Метеорологична станция Levenhuk Wezzer PLUS LP70, (78897)

Наличен
КОД
9166
Всичко от
Гаранция 
Доживотна гаранция
159,95 лв.

Описание

Метеорологичната станция Levenhuk Wezzer PLUS LP70 е многофункционално устройство, което Ви предоставя подробна информация за времето. Дистанционен сензор отчита температурата, влажността и количеството на валежите на открито. Той предава показанията на базовата станция, която прави измервания на закрито, като например запис на нивата на температурата и влажността в помещението. Устройството предлага барометър, метеорологична прогноза, индикатор за тенденциите, показващ промените в параметрите, и оценка на общото ниво на комфорт на хората. Станцията е предназначена да Ви държи информирани за бързите промени във времето и състоянието на микроклимата у дома.

Метеорологичната станция има цветен екран, разделен на няколко полета. В центъра на екрана можете да проверите прогнозата за времето (5 икони), атмосферното налягане, часа, датата и деня от седмицата. Вляво има информация за температурата навън, нивата на влажност и хронологията на отчетените метеорологични показания, показани като графика. Максималните и минимални стойности на влажността и температурата се съхраняват в паметта на устройството. Можете също така да видите историята на валежите за деня, седмицата, месеца и дори за годината. Информацията от дъждомера се показва в дясната част на екрана, заедно с отчетените стойности от вътрешния термометър и влагомер.

Levenhuk Wezzer PLUS LP70 предлага няколко типа предупредителни сигнали. Първо, предупреждението за времето се включва, когато е достигнато определено ниво на валежите и температурата навън. Параметрите могат да бъдат регулирани лично от потребителя. Второ, алармата на будилника може да бъде отложена, ако е необходимо, за да можете да поспите още 5 минути.

Метеорологичната станция се захранва с батерии или с променлив ток. Когато устройството се захранва с променлив ток, на екрана е налична непрекъсната подсветка. В този режим устройството може лесно да замени настолен часовник.

Основни характеристики:

Измервания на закрито: температура и влажност
Измервания на открито: температура, влажност, валежи
Барометър, будилник, дата, показване на деня от седмицата
Хронология на граничните стойности и хронология на показанията, оценка на общото ниво на комфорт
Показване на тенденциите за времето, температурата и предупреждения за дъжд
Стилен цифров дизайн: пейзажен тапет с големи цифри на прогнозата за времето

Комплектът включва:

Метеорологична станция
Многофункционален дистанционен сензор
USB кабел
Ръководство за потребителя и гаранционна карта

Характеристики

Характеристики
КОД 9166
Каталожен номер 78897
Тегло 0.820000
Производител LEVENHUK
Цвят Черен
Гаранция Доживотна гаранция
Ширина на продукта в см. 15
Височина на продукта в см. 13
Дълбочина на продукта в см. 21
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 4620137483208
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Метеорологична станция Levenhuk Wezzer PLUS LP70, (78897)