Телевизор PHILIPS 43inch Full DVB-T2/T2-HD/C/S/S1 Pixel Plus HD Incredible Surround

Изчерпано количество
КОД
5020
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
599,00 лв.

Описание

Телевизорът Philips с тънък и модерен дизайн е подходящ за всяко пространство в жилището. Вече можете да видите дори фините детайли на всяка сцена , както в светли, така и в тъмни сцени благодарение на Full HD резолюция. Диагоналът от 109 см ви позволява да видите цялата картина , като всичко става много по-реално на по-голям екран . Имате лесен достъп до съдържание и опростен контрол чрез едно дистанционно управление.

Екран:

Телевизора разполага с Full HD резолюция, еквивалентна на съотношение на страните 1920x1080 пиксела.

Свързаност:

Телевизорът е съвместим с няколко устройства чрез безжична свързаност и различния му интерфейс, като например:

HDMI е вид мултимедиен конектор, който предоставя видео и аудио сигнал през същия жак, в съответствие с утвърден стандарт.

USB или Universal Serial Bus е plug-and-play интерфейс, което означава, че всичко, което трябва да направите, е да свържете устройство, което има USB порт, към телевизионния порт и то ще може да открие. USB или Universal Serial Bus е интерфейс за добавяне и възпроизвеждане, което означава, че всичко, което трябва да направите, е да свържете устройство, което разполага с USB порт към телевизионния порт.

S/PDIF - Sony/Philips Digital Interconnect Format. Възникна от желанието да се стандартизира начинът на свързване на цифрови устройства в областта на битовата електроника, подобен на тези в професионалната област. Физическата модулност на връзката може да бъде или коаксиална с RCA гнезда, или чрез Fiber Optics чрез интерфейса TOSLINK.

CI+ Common Interface Plus е интерфейс, който ви позволява да добавите карта на Common Interface (CI), закупена от вашия телевизионен доставчик, за достъп до определен график на програмите.

Характеристики

Характеристики
КОД 5020
Каталожен номер 4329889
Производител PHILIPS
Цвят Черен
Енергиен клас F
Гаранция 2 години / 24 месеца
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 8718863023686
Наличност При доставчик
Брошура Не

Оценка на потребители

Оценете:

Телевизор PHILIPS 43inch Full DVB-T2/T2-HD/C/S/S1 Pixel Plus HD Incredible Surround