Телескоп Levenhuk Skyline Travel 70

Наличен
КОД
6156
Всичко от
Гаранция 
Доживотна гаранция
Промо цена 208,95 лв. was 219,95 лв.

Описание

Телескопът Levenhuk Skyline Travel 70 е компактен и лек рефракторен телескоп с азимутална монтировка. Този телескоп е с малък размер: можете да го вземете със себе си за наблюдения извън града. Получава се с раница, в която се поместват отлично телескопът, неговата монтировка, оптични принадлежности и триножник. Този телескоп е отличен за наблюдения на планетите от Слънчевата система и Луната. Той може да се използва и като зрителна тръба за наземни наблюдения. Така с Levenhuk Skyline Travel 70 ще можете да наблюдавате и далечния Космос.

Основната характеристика на Levenhuk Skyline Travel 70 е скъсената оптична тръба. Той е с размер едва наполовина от размера на повечето рефракторни тръби. Благодарение на това му качество, той може да се вземе навсякъде, защото не изисква много място. Освен това телескопът не е тежък, конструкцията му е лека. С монтировката се борави лесно и се сглобява без усилия дори от начинаещи. За да насочите телескопа към желания обект в небесната сфера, просто трябва да завъртите неговата тръба по оста на височината или по азимуталната ос. Триножникът е изработен от алуминий и е с регулируема височина.

Комплектът включва принадлежности за наблюденията: оптичен визьор, леща на Барлоу и два окуляра. Максималното увеличение с включените оптични елементи е 120x.

Комплектът включва:

Телескоп Levenhuk Skyline Travel 70
Монтировка
5x24 оптичен визьор
Окуляр K10, 1,25"
Окуляр K20, 1,25"
Диагонална призма
Леща на Барлоу с увеличение 3x
Алуминиев триножник
Раница за съхранение и транспортиране
Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Характеристики

Характеристики
КОД 6156
Каталожен номер 70818
Тегло 2.700000
Производител LEVENHUK
Цвят Черен
Гаранция Доживотна гаранция
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 0611901506197
Наличност При доставчик
Google Category Cameras & Optics > Optics > Scopes > Telescopes

Оценка на потребители

Оценете:

Телескоп Levenhuk Skyline Travel 70