Идеи за подарък

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

4 Артикули

Пазаруване сега по
  • Универсална масажна възглавница за тяло Zenet Zet-726, (14545)
    70,40 лв.

    Идеално решение за шиацу масаж при болка, схващане, напрежение. Практична и лека, може да се използва у дома или в колата. Идеална е за шофьори, за хора, които прекарват дълго време в седнало или изправено положение: офис служители, учители, лекари, продавачи и други. Масажната възглавница за врат е особено полезна при шипове във врата! Освен това облекчава умора, премахва стрес, засилва кръвообращението!

  • Масажираща яка ZENET ZET-759, (14537)
    133,00 лв.

    Оборудвана е с две масажни ролки, работещи в два режима: с инфрачервено затопляне и без затопляне.

    Масажът се извършва по японския метод на шиацу - нежно, деликатно и много ефективно точково преминаване по всички зони на врата.

    Подобрява кръвообращението; премахва болката;

    Елиминира главоболието;

    Облекчава мускулен спазъм в цервикалната зона и зоната на врата; Подобрява тонуса;

    Успокоява, премахва стреса и умората, подобрява съня;

  • Масажен матрак със загряване в две зони ZENET ZET- 836, (14590)
    172,00 лв.

    Масажен матрак за цяло тяло без аналог! Обхваща всички зони на тялото - врат, рамене, гръб, седалище, крака, ходила. Скъпите масажи не са по джоба на всеки! Особено, когато страдаме от хронична болка и трябва да отделим бюджет за седмични посещения при масажист/рехабилитатор!

    Масажира едновременно или поетапно всички зони, има загряващ ефект, може да се постави на легло, на кресло, на диван, на стол. Многофункционална масажна подложка с 4 независимо контролирани масажни зони, 3 нива на интензивност, 10 точки на вибрация и допълнителна топлина, можете лесно да масажирате врата, гърба, раменете и краката си - всичко наведнъж! Персонализирайте своя масаж с 5 предварително програмирани режима, след което включете топлината за допълнително успокояващо облекчение на възпалени мускули и болки. Вибриращ "дюшек" за масаж на цялото тяло със загряване. Топлите зони са две - при врата и кръста, като можете да ги включвате и изключвате по желание.

  • Бинокъл Levenhuk Monaco ED 12x50
    Промо цена 835,95 лв. was 879,95 лв.

    Levenhuk Monaco ED 12x50 е с голямо увеличение и отличен капацитет на улавяне на светлината в удароустойчив корпус за всякакви метеорологични условия. Бинокълът предава остро и ясно изображение, дори в условията на ниска осветеност: в полумрак, при изгрев и в облачно време. Оптиката от стъкло със свръхмалка дисперсия и многоелементните лещи и окуляри на обектива изчистват в максимална степен изображението от оптични аберации. Ще наблюдавате детайлно увеличено изображение в цялото зрително поле. Тези бинокли са с увеличение 12х. Те са подходящи за работа при екстремни условия.

Filter by
Пазаруване сега по

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

Гаранция

рейтинг