Слушалки Philips TAT2205BK/00, TWS, Bluetooth, Черен

Изчерпано количество
КОД
6335
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
102,47 лв.

Описание

IPX4 устойчиви на пръски и изпотяване

Малкият калъф за зареждане не може да бъде по-удобен, а тези истински безжични слушалки са устойчиви на пръски от всяка посока. Те нямат против малко пот и няма нужда да се тревожите, ако дъждът ви хване навън.

Пътувайте с множество зарядни в джоба си. Получавате до 4 часа време на възпроизвеждане от едно зареждане, плюс допълнителни 8 часа от напълно зареден калъф. Едно кратко 15-минутно зареждане в калъфа ви предоставя един час време на възпроизвеждане. Едно пълно зареждане на калъфа отнема 2 часа през USB-C.

Ще се насладите на страхотен звук от неодимовите 6 мм мембрани и можете да слушате в истински комфорт, благодарение на прилягащия, лек дизайн. Меки, сменяеми накрайници за ухо ви помагат да се насладите на удобно прилягане в ушите.

Бутон на всяка микрокапсула ви улеснява да контролирате това, което слушате. Прескачайте или поставяйте на пауза песни, отговаряйте на или отхвърляйте обаждания и още.

Събудете гласовия асистент на телефона си, без да докосвате телефона. Помолете гласовия асистент на смартфона да възпроизведе музика, да получите указания и да проверите информация и много повече.

Тези слушалки са готови да бъдат сдвоени в момента, в който ги изкарате от калъфа за зареждане. След като са сдвоени, слушалките помнят последното устройство, с което са били сдвоени.

Характеристики

Характеристики
КОД 6335
Каталожен номер TAT2205BK/00
Производител PHILIPS
Цвят Черен
Гаранция 2 години / 24 месеца
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 4895229109896
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Слушалки Philips TAT2205BK/00, TWS, Bluetooth, Черен