброто и предмети с колекционерска стойност без опасност от повреда от въздух и влага.По време на опаковане на продукти в условия на ваккум се извлича въздуха от плика или контеймера за вакуумиране. Те остават затворени, без достъп на въздух и се спира или забавя процеса на разваляне на хранителните продукти. Вакуумираните продукти могат да се съхраняват от три до пет пъти по-дълго от обикновено съхранение. Запазват се вкусът и витамините съдържащи се в храната. По този начин хранителните продукти са защитени от изсушаване, окисляване, от бактерии и плесени. Вакуумното опаковане е процес на консервиране, който се препоръчва за пресни храни и трябва да бъде придружен от съхраняване на ниски температури. Вакуумираните продукти трябва да се съхраняват в хладилник, фризер или охладител, за да се постигнат най-добри резултати за по-дълго време. Съхранени хранителни продукти в стандартна опаковка трябва да се консумират за кратко време, в рамките на няколко часа или дни. Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари.
-
Хладилна витрина за охлаждане на вино CASO WineSafe12 black, 12 бутилки999,00 лв. / 510,78 €С хладилната витрина CASO WineSafe12 black ще охлаждате до 12 броя бутилки вино. Уреда е с работна мощност 60 W и разполага с врата изработена от стъкло с UV филтър и неръждаема стомана, малък дисплей показващ температурата, свалящи се рафтове изработени от неръждаема стомана и приятна синя LED подсветка на вътрешната част. CASO WineSafe12 black е снабден с една зона за охлаждане и със сензорен Touch бутон за управление на температурата. Хладилната витрина ви позовлява да регулирате температурата в диапазона от 5°C до 20°C, а също така разполагате с две скали за измерване на температурата (целзий °C и фаренхайт °F). Тихият режим на работа и ниските вибрации правят CASO WineSafe 12 Classic подходящ за употреба у дома и в офиса.
-