Робот за почистване на прозорци Xiaomi Hutt W8, бял, (14664)

Наличен
КОД
14664
Модел 
Hutt W8
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Промо цена 569,00 лв. was 609,00 лв.

Описание

Роботът за прозорци Xiaomi Hutt W8 е предназначен за сухо и влажно почистване на стъкла и всякакви видове твърди и гладки повърхности. Отличителното при този модел робот за почистване на прозорци е наличието на контейнер с вместимост 80 ml, който разполага с две дюзи разпръскващи водата в две посоки за по-ефективно почистване, без да е необходимо роботът да се обръща.

Специална система за миене на прозорците

Моделът е оборудван със специална система за пръскане на прозореца, която трябва да позволи особено ефикасно овлажняване на пътя, който трябва да се почисти. Резервоарът за вода е с вместимост 80 милилитра. Това количество трябва да е достатъчно за почистване на площ от 35 m².

Уредът адаптира силата на засмукване към замърсяването, като тя трябва да бъде между 1850 и 3800 P. Засмукващата мощност е съобразена не само със замърсяването, но и с работната среда - тъй като роботът за изсмукване на прозорци се държи към стъклото с помощта на вакуума, който е изключителна важна част от робота. Освен това се предлага и предпазно устройство с въже, тъй като падането на прахосмукачката, особено от външни прозорци, може да доведе до драматични наранявания. Падането се предотвратява и от високочувствителна лазерна сензорна система, която може да открие края на прозореца. Височината на устройството е само 8 сантиметра и по този начин може да се използва и при наличието на външни щори.

Всички обичат големите отворени прозорци, които пропускат красива светлина и предоставят спиращи дъха гледки. Но никой не обича да ги почиства. С HUTT W8 можете да се наслаждавате на искрящо чисти прозорци без излишна работа. Това е мощен робот за почистване на прозорци с иновативна система за двойно разпръскване на вода, която измива прозорците от край до край и дори отвътре и отвън, докато вие седите и се отпускате. Насладете се на прозорците си без усилия с HUTT W8.

Характеристики:

Спрей функция с две дюзи;
Ефективни микрофибърни мопове;
Вградената батерия (650 mah) предпазва робота от падане при прекъсване на захранването;
За прозорци с рамки (и безрамкови при определени условия);
Защита от падане;
Интелигентен алгоритъм, който позволява на робота да се адаптира към различни среди и петна, като е наличен набор от режими, осигуряващи подходящо почистване в зависимост от вида на повърхността и замърсяването.;
Гласови съобщения;
1850-3800 Pa мощност на вакуум;
Удобен захват;
Дистанционно управление;
Минимален размер на прозореца: 40 x 60 cm;
Контейнера за вода - 80 ml (достатъчен за почистване на до 35 m2 площ);
NIDEC безчетков мотор, скорост на мотора : 27000 оборота в минута;
Ниво на шума: около 70 db;
3.68 m удължителен кабел + 3 m кабел на адаптера (6 m използваема дължина);
90W, 24 V;
Нетно тегло - 1.41 kg;
Бруто тегло (с кутията) - 3.2 kg;
Размер на робота: 24.1 х 24.1 х 8.3 cm;
Размер на опаковката: 29.8 х 28 х 16.5 cm.

Важни инструкции: В контейнера за вода НЕ СЕ СЛАГАТ КОРОЗИВНИ ТЕЧНОСТИ! Препоръчва се използване на чиста вода, по възможност дестилирана! Ако слагате препарат за почистване на стъкла, той трябва да е разреден с по-голямо количество вода и да не е силно концентриран!

Характеристики

Характеристики
КОД 14664
Каталожен номер Hutt W8
Модел Hutt W8
Тегло 3.200000
Страна на производство Китай
Производител XIAOMI
Цвят Бял
Гаранция 2 години / 24 месеца
Промо Промо
Дълбочина на продукта в см. 24.1
Ширина на продукта в см. 24.1
Височина на продукта в см. 8.3
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 6971820280566
Наличност При доставчик
WiFi Не
Брошура Не

Отзиви 3

Оценете:

Робот за почистване на прозорци Xiaomi Hutt W8, бял, (14664)