Идеи за подарък

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

14 Артикули

Пазаруване сега по
  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH15
    5,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH15 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Държач Levenhuk Zeno Refit ZF7
    6,95 лв.

    Държачът Levenhuk Zeno Refit ZF7 е предназначен за закрепване на детайли на механизми, електронни платки, големи модели и всякакви тънки предмети. Той е практичен за използване при запояване, сглобяване и боядисване на конструкции, както и за проучване на дефекти по повърхности посредством увеличение.

  • Лупа Levenhuk Zeno Refit ZF9
    7,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Refit ZF9 е подходяща за ремонт на часовници или бижута, за закрепване на електронни части, за запояване или за боядисване на всякакви детайли. Тази лупа може да се използва както от любители, така и от професионалисти. Благодарение на своята конструкция, настолната лупа е практична: тя държи ръцете Ви свободни, за да извършвате прецизна работа.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem ZM7
    7,95 лв.

    Компактна бижутерската лупа Levenhuk Zeno Gem ZM7 осигурява увеличение 20x и поради това е отлична за изследване на малки предмети и детайли на различни повърхности. Лупата помага за откриване на скрити дефекти в скъпоценни камъни, да се види незабележима линия в дадена картина, да се откриват повреди в часовников механизъм или прекъснат елемент в електронна верига. Лупата Levenhuk Zeno Gem е отличен избор за дома и за работата.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem ZM5
    8,95 лв.

    Бижутерската лупа Levenhuk Zeno Gem ZM5 осигурява увеличение 10x и поради това е отлична за изследване на малки предмети и детайли на различни повърхности. Лупата помага за откриване на скрити дефекти в скъпоценни камъни, да се види незабележима линия в дадена картина, да се откриват повреди в часовников механизъм или прекъснат елемент в електронна верига. Лупата Levenhuk Zeno Gem е отличен избор за дома и за работата.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH25
    9,95 лв.

    Качествена оптика и надеждно метално тяло. Тази лупа е чудесен помощник за хора с влошено зрение. Тя дава възможност за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки, чертежи и карти. Лупата осигурява отчетливо и ясно изображение в цялото зрително поле. Те е полезна за всеки дом. Лупа с бифокална леща, която позволява да се работи на голяма площ или да се изследват отделни обекти с голямо увеличение.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem ZM11
    9,95 лв.

    Бижутерската лупа Levenhuk Zeno Gem ZM11 осигурява увеличение 10x и поради това е отлична за изследване на малки предмети и детайли на различни повърхности. Лупата помага за откриване на скрити дефекти в скъпоценни камъни, да се види незабележима линия в дадена картина, да се откриват повреди в часовников механизъм или прекъснат елемент в електронна верига. Лупата Levenhuk Zeno Gem е отличен избор за дома и за работата.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem M9
    11,95 лв.

    A Levenhuk Zeno Gem M9 nagyító remek társad lesz bármilyen utazás során. Ez a zsebméretű, összecsukható nagyító könnyű és kompakt, ezért könnyedén magaddal viheted a boltba, fontos üzleti találkozókra vagy egy kempingezésre. A 30-szoros nagyítás tökéletes apró részletek alapos megvizsgálásához, olvasáshoz vagy hibák megtalálásához. Ez az eszköz a kedvence lesz az ékszerészeknek, órásoknak, becsüsöknek, művészeti szakértőknek, mérnököknek és designereknek.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH27
    11,95 лв.

    Качествена оптика и надеждно метално тяло. Тази лупа е чудесен помощник за хора с влошено зрение. Тя дава възможност за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки, чертежи и карти. Лупата осигурява отчетливо и ясно изображение в цялото зрително поле. Те е полезна за всеки дом.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem M11
    17,95 лв.

    Сгъваемата лупа Levenhuk Zeno Gem M11 е чудесна за бижутери, колекционери, часовникари или всички, които работят с пари или малки предмети. Този инструмент разполага с 40x увеличителна мощност и две вградени осветления. Можете да го използвате при условия на слаба осветеност и да го вземете с вас на дълъг път, в магазин или на бизнес среща. Лупата Levenhuk Zeno Gem M11 е много полезна у дома: тя ще Ви помогне да прочетете малък печат в книга или ръководство за потребителя или да откриете дефекти в тъканите, подовете или мебелите.

  • Лупа Levenhuk Zeno Desk D5
    39,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Desk D5 е бифокална настолна леща с вградено светодиодно осветление. Този прост модел в полезен за домашна употреба: той е много удобен инструмент за четене, бродиране, рисуване, подреждане на изрезки от вестници и списания, занаятчийство и моделиране. Тя осигурява две увеличителни мощности: 2x и 6х, и предлага ясно и контрастно изображение.

  • Електрически тирбушон с USB Kinghoff KH 1589, Зареждащ се, До 60 отваряния с 1 зареждане, Инокс, (9999KH1589)
    59,90 лв.

    Електрическият тирбушон премахва тапата само едно натискане на бутон! 

    Отваря до 50-60 бутилки с едно зареждане на батерията. 

    Стилен дизайн, който ще впечатли всеки. 

  • Цитруспреса Heinner C160SS, 160W, инокс, (12459)
    109,00 лв.

    Мощност 160W
    Корпус, дюза и сито от неръждаема стомана - Инокс
    Противокапкова функция
    2 накрайника за различни големини цитрусови плодове
    Цилиндрична алуминиева дръжка
    Разглобяващи се компоненти

  • Микроскоп с дистанционно управление Levenhuk DTX RC1
    Промо цена 256,45 лв. was 269,95 лв.

    Микроскопът с дистанционно управление Levenhuk DTX RC1 е модерно оптично цифрово устройство, което е незаменимо при работа с бижута, часовникови механизми, електронни платки и други малки и сложни предмети. Благодарение на безжичното дистанционно управление основните функции на микроскопа могат да се използват на значително разстояние от него. Това е особено удобно при презентации и групови изследвания.

Filter by
Пазаруване сега по

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

Гаранция

Мощност

рейтинг