Идеи за подарък

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

4 Артикули

Пазаруване сега по
  • Дифузер Cecotec Pure Aroma 150 Yang, (12518)
    65,00 лв.

    Овлажнител, който спомага за намаляване на сухотата в околната среда благодарение на непрекъснатия поток от хладна пара. Той също работи като арома дифузор, за да ви помогне да поддържате приятни миризми и среда у дома.

    Включва резервоар с голям капацитет: 150 мл.

    3-часов таймер, време след което се изключва автоматично.

    7 LED цвята, ръчно или автоматично управление.

    Може да се използва като нощна лампа. Яркостта на всеки цвят може да се регулира, от ярка до слаба.

    Подходящ за големи помещения.

    Важи за ароматерапията, тъй като етеричните масла имат положително въздействие върху нашия организъм и нервна система. Ароматерапевтичната му функция помага за борба с широк спектър от здравословни проблеми и за намаляване на симптомите му. Елегантен дизайн и изключително безшумен благодарение на своята ултразвукова технология. Той е идеалното допълнение за бебетата, тъй като не издава досадни шумове.

  • Ударен масажор за врат, рамене и гръб Zenet ZET-756 с точково ударна технология, (14539)
    70,40 лв.
    Масажорът за врат Zenet Zet-756 е със специален дизайн, идеално обхваща врата и раменете, позволявайки перфектно прилягане и отличен ефект. Разполага с контролер за управление, който е вграден на самия масажор в близост до ръцете. Моделът е произведен от висококачествен материал, гарантиращ устойчивост и висок комфорт при употреба на уреда. Въртеливите движения, които извършват двата винта във вътрешността, осигуряват много приятен масаж. Уредът действа ефективно при болки и има отпускащ и релаксиращ ефект. Резултатите няма да закъснеят, отпускат се напрегнатите мускули, подобрява се кръвообращението, тонизира се тялото и се облекчава болката във врата и раменете. Масажорът е приложим и върху гърба и бедрата, като за целта трябва да се постави по съответния начин.
  • Масажен матрак със загряване ZENET ZET- 826, (14589)
    152,00 лв.

    Универсален масажор за тяло с 4 зони - врат, рамене, гръб, седалище/бедра.

    Успокоява, релаксира, облекчава болка, схващане, скованост. Луксозно плюшено покритие, подплатено с мемори пяна и дистанционен регулатор. Може да използвате този сгъваем матрак за масаж буквало навсякъде - легло, диван, кресло, стол, дори на пода. Притежава 3 нива на интензивност, които можете да променяте според вкуса и желанието си. Изпраща вибрационна енергия към 10 точки и има допълнителна функция за затопляне.Можете лесно да насочите вибрацията там, където има нужда - врата, гърба, раменете и краката или всичко наведнъж.

Filter by
Пазаруване сега по

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

WiFi

Промо

Гаранция

Мощност

рейтинг