Уреди за масаж

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

16 Артикули

Пазаруване сега по
  • Масажор за тяло Zenet Zet-717, 3 накрайника, регулируема интензивност, (14540)
    67,00 лв.

    Мощните, ритмични, дъгообразни движения достигат до дълбоките слоеве на мускулната тъкан, като помагат за пълното им отпускане. Има няколко режима на масаж и интензивност. Благодарение на трите си масажни приставки, масажорът предлага три типа масаж:

    Игловиден накрайник - това е мека приставка за нежен масаж, която обновява тъканите, поддържа кожата млада и еластична, подобрява кръвообращението и стимулира поризводството на колаген;

    Сферичен накрайник - универсална глава за отпускащ масаж на ръце, гръб, рамене. При умора, болка, схващане, обездвижване. Чудесна релакс- терапия след тежък работен ден, изпълнен с напрежение и стрес.

    Акупунктурен накрайник - активен при целулит и изглаждане на мастни натрупвания в различните области на тялото. Редовният масаж на зоните с "портокалова кожа" дава изключителни резултати.

  • Антицелулитен масажор Beper 40.500, (15180)
    69,99 лв.

    Липомоделираща система с четири различни вида масаж:

    Оформящ, антицелулитен, стягащ и циркулационен благодарение на 4 лесно сменяеми глави.
    Регулируемата скорост и мощността на вибрациите с функция инфрачервен вибрационен масаж ви позволяват ефективно да се борите с целулита с видими резултати. 
    Ергономична дръжка.

  • Ударен масажор за врат, рамене и гръб Zenet ZET-756 с точково ударна технология, (14539)
    70,40 лв.
    Масажорът за врат Zenet Zet-756 е със специален дизайн, идеално обхваща врата и раменете, позволявайки перфектно прилягане и отличен ефект. Разполага с контролер за управление, който е вграден на самия масажор в близост до ръцете. Моделът е произведен от висококачествен материал, гарантиращ устойчивост и висок комфорт при употреба на уреда. Въртеливите движения, които извършват двата винта във вътрешността, осигуряват много приятен масаж. Уредът действа ефективно при болки и има отпускащ и релаксиращ ефект. Резултатите няма да закъснеят, отпускат се напрегнатите мускули, подобрява се кръвообращението, тонизира се тялото и се облекчава болката във врата и раменете. Масажорът е приложим и върху гърба и бедрата, като за целта трябва да се постави по съответния начин.
  • Универсална масажна възглавница за тяло Zenet Zet-726, (14545)
    70,40 лв.

    Идеално решение за шиацу масаж при болка, схващане, напрежение. Практична и лека, може да се използва у дома или в колата. Идеална е за шофьори, за хора, които прекарват дълго време в седнало или изправено положение: офис служители, учители, лекари, продавачи и други. Масажната възглавница за врат е особено полезна при шипове във врата! Освен това облекчава умора, премахва стрес, засилва кръвообращението!

  • Масажен колан за отслабване Zenet Zet-754, (14548)
    70,40 лв.
    • укрепва мускулите - ако нямате време за тренировка, този вибриращ колан е чудесна алтернатива
    • намалява размера на талията и бедрата
    • превенция на целулита - подобрява кръвообращението и поддържа еластичността на кожата
    • нормализира метаболитните процеси
    • топи излишни мазнини, извайва фигурата
    • помага при болка в кръст и седалище
    • нормализира тонуса на червата; дава енергия на тялото   
  • Масажор за шия/врат Zenet Zet-758, (14543)
    94,00 лв.

    За дома и автомобила! Шиацу масаж за врат, рамене, гръб, дори кръст! Абсолютно необходим за тези, които водят заседнал начин на живот, без динамика и достатъчно движение.

    • офис служители и всички, които прекарват работното си време пред компютър
    • шофьори
    • пенсионери
    • хора с хронични заболявания, при които движенията са ограничени

    Шиацу масаж на врата при болка и схващане! Масажор ZENET ZET-758 eлиминира болката веднага! Ще се убедите в това още след първия масаж! Конструиран е така, че да ви бъде удобен при самомасаж и да регулирате сами не само посоката, но и интензивността на масажа. 

  • Шиацу масажор Beurer MG 149, 12W, 4 програми, Авт. изключване, Ергономичен дизайн, Червен/сив, (999BRMG149)
    Промо цена 101,90 лв. was 129,90 лв.

    Шиацу масажор  с четири програми и ергономичен дизайн.

  • Масажираща възглавница за гръб Zenet ZET-728, (14587)
    108,00 лв.

    Ергономична масажна възглавничка, която поддържа правилната стойка на тялото и масажира по уникален и неповторим начин гръбнака по цялата му дължина.

  • Ръчен масажор за тяло Zenet ZET-711 с нефритени камъни, (14538)
    114,00 лв.

    Притежава ценна функция за инфрачервено затопляне, както и регулатор на интензивността на масажа. Използва се и за антицелулитен уелнес масаж. Подходящ е както за деца, така и за възрастни хора или хора в пенсионна възраст.

    Абсолютната уникалност на този продукт се състои в това, че може да се ползва като нефритен проектор, като ръчен вибромасажор и като инфрачервен лечебен терапевт.

  • Масажор за ръце Zenet ZET-703 с подгряване, (14556)
    133,00 лв.

    Висококачествен акупунктурен уред за ръце, който:

    • премахва умората в мускулите на ръката;
    • облекчава болка в китката /особено при хора, които боравят с компютърна мишка/;
    • подобрява кръвообращението и повлиява хронични кожни проблеми като сухи и напукани ръце, екземи, псориазис;
    • масажът стопля ръцете при хора с лошо оросяване и студени крайници; отпуска и помага при ставни проблеми - болка, подуване, схващане и пр.
  • Масажираща седалка за кола или за дома с функция за подгряване Zenet Zet-814, (14588)
    133,00 лв.

    Zenet ZET-814 - Масажираща седалка за кола или за дома с функция "Загряване"

    Масажната седалка Zenet Zet-814 помага да забравите за болката и умората и ви дава възможност да се отпуснете, без да ставате от мястото си.

    Как може да стане това? Независимо дали сте на работа в офиса, у дома пред телевизора, шофирате или сте на почивка - просто натиснете бутона и моментално ще се почувствате като в масажен салон! Достатъчни са 10-15 минути, за да усетите промяната!

    Чудесна алтернатива на масажен стол

    Продуктът представлява уникален масажор за гръб, кръст, врат:

    раздвижва целия гръбначен стълб и седалище;
    елиминира схващане, скованост;
    тонизира, релаксира;
    премахва болката от стоене дълго време в седнала поза, от неправилна стойка и пр.

    Позволява да използвате 5 програми за вибрационен масаж. Има функция за отопление на седалките, която може да използвате зимно време - дава едно чудесно усещане за топлина и лекота.

    Уникален продукт за магнитотерапия. Не изисква инсталиране или настройка и помага за предотвратяване на хроничните болки в гърба. Повишава защитните сили на организма и нивата на енергия, подобрява сърдечната дейност и укрепва метаболизма.

  • Масажен матрак със загряване ZENET ZET- 826, (14589)
    153,00 лв.

    Универсален масажор за тяло с 4 зони - врат, рамене, гръб, седалище/бедра.

    Успокоява, релаксира, облекчава болка, схващане, скованост. Луксозно плюшено покритие, подплатено с мемори пяна и дистанционен регулатор. Може да използвате този сгъваем матрак за масаж буквало навсякъде - легло, диван, кресло, стол, дори на пода. Притежава 3 нива на интензивност, които можете да променяте според вкуса и желанието си. Изпраща вибрационна енергия към 10 точки и има допълнителна функция за затопляне.Можете лесно да насочите вибрацията там, където има нужда - врата, гърба, раменете и краката или всичко наведнъж.

  • Масажен матрак със загряване в две зони ZENET ZET- 836, (14590)
    172,00 лв.

    Масажен матрак за цяло тяло без аналог! Обхваща всички зони на тялото - врат, рамене, гръб, седалище, крака, ходила. Скъпите масажи не са по джоба на всеки! Особено, когато страдаме от хронична болка и трябва да отделим бюджет за седмични посещения при масажист/рехабилитатор!

    Масажира едновременно или поетапно всички зони, има загряващ ефект, може да се постави на легло, на кресло, на диван, на стол. Многофункционална масажна подложка с 4 независимо контролирани масажни зони, 3 нива на интензивност, 10 точки на вибрация и допълнителна топлина, можете лесно да масажирате врата, гърба, раменете и краката си - всичко наведнъж! Персонализирайте своя масаж с 5 предварително програмирани режима, след което включете топлината за допълнително успокояващо облекчение на възпалени мускули и болки. Вибриращ "дюшек" за масаж на цялото тяло със загряване. Топлите зони са две - при врата и кръста, като можете да ги включвате и изключвате по желание.

  • Масажираща седалка Zenet Zet-824 универсална, (14549)
    192,00 лв.

    Универсална масажираща седалка

    Шиацу масажор за гръб, кръст, таз - моментално облекчение на болки в кръста, по целия гръбнак и плешката, вибромасаж на седалище!

    Масажираща седалка за стол - пълна релаксация и преодоляване на ежедневния стрес, умора и хронични проблеми с гърба. 

    Това е най-универсалният модел от всички седалки Zenet - подходящ за физиката на всеки човек и всяка възраст, тъй като масажира със средна интензивност, без силен натиск. Този модел има рамка с висока облегалка, която позволява да го използвате на всеки диван, стол с ниска облегалка, седалка на кола или фотьойл.

  • Масажна седалка Zenet Zet-832 ролкова с компресия, (14550)
    270,00 лв.
    Уникален масажор за тяло, защото освен ролки и вибрации, той използва въздушно-компресионен масаж, който буквално разтяга целия гръбначен стълб. Основното предимство на компресионния масаж в сравнение с ролковия масаж е деликатното изследване на мускулите - ефектът по нищо не се различава от висококачествения ръчен масаж, извършван от професионалист!  Също така, тази масажираща седалка има традиционни ролки, вибрационен механизъм и функция за инфрачервено загряване на гърба. Благодарение на това устройство само за няколко минути ще забравите за хроничната умора, главоболието и напрежението в гърба и врата.
  • Масажираща седалка Zenet Zet-842 за гръб и шия, (14551)
    349,00 лв.

    Когато страдате от болка в гърба, кръста, таза, седалището! Абсолютно задължителен атрибут за всички, които работят в седнало положение часове наред! Домашен терапевт! Мултифункционален масажор за гърба, врата, кръста, плешки, рамене - масажираща седалка за стол. Този уникален по себе си уред за масаж съчетава ролков и вибрационен масаж за възможно най-ефективен резултат! Дизайнът на седалката е обмислен до най-малкия детайл, а контролният панел позволява да използвате максимално всички функции на устройството. 

Filter by
Пазаруване сега по

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

Промо

Гаранция

рейтинг