Влагоабсорбатор Heinner FDU-M12, 20-35 м², бял, (18836)

Наличен
КОД
18836
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
489,00 лв.

Описание

Качеството на въздуха е подобрено и вашият дом е защитен с помощта на влагоабсорбатора Fram с HEPA филтрираща система и функция Super Ionization.

Супер йонизация

Почистването на въздуха и неутрализиране на неприятните миризми се постига чрез освобождаване на положителни и отрицателни йони, подобни на тези в природата. Освен това тази функция допринася за задържането на прах и полени, но също така и на други малки частици, които могат да предизвикат респираторни алергии.

За да можете да се наслаждавате на живота в безопасна и релаксираща среда.

HEPA ФИЛТЪР 13

Вдишайте свеж, чист и здравословен въздух! Системата за филтриране HEPA ефективно задържа до 99,9% частици прах, по-малки от 0,3 μm (PM0,3). Освен това ефективно премахва гъбички, полени, животински алергени и други вредни вещества от въздуха.

*HEPA филтърът се доставя отделно като аксесоар и трябва да се монтира от потребителя, за да пречиства въздуха. Уредът работи и без този филтър, като влагоабсорбатор.

Максимален капацитет на обезвлажняване 12л/24ч

С максимален капацитет на изсушаване 12л/24ч и резервоар от 1,6 литра, влагоабсорбатора Fram ви помага да поддържате оптимална влажност в дома си и се препоръчва за помещения с площ между 20 и 35 м².

Електронно управление

Настройте лесно и бързо, с помощта на електронния контролен панел, както нивото на влага, така и желания режим на работа. Дисплеят на уреда ви позволява да проверите по всяко време степента на влага в помещението.

Вграден хигростат

Хигростатът ви позволява да настроите нивото на относителна влажност между 35% и 85%. При превишаване на зададената стойност уредът ще се изключи автоматично, за да се осигури оптимален климат в помещението.

Wi-Fi контрол

Подгответе средата, която ви очаква, още преди да се приберете у дома. Можете да активирате дистанционното стартиране на уреда, от всяко място, където има интернет връзка.

Wi-Fi контролът вече придружава продукта, а приложението, достъпно за Android и IOS, може да бъде изтеглено безплатно чрез сканиране на QR кода, намиращ се на Wi-Fi пакета.

Интелигентна функция за обезвлажняване

В режим на интелигентно изсушаване, уредът автоматично контролира влажността в помещението с помощта на вградения хигростат и я поддържа в комфортни граници между 45%~55%.

Функция за сушене на дрехи

С помощта на тази функция можете да изсушите прането лесно и ефективно. Уредът ще има максимална ефективност, когато е настроен в режим на сушене. Вентилаторът е настроен на висока скорост и нивото на влажност се контролира автоматично.

Светлинен индикатор за ниво на влажност

Той показва нивото на влажност в различни нюанси на светлината: жълто за ниво на влажност под 45%, зелено за ниво на влажност между 45% и 65%, червено за ниво на влажност по-високо от 65%.

24-часов таймер

Максимална гъвкавост! С помощта на таймера можете да настроите устройството да се включва и/или спира, когато имате нужда, в диапазон от 0,5 до 24 часа.

Автоматично изключване

Влагоабсорбаторът спира, когато контейнерът за събиране на вода е пълен, когато бъде изваден или когато не е поставен в правилната позиция, това също е защитна функция и работата ще се рестартира автоматично след 3 минути.

Автоматично рестартиране

Ако устройството спре внезапно поради прекъсване на захранването, то автоматично ще рестартира предварително зададената функция, след като захранването се възстанови.

Характеристики

Характеристики
КОД 18836
Каталожен номер 204859
Производител HEINNER
Цвят Бял
Гаранция 2 години / 24 месеца
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Влагоабсорбатор Heinner FDU-M12, 20-35 м², бял, (18836)