Промо

Решетка Списък
Настрой възходяща посока

Артикули 3651-3660 от 3906

  • Микровълнова фурна ECOSTYLE M20 CASO 3307
    269,00 лв. / 137,54 €
  • Микровълнова фурна с грил MG 20 menu Caso 3320 - 20 литра
    Промо цена 258,93 лв. / 132,39 € Редовна цена 349,00 лв. / 178,44 €
  • Машина за вакуумиране CASO VC10, (6363)
    Промо цена 118,93 лв. / 60,81 € Редовна цена 169,00 лв. / 86,41 €
    С напълно автоматичната машина за вакуумиране CASO 1340 модел VC10 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. CASO 1340 достига до 90 % вакуум производителност, и работно налягане до -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини. Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машината за вакуумиране е перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти, като е снабдена с подвижна вакуум камера, стоп бутон за регулиране степента на вакуумиране и електронно следене на температурата. CASO 1340 разполага с допълнителни възможности с универсален капак за кутии за вакуумиране. В комплекта на машината за вакуумиране са включени 10 професионални плика за вакуумиране на хранителни продукти. CASO 1340 е лесен за употреба, което го прави идеален помощник за вашето домакинство.
  • Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 690 advanced 1527
    459,00 лв. / 234,68 €
    5
    Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 690 advanced 1527Предназначение за домашна употреба! Мощност : 130 W Елктрическо захранване 220-240V, 50 Hz Мощна двойна помпа с бутало и капацитет 20 L / min. Двойно-уплътняваща за ефективно запечатване на плика. Уплътняващата лента се състои от нагревателен елемент с тефлоново покритие, който позволява плика да се запечата без да залепва върху нея. LED-индикатор за проследяване на активен процес на вакуумиране или запечатване. Вграден режещ инструмент за изрязване на плик от дълга ролка. Контролен панел с бутони за управление на процесите: Бутони с индикаторна лампа, която показва избраната функция и напредъка на процеса: Бутони за избор на вид храна за съхранение (Food): три настройки за време на запечатване „Сух“ бутон: за сухи пликове и предмети без влага, с по-кратко време на запечатване; „Влажен“ бутон: за мокри пликове или влажни храни, с нормално време за запечатване. „Удължен“ бутон: за мокри пликове или храни с много влага, с удължено време за запечатване. Бутон за време на вакуумиране – нормално и за меки храни (Vacuumstrength normal & gentle): Два режима за избор на сила на вакуумиране:Бутон „нормален“: стандартен режим за вакуумиране на продукти; „Нежен“ бутон: за вакуумиране на някои меки и трошливи продукти, където е необходимо по-ниско налягане на вакуум. Бутон вакуумиране & запечатване / Отказ (Vacuum & Seal / Cancel): За автоматично вакуумиране и запечатване на пликове или контейнери. Натиснете отново бутона, за да отмените операцията. Бутон за запечатване (Schweißen): За запечатване на пликове без вакуумиране. Бутон вакуумна кутия (Vakuum Behälter): За автоматично вакуумиране на кутии Бутон за мариноване (Marinieren): За мариноване на храна в кутия Пулс бутон (Manuelles Vakuum): Докато натискате бутона, въздухът се изтегля от плика. Ако пуснете бутона, тази операция ще спре. След това запечатайте торбата с бутона за запечатване. Също използваем за кутии за вакуумиране. Конектор за свързване на вакуумен маркуч за вакуумиране на кутии.
  • CASO професионална машина за вакуумиране 1405 Fast Vac 4000
    Промо цена 758,93 лв. / 388,03 € Редовна цена 849,00 лв. / 434,09 €
    С професионалната машина за вакуумиране CASO 1405 модел Fast Vac 4000 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 40 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. CASO Fast Vac 4000 1405 е предназначена за ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА. Работно налягане -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини. Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машината за вакуумиране е перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти, стоп бутон за регулиране степента на вакуумиране и електронно следене на температурата. В комплекта на машината за вакуумиране са включени 20 професионални плика + 1 ролка за вакуумиране на хранителни продукти Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, тъй като не се окисляват или развиват гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци
  • Професионална камерна вакуум машина CASO VACUCHEF 70 1418
    Промо цена 1198,93 лв. / 613,00 € Редовна цена 1499,00 лв. / 766,43 €
    Основната функция на този уред е да съхранява голяма гама от храни, за да запазва свежестта, вкуса и качеството им и/или да удължава срока на годност. Като цяло вакуумната опаковка поддържа храната свежа до осем пъти по-дълго от другите традиционни методи за съхранение на храни. Опаковането в условия на вакуум намалява процеса на разваляне на хранителните продукти и спестява финансови средства.Може да се съхраняват предварително приготвени ястия на порции или цялото количество.Предварително храни за пикници и къмпинг пътувания или барбекюта.Отстранява се пренатоварването на фризера.Пакетирани храни, като месо, риба, птици, морски дарове и зеленчуци, могат да се съхраняват в хладилник или фризер.Увеличаване на срока на годност на сухи храни, като боб, ядки и зърнени храни.Опаковането в условия на вакуум е подходящо за пакетиране на предмети. Поддържайте чисти и сухи принадлежности за къмпинг, като кибрит, аптечки и дрехи. Съхранявайте среброто и предмети с колекционерска стойност без опасност от повреда от въздух и влага.По време на опаковане на продукти в условия на ваккум се извлича въздуха от плика или контеймера за вакуумиране. Те остават затворени, без достъп на въздух и се спира или забавя процеса на разваляне на хранителните продукти. Вакуумираните продукти могат да се съхраняват от три до пет пъти по-дълго от обикновено съхранение. Запазват се вкусът и витамините съдържащи се в храната. По този начин хранителните продукти са защитени от изсушаване, окисляване, от бактерии и плесени. Вакуумното опаковане е процес на консервиране, който се препоръчва за пресни храни и трябва да бъде придружен от съхраняване на ниски температури. Вакуумираните продукти трябва да се съхраняват в хладилник, фризер или охладител, за да се постигнат най-добри резултати за по-дълго време. Съхранени хранителни продукти в стандартна опаковка трябва да се консумират за кратко време, в рамките на няколко часа или дни. Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари.
Filter by

Хладилник тип

Ефект

Размер на колело

Препоръчано

Цена

Производител

Мощност на климатик

Клас климатик

За помещения (кв.м.)

Енергиен клас охлаждане

Енергиен клас отопление

Цвят

Удължена гаранция

WiFi

Дебит при максимална мощност

Промо

Гаранция

Тип

Тип нагревател

Водосъдържател

Водоустойчив

Обем

Пълнеж

Серия

Монтаж

Брошура

Сменяем калъф

Тип

Тип

За вграждане

Мощност

Енергиен клас

Обороти

рейтинг