Климатик Tesla TT34TP21-1232IAW, 12000 BTU, Функция за отопление, Функция Turbo, I Feel, Самопочистване, Таймер, Миещ се филтър, Корпус против ръжда, Инвертор, R32, WiFi, (11359)

Изчерпано количество
КОД
11359
Модел 
TT34TP21-1232IAW
Всичко от
Гаранция 
3 години / 36 месеца
99999,00 лв.

Описание

Усъвършенствана технология за използване на желаната температура на въздуха! Доверете се на инверторни климатици Tesla, с еко хладилен агент и много полезни функции.
Чувствайте се възможно най-удобно
Модерната технология в зависимост от желаната от вас температура в помещението: климатици Tesla, вдъхновени от ежедневните ви нужди и любимите ви пространства. Независимо от сезона, климатиците Tesla ще ви осигурят съвършено комфортна атмосфера, позволявайки ви да се насладите на всеки миг с любимите си хора.
I feel/follow me
С Tesla климатикът става иновативен и интуитивен. Благодарение на температурния сензор на дистанционното управление, климатикът автоматично регулира работните си настройки. Тази полезна функция осигурява по-интелигентен и по-лесен начин за поддържане на оптималната стайна температура.    
Самодиагностика
Климатикът е в състояние да следи работата си и автоматично да идентифицира проблемни или дефектни части. Ако това се случи, на дисплея се появява код за грешка, което прави поддръжката по-лесна и по-ефективна.
Интелигентно подаване на въздух
Вашият климатик интелигентно фокусира въздушния си поток по различни начини, с така наречения „стил на одеяло“ в режим на отопление и „стил на душ“, когато режимът на охлаждане е активиран. Тази функция помага за балансиране на температурата във всяка част от стаята.
Ефективността е активирана
Високочестотен компресор ще помогне на климатика да започне да произвежда по-студен или по-топъл въздух по-бързо: до 18°C само за 30 секунди или до 40°C за 60 секунди. По този начин можете да се насладите на любимата си стайна температура по-бързо.
Корпус против ръжда
Поцинкована ламарина и шест слоя покритие против ръжда гарантират, че външното тяло на климатика продължава да изглежда добре, дори след продължително излагане на слънчева светлина и дъжд.
Скрит дисплей
Дисплеят на устройството е умело скрит в панела, запазвайки семпъл и елегантен вид, който допълва интериорния дизайн. LED дисплеят е лесен за достъп, но е скрит за максимална естетическа привлекателност.
Wi-Fi функция
Wi-Fi означава, че климатикът Tesla може да се управлява и с вашия смартфон или други смарт устройства. Той ви дава комфорт и гъвкавост и ви помага да не губите време в търсене на дистанционното управление, което е паднало зад дивана!
Дискретен въздушен поток
Специфичният дизайн на клапите позволява на студения въздух да преминава през някои малки дупчици, там спомага за генерирането на по-мек въздушен поток, идващ от климатика. Кажете сбогом на суровия и студен въздух и приветствайте нежния поток от климатика!

Характеристики

Характеристики
КОД 11359
Каталожен номер TT34TP21-1232IAW
Модел TT34TP21-1232IAW
Тегло 36.000000
Страна на производство Китай
Производител TESLA
Цвят Бял
Гаранция 3 години / 36 месеца
Клас климатик Нисък клас климатици
Мощност на климатик 12 000 BTU
За помещения (кв.м.) до 30 кв.м.
Енергиен клас охлаждане A++
Енергиен клас отопление A+
WiFi Да
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 8606018856510
Наличност При доставчик
Брошура Не
Google Category Home & Garden > Household Appliances > Climate Control Appliances > Air Conditioners

Оценка на потребители

Оценете:

Климатик Tesla TT34TP21-1232IAW, 12000 BTU, Функция за отопление, Функция Turbo, I Feel, Самопочистване, Таймер, Миещ се филтър, Корпус против ръжда, Инвертор, R32, WiFi, (11359)