Обезопасителна закопчалка за двойни врати Reer 71081, (15256)

Наличен
КОД
15256
Всичко от
18,99 лв.

Описание

Искате да намерите начин да предпазите вашето детенце от шкафовете, където се съхраняват опасни за тях предмети или отровни почистващи препарати? Обезопасителна закопчалка за двойни врати Reer е перфектното решение за това. Тя се закрепва много бързо и лесно с приложеното помощно средство за монтаж. 

Заключването на шкафа е снабдено с практичен помощник за сглобяване, което прави измерването и маркирането ненужно. Сглобяването е изключително лесно - просто изберете вида на закрепването, който съответства на вашата мебел, свържете ключалката към закрепващия компонент, поставете го върху шкафа, залепете или завийте - това е всичко. Сглобяването се извършва от вътрешната страна на шкафа, така че външните повърхности на вашите мебели да останат незасегнати. 

Отварянето на ключалката е трудно за малките изследователи, а за възрастни то става само с една ръка. Включен е практичен магнитен монтаж за стена, така че ключалката да може да се съхранява безопасно, когато шкафът е отворен. Червената маркировка е предназначена да ви напомня да активирате заключването отново, когато присъстват деца. 

Характеристики

Характеристики
КОД 15256
Каталожен номер 71081
Производител REER
Цвят -
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 4013283710814
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Обезопасителна закопчалка за двойни врати Reer 71081, (15256)