Лак за нокти

Лак за нокти

Маникюрът е много важен за всяка уважаваща себе си дама.
Има жени, които редовно посещават салоните за красота, но има и такива, които предпочитат да се грижат за ноктите си сами. Всъщност да си направиш маникюр може да е много приятно занимание, стига да имаш качествени продукти и малко въображение, разбира се!
Винаги избирайте продукти с доказано качество, за да сте сигурни, че маникюрът ви ще стане красив и ще издържи дълго време.
А що се отнася до избирането на цвят на лака за нокти, това може да бъде много забавно начинание. Но с толкова много различни цветове и стилове, е лесно да се затрудните. За щастие има няколко лесни начина, по които да изберете правилния цвят за вашите красиви нокти.. Фактори като сезон, тен на кожата ви и вашата личност могат да ви помогнат да изберете перфектния лак за всеки повод.

Избор въз основа на тена на кожата ви

Изберете по-натурални нюанси, ако имате светъл или среден тон на кожата. В този случай много добре ще ви стои и нежно розово. Избягвайте бежовото, ако имате бледа кожа, тъй като може да създаде жълт подтон. Ако имате кожа със среден цвят, можете да изберете бежови нюанси или лак с розов оттенък. И двете ще изглеждат страхотно на кожата ви.
Тъмните тонове на кожата не изглеждат толкова добре със светли и натурални нюанси, но ако искате нещо по-светло и по-малко забележимо, опитайте пастелни цветове.

Ако обичате розовото, ще ви зарадваме с факта, че този цвят е перфектен за всеки тон на кожата.

Прасковените нюанси на розово изглеждат страхотно на средни тонове на кожата. Ако сте с по-тъмна кожа, изберете модерните ярки нюанси на розовото.
Още един универсален цвят, който изглежда страхотно на почти всеки тон на кожата, е синьото. Ако имате бледа кожа, тъмносини нюанси ще изглеждат страхотно на ноктите ви. Средните тонове на кожата изглеждат добре с небесно синьо или пастелно синьо.

Изберете най-доброто червено за вашия тон на кожата.

Ако имате бледа кожа, изберете ярко, класическо червено и избягвайте по-светлите тонове. За средна кожа червено-оранжевите нюанси изглеждат страхотно. За по-тъмен тен изберете наситено винено червено.

Избор на лак за нокти според повода

Изберете неутрални цветове за официални поводи. Неутралните цветове изглеждат прекрасно винаги и по всяко време. Може да ги изберете дори когато отивате на интервю за работа. За ежедневна визия и професионални поводи можете да изберете сиви, бели, бежови и светли прасковени нюанси.
Какъв цвят да изберете за празник?
В зависимост от празника, може да изберете нюанси, свързани с него. Например, носете червен, блестящ лак по Коледа или ярко оранжев лак за Хелоуин.
Цветовете с празнична тематика могат да бъдат чудесен избор, ако отивате на парти, отбелязващо конкретен празник.
Тук имате възможност да експериментирате и да заложите на по-смели и ярки цветове.