Смарт часовник XIAOMI HUAMI AMAZFIT VERGE (OKOS) - BLUE

Изчерпано количество
КОД
5003
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
180,05 лв.

Описание

Марка - Xiaomi
Модел - Huami Amazfit Verge (Okos) Smartwatch
Дисплей - 1.30" HD, Gorila Glass, 360 x 360 pix,
Памет - 4GB, RAM - 512MB
Процесор - Dual core - 1.2 Ghz
Размер - 43 мм диаметър
Каишка - 70 мм / 113 мм
Съвместм с OS Android над 4.4, iOS и BT 4.0
Сензори - NFC, Smart Home Control,Гласови команди, измерване на пулса
сензор за светлина, барометър, за ускорение, жироскоп, геомагнитен сензор
Батерия - 390 mAh, до 5 дена време на използване
Тегло - 46 гр
Водоустойчив - IP68

Amazfit се доказа през последните години като един от най-добрите производители на smartwatch. Компанията предлага много различни модели, фокусирани върху различни потребности и потребители, при това на достъпна цена.

Amazfit Verge е един от по-компактните и достъпни модели на производителя, предназначен за ежедневна употреба както от фитнес фенове, така и от не толкова спортно ориентирани потребители.

Verge е кръгъл часовник с изчистен дизайн, подходящ аксесоар за всякакво облекло. Той може да разпознава 11 вида различни спортни упражнения, има вграден GPS, поддържа отговаряне на обаждания (през Android телефон). Обичайно на него можете да проверявате съобщения, имейли, и други.

Amazfit Verge разполага с вграден сензор за измерване на пулс, който следи вашето състояние през деня и нощта, а от вас не се изисква нищо. Със същия сензор можете да получавате и много подробна информация за вашето състояние по време на спортна активност.

А най-хубавото от всичко е, че не трябва да зареждате Verge всеки ден. Батерията му е достатъчна за около 5 дни при нормална работа.

А сега малко по-подробно за характеристиките на самия часовник. Неговият кръгъл екран е тип AMOLED с размер от 1.3 инча, а корпусът му и каишката са направени от хипоалергенни материали за да могат да бъдат удобни на максимално много хора.

Amazfit Verge поддържа всякакъв вид нотификации, GPS следене, телефонни обаждания, и разпознаване и следене на 11 вида спортни активности - бягане навън или вътре, ходене - спортно или любителско, катерене, комбинирана тренировка от ходене, тичане и катерене, тенис, футбол, ски, както и колоездене на място или навън.

Verge има собствена памет, на която можете да сложите ваша музика и така няма да е необходимо да си носите телефона докато спортувате. Просто свържете любимите си безжични слушалки към него и сте готови.

Amazfit Verge се предлага в три цвята - тъмно синьо, тъмно сиво и лунно бяло. И трите цвята можете да откриете при нас в магазин CityTel.

Характеристики

Характеристики
КОД 5003
Производител XIAOMI
Цвят Син
Правото на отказ Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП - 3. за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания
Наличност При доставчик
Гаранция 2 години / 24 месеца
Срок на доставка 10 работни дни

Оценка на потребители

Оценете:

Смарт часовник XIAOMI HUAMI AMAZFIT VERGE (OKOS) - BLUE