Идеи за подарък

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

796 items

  • Комплект подготвени проби от живи същества и растения Levenhuk LabZZ CP24
    27,95 лв.

    Големият комплект подготвени проби Levenhuk LabZZ включва готови за използване образци в практична цветна кутия. Детето може да започне да изследва околния свят, без да губи време за приготвяне на проби. Можете да използвате този комплект с всякакви биологични микроскопи, предназначени за наблюдение с предавана светлина (с долно осветление).

  • Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H2
    27,95 лв.

    Лупата за глава Levenhuk Zeno Vizor H2 оставя ръцете Ви свободни и помага за извършване на работи с малки предмети. Лупата е оборудвана със светодиодно осветление и допълнителни лещи с различна мощност на увеличение. Тя фиксира здраво главата с удобен гъвкав ремък. Увеличението варира от 1,5x до 8x.

  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G7
    27,95 лв.

    Лупите Levenhuk Zeno Vizor са удобни и полезни инструменти за ремонт на техническо оборудване, работа върху бижута и механизми за наблюдение, както и за контрол на качеството на продуктите в завода. Този модел се получава с взаимозаменяеми лещи с различно увеличение, които позволяват използването на увеличителните очила за решаване на широк спектър от задачи. Някои модели се доставят с леща 1х, която предпазва очите Ви по време на строителни работи, а лещите с по-голямо увеличение Ви позволяват да работите с малки предмети.

  • Лупа за врат Levenhuk Zeno Vizor N2
    27,95 лв.

    Levenhuk Zeno Vizor N2 kaelasuurendusklaasiga on kaasas kaelarihm ning lauatugi. Pealäätse suur diameeter võimaldab katta suuremat ala korraga ning töötada mitme väikese objektiga samaaegselt. See suurendusklaas on käepärane instrument nii tööle kui koju. Peene kirja lugemine, tikkimine, väikeste kujutiste uurimine, väikeste osakestega töötamine – kõik on Levenhuk Zeno Vizor N2 kaelasuurendusklaasiga palju lihtsam ja mugavam. Suurendusklaas on sobiv igaks tööks mis nõuab suurt täpsust.

  • Лупа Levenhuk Zeno Read ZR14
    28,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR14 с правоъгълна леща е отлична за четене на книги, списания, вестници, разглеждане на чертежи и географски карти. Тя е удобна за работа с големи снимки и гравюри, както и за детайлно изучаване на конкретни области.

  • Преса за коса маша 2 в 1 ELITE HSB-0462, (16164)
    Промо цена 29,90 лв. was 43,00 лв.
  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH45
    29,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH45 е оборудвана със светлинен източник: той ще Ви помага да работите, дори при слаба светлина. Светлинният източник се намира върху дръжката и неговото положение се променя лесно с пръст. Лупата е отлична за изучаване на малки предмети и разчитане на малки шрифтове.

  • Лупа Levenhuk Zeno Read ZR16
    29,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR16 е оптичен уред за изучаване на чертежи, географски карти, схеми, гравюри и малък текст. Тя е верен спътник на сътрудниците в архиви, библиотекарите, студентите, учените изследователи, университетските преподаватели и на всеки, който се занимава с документи и изображения. Тази лупа може да се използва у дома за четене или разглеждане на фотоалбуми.

  • Преса за коса Kumtel HHSC-03, керамично покритие, син, (20478)
    31,00 лв.

    Преса за коса с керамични плочи и бързо загряване до 200 градуса за секунди.

  • Бинокъл Discovery Basics BB 8x21, (79652)
    Промо цена 32,25 лв. was 33,95 лв.
  • Джобен микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC10
    Промо цена 32,25 лв. was 33,95 лв.

    Джобният микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC10 е увеличителен инструмент с вградена светлина. Благодарение на светлината той може да се използва за проверка на банкноти. Този микроскоп е компактен и лек и можете лесно да го вземете със себе си на среща с бизнес партньори или на продължителни пътувания в чужбина. Той ще Ви е от полза на пазара или в супермаркета: можете да проверите всяка банкнота, която е в ръцете Ви.

  • Бинокъл Levenhuk LabZZ B4, (79665)
    Промо цена 33,20 лв. was 34,95 лв.
  • Микроскоп Discovery Centi 01 с книга, (79065)
    Промо цена 33,20 лв. was 34,95 лв.
  • Микроскоп Levenhuk LabZZ M1
    Промо цена 33,20 лв. was 34,95 лв.

    Микроскопът Levenhuk LabZZ M1 е предназначен за млади изследователи на микрокосмоса. С този микроскоп младите учени ще направят първите си стъпки в науката. Доставеният комплект включва всичко необходимо за тази цел: лесен за използване микроскоп, подготвени микроскопски проби и специални инструменти за работа с микроскопски образци. Децата могат да управляват уреда самостоятелно и да изследват невероятните структури на ежедневни неща.

  • Лупа Levenhuk Zeno Multi ML9
    33,95 лв.

    Levenhuk Zeno Multi е компактна и лека лупа, която е идеална за изследване на малки предмети и четене на текстове с дребен шрифт. На лупата е монтирано светодиодно/ултравиолетово осветление. Изберете подходящ режим на осветление със захранващия бутон върху тялото.

  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G3
    33,95 лв.

    Пет стъпки на увеличение в диапазона от 1x до 3,5x, вградено светодиодно осветление и способност за лесно превръщане на очилата в лупа за глава – всичко това са увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G3. С тези очила винаги можете да имате свободни ръце, докато вършите работа с висока прецизност.

  • Монокъл Levenhuk LabZZ MC2
    Промо цена 34,15 лв. was 35,95 лв.

    Монокълът Levenhuk LabZZ MC2 е класическо оптично устройство за деца. Неговата оптика е изработена от висококачествено стъкло BK-7. Корпусът има гумено покритие за здраво хващане, лещата на обектива осигурява отлично изображение дори и при облачно време. Мощността на увеличение е 10x, а диаметърът на лещата на обектива е 25 mm. Цялата конструкция е компактна и лека и детето може лесно да вземе монокъла Levenhuk LabZZ MC2 на разходка или дори на далечно пътуване.

  • Бинокъл Discovery Basics BB 10x25, (79651)
    Промо цена 34,15 лв. was 35,95 лв.
  • Монокъл Discovery Gator 10x25
    Промо цена 34,15 лв. was 35,95 лв.
  • Лупа Levenhuk Zeno Multi ML11
    34,95 лв.

    Levenhuk Zeno Multi е компактна и лека лупа, която е идеална за изследване на малки предмети и четене на текстове с дребен шрифт. На лупата е монтирано светодиодно/ултравиолетово осветление. Изберете подходящ режим на осветление със захранващия бутон върху тялото.

  • Лупа Levenhuk Zeno Desk D3
    34,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Desk D3 е чудесна за работа с печатни платки, прецизни операции с електроника, запояване, ремонт, изработка на бижута или моделиране. Освен лупата на гъвкавата стойка, лупата Levenhuk Zeno Desk D3 Magnifier има и трета ръка. Този инструмент помага за здравото фиксиране на всякакви електронни платки или малки предмети и прави продължителната работа много по-удобна. Предлага се още един държач, за да държите Вашите инструменти наблизо по време на работа.

  • Комплект филтри Levenhuk F2 „Луната и Марс“
    34,95 лв.

    Комплектът филтри Levenhuk F2 „Луната и Марс“ включва два филтъра за окуляр за телескоп. Единият от тях е полезен за изучаване на лунната повърхност, а другият – за разглеждане на Марс и някои други планети от Слънчевата система. Светлинните филтри увеличават контраста на изображението и дават възможност за по-подробно наблюдение на астрономическите обекти. Благодарение на специалната резба, различни филтри на Levenhuk могат да се комбинират помежду си. Диаметърът на тръбата и на двата филтъра е 1,25”.

Filter by

Ефект

Размер на колело

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

WiFi

Промо

Гаранция

Водоустойчив

Пълнеж

Брошура

Сменяем калъф

Мощност

Енергиен клас

рейтинг