Комплект син уоки-токи и бинокли Levenhuk LabZZ WTT10, (79902)

Наличен
КОД
9113
Всичко от
Гаранция 
Доживотна гаранция
84,95 лв.

Описание

Levenhuk LabZZ WTT10 е комплект за деца, който включва две уоки-токита и два бинокъла. Устройствата ще се окажат полезни в много игри и ще стимулират децата за намиране на нови идеи за развлекателни дейности в къща в провинцията, в задния двор или в летен лагер. С уоки-токитата и биноклите малките шпиони ще могат да следят движенията на врага по време на играта и да изпращат съобщения до щаба от разстояние. Устройствата са подходящи за деца: те са леки, компактни и с тях се работи лесно. Уоки-токитата обаче имат много функции, които ще бъдат оценени напълно от тийнейджърите и възрастните.

Уоки-токитата ви дават възможност за общуване на разстояние до 3 километра. Всяко от тях има течнокристален екран, вградено фенерче, гнездо за слушалки и функция за гласово управление VOX (чрез слушалки). Страничните шумове се потискат автоматично; при нестабилна връзка можете да активирате контрол на радиоефира – той дезактивира системата за потискане на шума и ви помага да улавяте всички сигнали на избрания канал. Има и функция за сканиране, която служи за проверка за активността на каналите. Клавиатурата може да се заключва при необходимост, като по този начин се предотвратява риска от неволно натискане на бутони – тази функция е изключително полезна при практикуване на активни игри.

Биноклите в комплекта Levenhuk LabZZ WTT10 са модели с малък размер, базирани на призми на Амичи. Разстоянието между окулярите може да се регулира и по този начин биноклите могат да се използват от деца на различни възрасти. Отчетливостта може да се регулира чрез завъртане на централния пръстен. Оптичните тръби са с гумено покритие, което осигурява възможност за стабилно хващане.

Основни характеристики:

Издръжливи уоки-токита с щипки за захващане, фенерчета и гнезда за слушалки
Функции като тези на пълноразмерните модели: гласово управление, следене, опции за сканиране на радиоефира
Клавиатурата може да се заключва (бутоните за предаване и повикване остават активни)
8 канала за връзка, автоматично потискане на шума
Биноклите в комплекта – всичко необходимо, за да играете на скаути и шпиони

Комплектът включва:

Радиостанции уоки-токи – 2 бр.
Бинокли – 2 бр.
Ръководство за потребителя и гаранционна карта

Характеристики

Характеристики
КОД 9113
Каталожен номер 79902
Тегло 0.580000
Производител LEVENHUK
Цвят Син
Гаранция Доживотна гаранция
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 749350957182
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Комплект син уоки-токи и бинокли Levenhuk LabZZ WTT10, (79902)