Идеи за подарък

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

212 items

Пазаруване сега по
  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH3
    3,49 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH3 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem M1
    4,95 лв.

    A Levenhuk Zeno Gem M1 nagyító egy kompakt nagyítóüveg, amelyet táskádba téve elvihetsz magaddal munkába vagy vásárolni. Ezzel az eszközzel megvizsgálhatod a kis tárgyakat, elolvashatod az apró betűs szöveget egy csomagoláson, orvosi recepten vagy árcímkén. Ez a nagyító ütésálló műanyagból készült, és számos hétköznapi célra felhasználható.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH7
    4,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH7 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem M3
    6,95 лв.

    A Levenhuk Zeno Gem M3 nagyító egy kompakt nagyító eszköz mindennapi használatra. Elolvashatod az apró betűs szövegeket, megvizsgálhatod egy fénykép részleteit, egy bútor vagy ruha apró sérüléseit. A fénykibocsátó dióda lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok között is dolgozhass. A fénysugár irányát manuálisan beállíthatod. A lencse átmérője 25 mm. A kiváló minőségű optikai műanyag igen tartós. A 10-szeres nagyításnak köszönhetően éles képet kaphatunk a tárgyak körvonalairól és apró részleteiről.

  • Kърпичка за почистване на оптика Levenhuk
    7,95 лв.

    Тази кърпа за почистване на оптика Levenhuk е проектирана специално за почистване на Вашите оптични инструменти, независимо дали са микроскопи, телескопи, бинокли, или други. С тази мека кърпа можете да избършите внимателно лещите, без да надраскате покритието.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH9
    8,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH9 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem ZM9
    8,95 лв.

    Бижутерската лупа Levenhuk Zeno Gem ZM9 осигурява увеличение 10x и поради това е отлична за изследване на малки предмети и детайли на различни повърхности. Лупата помага за откриване на скрити дефекти в скъпоценни камъни, да се види незабележима линия в дадена картина, да се откриват повреди в часовников механизъм или прекъснат елемент в електронна верига. Лупата Levenhuk Zeno Gem е отличен избор за дома и за работата.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH11
    8,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH11 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH31
    9,49 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH31 е оборудвана със светлинен източник: той ще Ви помага да работите, дори при слаба светлина. Светлинният източник се намира върху дръжката и неговото положение се променя лесно с пръст. Лупата е отлична за изучаване на малки предмети и разчитане на малки шрифтове.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH23
    9,49 лв.

    Качествена оптика и надеждно метално тяло. Тази лупа е чудесен помощник за хора с влошено зрение. Тя дава възможност за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки, чертежи и карти. Лупата осигурява отчетливо и ясно изображение в цялото зрително поле. Те е полезна за всеки дом.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH13
    9,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH13 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH33
    9,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH33 е оборудвана със светлинен източник: той ще Ви помага да работите, дори при слаба светлина. Светлинният източник се намира върху дръжката и неговото положение се променя лесно с пръст. Лупата е отлична за изучаване на малки предмети и разчитане на малки шрифтове.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH37
    11,95 лв.

    Levenhuk Zeno Handy ZH37 е класическа ръчна лупа за наблюдение. Тя е полезна за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки и гравюри, и изучаване на миниатюрни предмети. Тази лупа е чудесен помощник за студенти, бижутери, инженери и часовникари. Тя също е подходяща, както за обща употреба, така и за решаване на професионални задачи.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH39
    11,95 лв.

    Levenhuk Zeno Handy ZH39 е класическа ръчна лупа за наблюдение. Тя е полезна за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки и гравюри, и изучаване на миниатюрни предмети. Тази лупа е чудесен помощник за студенти, бижутери, инженери и часовникари. Тя също е подходяща, както за обща употреба, така и за решаване на професионални задачи.

  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G0
    13,95 лв.

    Увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G0 са идеалният спътник за хора, които работят с малки предмети. Лещите са закрепени върху рамката на очилата, което оставя двете ръце свободни за четене, изследване на снимки, бродиране, моделиране, работа с висока прецизност с часовникови механизми, бижута, микрочипове и т.н. Тези увеличителни очила са чудесни за професионална или ежедневна работа.

  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G1
    15,95 лв.

    Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G1 са удобен инструмент за работа с малки предмети. Лупата има 20x леща и вградено светодиодно осветление. Лещата може да се премества наляво-надясно върху рамката (спрямо дясното око) или да се остави напълно настрани. Увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G1 оставят двете ръце свободни за работа – затова те могат да се препоръчат за тези, които работят с малки детайли и трябва да извършват операции с висока прецизност. Те са удобни, когато изработвате или ремонтирате часовници, електроника, бижута, колекционирате малки предмети, в медицината и в други области.

  • Компас Levenhuk DC65
    17,95 лв.

    Компасът Levenhuk DC65 е класически модел за позициониране и ориентиране на картата. Плаващият циферблат бързо фиксира иглата и вграденото осветление позволява използването на компаса в тъмното. Процепът за виждане и увеличителната лупа с прорез за виждане ще Ви помогне да определите посоката. По края на компаса има две скали. Като ги използвате, лесно ще определите разстоянието.

  • Черна лупа Levenhuk Zeno Read ZR10
    21,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR10 с правоъгълна леща е отлична за четене на книги, списания, вестници, разглеждане на чертежи и географски карти. Тя е удобна за работа с големи снимки и гравюри, както и за детайлно изучаване на конкретни области.

  • Преса за коса ELITE HS-0460, черен, (16373)
    22,00 лв.

    Удобна преса за коса с керамични плочи.

  • Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H1
    22,95 лв.

    Лупата за глава Levenhuk Zeno Vizor H1 е компактна преносима лупа, която осигурява четири нива на увеличение. Комплектът включва допълнителна сгъваема леща, изработена от качествена оптична пластмаса, а е налице и въртяща се леща за дясното око. Диапазонът на увеличение е между 1,5x и 8x.

  • Лупа Levenhuk Zeno Read ZR12
    23,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR12 с правоъгълна леща е отлична за четене на книги, списания, вестници, разглеждане на чертежи и географски карти. Тя е удобна за работа с големи снимки и гравюри, както и за детайлно изучаване на конкретни области.

  • Писалка за почистване Levenhuk LP10
    23,95 лв.

    Почистването на оптичните елементи на Вашия инструмент е изключително трудна задача, която изисква определено ниво на прецизност и умение. Почистването на лещите, с техните тънки като косъм сложни покрития, е още по-трудно, тъй като може лесно да повредите такова тънко покритие само като го докоснете случайно. За щастие, вече има инструмент за тази работа - писалката за почистване Levenhuk LP10 ще почисти всички оптични елементи внимателно и лесно.

  • Адаптер за триножник за бинокли Levenhuk TA10
    25,95 лв.

    Адаптерът за триножник за бинокли Levenhuk TA10 е предназначен за монтиране на бинокли върху стандартни триножници. Адаптерът е изработен от метал. Той се монтира лесно и надеждно и може да издържа товари до 5 kg. Този адаптер е незаменим, когато извършвате наблюдения с увеличения, по-големи от 12x. При големи увеличения картината трепти поради естественото треперене на ръцете. За да се избегне това, оптичният уред се монтира върху триножник.

  • Преса за коса ELITE HS-0409, (16175)
    Промо цена 27,00 лв. was 33,00 лв.

    Преса за коса с керамични плочи с турмалиново покритие.
    Контрол на температурата: 120-200 ℃

  • Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H2
    27,95 лв.

    Лупата за глава Levenhuk Zeno Vizor H2 оставя ръцете Ви свободни и помага за извършване на работи с малки предмети. Лупата е оборудвана със светодиодно осветление и допълнителни лещи с различна мощност на увеличение. Тя фиксира здраво главата с удобен гъвкав ремък. Увеличението варира от 1,5x до 8x.

  • Лупа Levenhuk Zeno Read ZR14
    28,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR14 с правоъгълна леща е отлична за четене на книги, списания, вестници, разглеждане на чертежи и географски карти. Тя е удобна за работа с големи снимки и гравюри, както и за детайлно изучаване на конкретни области.

  • Джобен микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC10
    Промо цена 32,25 лв. was 33,95 лв.

    Джобният микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC10 е увеличителен инструмент с вградена светлина. Благодарение на светлината той може да се използва за проверка на банкноти. Този микроскоп е компактен и лек и можете лесно да го вземете със себе си на среща с бизнес партньори или на продължителни пътувания в чужбина. Той ще Ви е от полза на пазара или в супермаркета: можете да проверите всяка банкнота, която е в ръцете Ви.

  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G3
    33,95 лв.

    Пет стъпки на увеличение в диапазона от 1x до 3,5x, вградено светодиодно осветление и способност за лесно превръщане на очилата в лупа за глава – всичко това са увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G3. С тези очила винаги можете да имате свободни ръце, докато вършите работа с висока прецизност.

  • Лупа Levenhuk Zeno Multi ML9
    33,95 лв.

    Levenhuk Zeno Multi е компактна и лека лупа, която е идеална за изследване на малки предмети и четене на текстове с дребен шрифт. На лупата е монтирано светодиодно/ултравиолетово осветление. Изберете подходящ режим на осветление със захранващия бутон върху тялото.

  • Лупа Levenhuk Zeno Multi ML11
    34,95 лв.

    Levenhuk Zeno Multi е компактна и лека лупа, която е идеална за изследване на малки предмети и четене на текстове с дребен шрифт. На лупата е монтирано светодиодно/ултравиолетово осветление. Изберете подходящ режим на осветление със захранващия бутон върху тялото.

  • Лупа Levenhuk Zeno Desk D3
    34,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Desk D3 е чудесна за работа с печатни платки, прецизни операции с електроника, запояване, ремонт, изработка на бижута или моделиране. Освен лупата на гъвкавата стойка, лупата Levenhuk Zeno Desk D3 Magnifier има и трета ръка. Този инструмент помага за здравото фиксиране на всякакви електронни платки или малки предмети и прави продължителната работа много по-удобна. Предлага се още един държач, за да държите Вашите инструменти наблизо по време на работа.

Filter by
Пазаруване сега по

Размер на колело

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

WiFi

Промо

Гаранция

Водоустойчив

Пълнеж

Брошура

Сменяем калъф

Мощност

Енергиен клас

рейтинг