Solid State Drive (SSD) Samsung 870 QVO, 1TB, SATA III, 2.5

Изчерпано количество
КОД
6319
Всичко от
Гаранция 
3 години / 36 месеца
139,26 лв.

Описание

Прескочете лимита, постигнете повече

SSD 870 QVO е най-новият SSD QLC и предлага до 1 TB място за съхранение. Той предлага невероятен ъпгрейд за ежедневни потребители, които искат да разширят своя настолен или преносим компютър до най-голямото пространство за съхранение на пазара, без да се прави компромис с производителността.

Подобрен във всяко отношение

Достигайки максималната граница на SATA интерфейс от 560/530 MB/s последователна скорост, 870 QVO предлага подобрена скорост и устойчива производителност в сравнение с предишния модел 860 QVO. Интелигентният TurboWrite ускорява скоростта на запис и поддържа висока производителност в дългосрочен план с по-висок променлив буфер за съхранение.

Надежден и издръжлив

Този страхотен SSD предлага допълнителна надеждност с усъвършенстван ECC алгоритъм, който позволява стабилна производителност.

Опростена надстройка

Надстройването до 870 QVO е лесно за всеки, който има настолен компютър или лаптоп, който поддържа стандартен 2,5-инчов SATA. Възползването от този SSD е също толкова удобно, колкото включването на 870 QVO в SATA слот и оставянето на обновения софтуер за миграция да се погрижи за останалото.

Софтуер Samsung Magician

Накарайте модула за съхранение да работи магически. Новият и подобрен софтуер Samsung Magician 6.1 ще наблюдава вашия SSD. Можете лесно да управлявате устройството си с широк спектър от полезни инструменти, за да сте в крак с най-новите актуализации, да следите състоянието на работа или дори да подобрявате неговите характеристики.

Флаш паметта номер 1 в света

Насладете се на превъзходна производителност и надеждност, които можете да получите от световната марка номер едно във флаш паметта от 2002 г. Всички фърмуери и компоненти, включително световноизвестните DRAM и NAND Samsung, са произведени в страната, което позволява интеграция от единия край до другия, за качество, на което можете да се доверите.

Характеристики

Характеристики
КОД 6319
Каталожен номер MZ-77Q1T0BW
Производител SAMSUNG
Цвят Сив
Гаранция 3 години / 36 месеца
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 8806090396038
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Solid State Drive (SSD) Samsung 870 QVO, 1TB, SATA III, 2.5