Лазерен измерител Ermenrich Reel GK80, (19128)

Наличен
КОД
19128
Всичко от
Гаранция 
5 години / 60 месеца
54,95 лв.

Описание

Лазерният измерител Ermenrich Reel GK80 Ви предоставя възможност за правене на точни измервания на разстояния в рамките на 80 метра, както и за определяне на обем и площ, което го прави полезен инструмент при ремонт и строителство. Измервателният уред също има функция с използване на Питагоровата теорема, която е незаменима, когато трябва да се извършват измервания при трудни условия. Като се използват двойка междинни измервания, функцията с Питагоровата теорема изчислява разстоянието до точка, към която не може да се насочи директно с лазер.

За захранване се използват батерии с размер ААА; 2 броя от тях осигуряват възможност за извършване на до 5000 измервания. Индикаторът за заряда на батериите ще Ви информира кога е необходимо да смените батериите, а функцията за автоматично изключване на лазера помага за пестене на енергията на батериите.

Освен това измервателният уред има компактен корпус с вграден нивелир с мехурче, удобно разположение на бутоните и голям 3-редов екран. В паметта на уреда могат да се съхраняват до 20 групи данни. С измервателния уред можете да правите единични измервания и непрекъснато сканиране.

Основни характеристики:

Измерване разстояние, обем, площ; функция с използване на Питагоровата теорема
Режим на измерване на единично разстояние или режим на непрекъснато сканиране
Вграден нивелир с мехурче
До 5000 измервания с един комплект батерии
Памет за 20 групи данни

Характеристики

Характеристики
КОД 19128
Каталожен номер 83081
Производител ERMENRICH
Цвят Черен
Гаранция 5 години / 60 месеца
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 5905555018751
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Лазерен измерител Ermenrich Reel GK80, (19128)