Машина за пуканки

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

7 Артикули

  • Мини машина за пуканки ELITE EPM-1200, (16158)
    39,00 лв.

    Машината за пуканки, снабдена с уникална система за горещ въздух, предлага бърз и здравословен начин за приготвяне на пуканки. Снабдена с бутон за лесно включване и изключване, тя осигурява удобство и ефективност в употребата си. Защитата от прегряване гарантира безопасността на уреда и продължителността на неговия живот.

    Дизайнът на машината включва прозрачен капак, който не само предпазва от изхвърляне на зърна, но и позволява наблюдение на процеса на пукане. Топлоустойчивият корпус и светлинният индикатор допринасят за удобството и безопасността по време на употреба.

  • Машина за пуканки с горещ въздух Rosberg R51233A, 1200W, Мерителна чашка, Червен, (20524)
    44,90 лв.

    Машина за пуканки с горещ въздух. Здравословно може да приготвяте пуканки без мазнина.

     

  • Машина за пуканки camry cr 4458, 1200w, бял, (18509)
    Промо цена 45,90 лв. was 67,90 лв.
  • Машина за пуканки Beper с купа, Червена, (14971)
    89,99 лв.

    Компактна машина за пуканки с удобен прозрачен капак-купа

    Благодарение на циркулацията на горещия въздух, машината приготвя 75 г пуканки за около 5 минути. Прозрачният капак се превръща в купа за удобно сервиране на пуканки на цялото семейство. Автоматично въртящата се стоманена лопатка разпределя царевицата и олиото (или маслото) равномерно по време на готвене. Лесна за използване, с бутон за захранване и стабилни крачета против хлъзгане. В комплект с мерителна чаша.

  • Машина за пуканки Beper 90.590Y, Червена, (15163)
    89,99 лв.

    Компактна машина за пуканки с корпус от пластмаса, подходяща за домашна употреба

    Благодарение на циркулацията на горещия въздух, той приготвя пуканки за по-малко от три минути, без да се добавят мазнини. Лесен за използване, само  поставете царевицата в кошницата и изчакване да падне в купата. С бутон за захранване и стабилни неплъзгащи се крачета.

Filter by

Препоръчано

Производител

Цвят

Промо

Гаранция

Брошура

рейтинг