Пасатор Carrera No.554, 800W, 5 скорости, LCD дисплей, Трошене на лед, Иноксова приставка, Сив, (10394)

Наличен
КОД
10394
Модел 
Carrera No.554
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Промо цена 136,90 лв. was 239,90 лв.

Описание

Лесен за почистване.
Смесване, нарязване или пюриране - ако трябва да работите бързо в кухнята, можете да се справите без неконтролирано пръскане. Ето защо ние укротяваме мощността от 800W на нашия професионален блендер с функция за плавен старт за изключително нежно стартиране. Разбира се, красив е и въртящият се диск с цифров LED дисплей, който отчита както поставената предавка, така и точното време на смесване.

5 скорости и турбо за кухнята.
От двигателя до остриетата използваме само неръждаема стомана. Така че съставките бързо се нарязват. С режещите остриета от неръждаема стомана раздробяването на лед е още по-забавно. А тези, които са започнали с кубчета лед, скоро ще продължат с пюрирането на замразени горски плодове.

Смесителен накрайник от неръждаема стомана.
Изработен изцяло от неръждаема стомана. Кубчета лед, ядки или топла храна не са предизвикателство.

Функция плавен старт.
С мощност от 800W решихме, че плавния старт би бил полезен. Нежни обороти, които постепенно се увеличават до желаната скорост.

CARRERA e немска марка, предлагаща премиум продукти за лична грижа и кухнята. Корените на името може да открием в спортните коли и по-точно в Carrera Panamericana. През 50-те години на миналия век, това е била една от най-добрите спортни коли. За хилядите километри, които са изминали моделите, те са демонстрирали скорост, безпощадност и са изисквали максимална концентрация от своите шофьори. Само най-добрите, най-силните и най-достойните са успявали да победят. Независимо дали става дума за хора или за състезание заради самото състезаване, всичко е въпрос на физика, здравина, качества и материали. CARRERA e марка, която въплъщава в себе си всичко това.
Вдъхновени от легендата за Carrera Panamericana, специалистите, създали тази марка, се стараят да създават уникални и мощни продукти. Използвайки високи технологии и качествени компоненти, CARRERA следва последните съвременни тенденции.

Характеристики

Характеристики
КОД 10394
Каталожен номер 9999CRR554
Модел Carrera No.554
Производител CARRERA
Цвят Сив
Мощност 800 W
Гаранция 2 години / 24 месеца
Промо Промо
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 4250812803191
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Пасатор Carrera No.554, 800W, 5 скорости, LCD дисплей, Трошене на лед, Иноксова приставка, Сив, (10394)