Индукционен котлон TESLA IC401B, 2000W, черен, (9493)

Наличен
КОД
9493
Модел 
IC401B
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Промо цена 108,00 лв. was 119,00 лв.

Описание

Сензори за допир
Сензорите за докосване са полезно, удобно и елегантно допълнение към ежедневната ви готварска рутина. Индукционните готварски печки Tesla са направени да ви подкрепят, каквито и да са вашите готварски навици.

8 нива на мощност
С тази индукционна готварска печка Tesla можете да избирате между 8 различни нива на мощност и да изберете това, което най-добре отговаря на текущите ви нужди за готвене!

Черно кристално стъкло
Тази индукционна готварска печка Tesla ще ви удиви със своята ефективност, но също така ще ви вдъхнови да създадете кулинарна магия благодарение на изтънчения си тъмен дизайн, с чиния, изработена от стъкло Black Crystal.

Автоматично изключване за една минута
Ако устройството е включено и не регистрира никакви съдове за готвене върху чинията, то автоматично ще се изключи след една минута – за вашата безопасност и безопасността на тези, които обичате.

Защита от прегряване
Ако температурата на устройството надвиши определена безопасна стойност, системата за защита от прегряване ще се задейства, предотвратявайки потенциална опасност и осигурявайки максимална безопасност.

LED цифров дисплей
Следете цялата важна информация благодарение на прост, но елегантен LED цифров дисплей. Индукционните печки Tesla са създадени за ефективно готвене, но и с мисъл за модерен дизайн.

Характеристики

Характеристики
КОД 9493
Каталожен номер IC401B
Модел IC401B
Тегло 2.390000
Страна на производство Китай
Производител TESLA
Цвят Черен
Гаранция 2 години / 24 месеца
Промо Промо
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Индукционен котлон TESLA IC401B, 2000W, черен, (9493)