Авто аксесоари

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

8 Артикули

  • Детско огледало за кола Reer 86021, (15631)
    14,99 лв.

    Позволява директен поглед към децата бързо и лесно.

    - Закрепване на предното стъкло
    - Системата за всмукване на Twist2Fix осигурява допълнителна стабилност и сигурно задържане
    - Със сферична става за гъвкаво и индивидуално регулиране
    - Може да се използва за всички столчета поставени в посока напред или в комбинация с огледало - BabyView за бебешки столчета обърнати в посока обратна на движението

  • Щора за кола Reer 70857, (15633)
    15,99 лв.

    Практичната щора на Reer се монтира изключително лесно и е подходяща за всички плоски задни автомобилни прозорци. Осигурява комфортно и спокойно пътуване. Прибира се само с натискане на един бутон.

    Размер 41х46 см

  • Органайзер за автомобил Reer TravelKid Entertain, (15427)
    34,99 лв.
    Практичният органайзер за седалка, част от серията Travel Kid на Reer осигурява максимален комфорт при дълго пътуване с кино на задната седалка. Разполага с четири отделения с различен размер, някои с велкро закопчалки.
  • Авто ресийвър AKAI CA016A-9008U, (20381)
    56,00 лв.

    Авто ресийвър с управление чрез приложение. LED дисплей. Bluetooth. Електронно управление.

  • Масажираща седалка Zenet Zet-824 универсална, (14549)
    192,00 лв.

    Универсална масажираща седалка

    Шиацу масажор за гръб, кръст, таз - моментално облекчение на болки в кръста, по целия гръбнак и плешката, вибромасаж на седалище!

    Масажираща седалка за стол - пълна релаксация и преодоляване на ежедневния стрес, умора и хронични проблеми с гърба. 

    Това е най-универсалният модел от всички седалки Zenet - подходящ за физиката на всеки човек и всяка възраст, тъй като масажира със средна интензивност, без силен натиск. Този модел има рамка с висока облегалка, която позволява да го използвате на всеки диван, стол с ниска облегалка, седалка на кола или фотьойл.

  • Масажна седалка Zenet Zet-832 ролкова с компресия, (14550)
    270,00 лв.
    Уникален масажор за тяло, защото освен ролки и вибрации, той използва въздушно-компресионен масаж, който буквално разтяга целия гръбначен стълб. Основното предимство на компресионния масаж в сравнение с ролковия масаж е деликатното изследване на мускулите - ефектът по нищо не се различава от висококачествения ръчен масаж, извършван от професионалист!  Също така, тази масажираща седалка има традиционни ролки, вибрационен механизъм и функция за инфрачервено загряване на гърба. Благодарение на това устройство само за няколко минути ще забравите за хроничната умора, главоболието и напрежението в гърба и врата.
  • Масажираща седалка Zenet Zet-842 за гръб и шия, (14551)
    349,00 лв.

    Когато страдате от болка в гърба, кръста, таза, седалището! Абсолютно задължителен атрибут за всички, които работят в седнало положение часове наред! Домашен терапевт! Мултифункционален масажор за гърба, врата, кръста, плешки, рамене - масажираща седалка за стол. Този уникален по себе си уред за масаж съчетава ролков и вибрационен масаж за възможно най-ефективен резултат! Дизайнът на седалката е обмислен до най-малкия детайл, а контролният панел позволява да използвате максимално всички функции на устройството. 

Filter by

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

Гаранция

Брошура

рейтинг