Идеи за подарък

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

91 items

Пазаруване сега по
  • Лупа Levenhuk Zeno Gem M5
    9,49 лв.

    A zsebméretű, összecsukható nagyító, a Levenhuk Zeno Gem M5 hasznos kiegészítő vásárláskor, munkában vagy séta közben. Kis méretének és súlyának köszönhetően ezt a nagyítót könnyen magaddal viheted.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem M7
    9,95 лв.

    A Levenhuk Zeno Gem M7 nagyító egy kompakt eszköz kétféle világítással. A LED izzó hasznos sötétben végzett munkához, az UV izzó pedig papírpénz ellenőrzéséhez használható, ezért készpénzzel dolgozó személyek számára elengedhetetlen eszköz. A nagyítása 45-szörös, ezért tökéletes apró betűs szövegek olvasásához vagy képek és felületi hibák tanulmányozásához. Ez a nagyító népszerű gyűjtők, mérnökök, biológusok, modellezők vagy órakészítők körében. Az ütésálló műanyag ház tökéletesen ellenáll egy hosszú út viszontagságainak is. A speciális gyűrűnek köszönhetően ez a kompakt és könnyű nagyító hagyományos kulcstartóként is hordható.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH43
    15,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH43 е оборудвана със светлинен източник: той ще Ви помага да работите, дори при слаба светлина. Светлинният източник се намира върху дръжката и неговото положение се променя лесно с пръст. Лупата е отлична за изучаване на малки предмети и разчитане на малки шрифтове.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH41
    15,95 лв.

    Levenhuk Zeno Handy ZH41 е класическа ръчна лупа за наблюдение. Тя е полезна за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки и гравюри, и изучаване на миниатюрни предмети. Тази лупа е чудесен помощник за студенти, бижутери, инженери и часовникари. Тя също е подходяща, както за обща употреба, така и за решаване на професионални задачи.

  • Джобен микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC4
    Промо цена 17,05 лв. was 17,95 лв.

    Джобният микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC4 е увеличителен инструмент с вградена светлина. Благодарение на светлината той може да се използва за проверка на банкноти. Този микроскоп е компактен и лек и можете лесно да го вземете със себе си на среща с бизнес партньори или на продължителни пътувания в чужбина. Той ще Ви е от полза на пазара или в супермаркета: можете да проверите всяка банкнота, която е в ръцете Ви.

  • Лупа Levenhuk Zeno Refit ZF21
    19,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Refit ZF21 е подходяща за ремонт на часовници или бижута, за закрепване на електронни части, за запояване или за боядисване на всякакви детайли. Тази лупа може да се използва както от любители, така и от професионалисти. Благодарение на своята конструкция, настолната лупа е практична: тя държи ръцете Ви свободни, за да извършвате прецизна работа.

  • Бяла лупа Levenhuk Zeno Read ZR10
    21,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR10 с правоъгълна леща е отлична за четене на книги, списания, вестници, разглеждане на чертежи и географски карти. Тя е удобна за работа с големи снимки и гравюри, както и за детайлно изучаване на конкретни области.

  • Джобен микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC6
    Промо цена 22,75 лв. was 23,95 лв.

    Джобният микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC6 е увеличителен инструмент с вградена светлина. Благодарение на светлината той може да се използва за проверка на банкноти. Този микроскоп е компактен и лек и можете лесно да го вземете със себе си на среща с бизнес партньори или на продължителни пътувания в чужбина. Той ще Ви е от полза на пазара или в супермаркета: можете да проверите всяка банкнота, която е в ръцете Ви.

  • Джобен микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC7
    Промо цена 24,65 лв. was 25,95 лв.

    Джобният микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC7 е увеличителен инструмент с вградена светлина. Благодарение на светлината той може да се използва за проверка на банкноти. Този микроскоп е компактен и лек и можете лесно да го вземете със себе си на среща с бизнес партньори или на продължителни пътувания в чужбина. Той ще Ви е от полза на пазара или в супермаркета: можете да проверите всяка банкнота, която е в ръцете Ви.

  • Лупа Levenhuk Zeno Multi ML7
    24,95 лв.

    p>Levenhuk Zeno Multi е компактна и лека лупа, която е идеална за изследване на малки предмети и четене на текстове с дребен шрифт. На лупата е монтирано светодиодно/ултравиолетово осветление. Изберете подходящ режим на осветление със захранващия бутон върху тялото.

  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G7
    27,95 лв.

    Лупите Levenhuk Zeno Vizor са удобни и полезни инструменти за ремонт на техническо оборудване, работа върху бижута и механизми за наблюдение, както и за контрол на качеството на продуктите в завода. Този модел се получава с взаимозаменяеми лещи с различно увеличение, които позволяват използването на увеличителните очила за решаване на широк спектър от задачи. Някои модели се доставят с леща 1х, която предпазва очите Ви по време на строителни работи, а лещите с по-голямо увеличение Ви позволяват да работите с малки предмети.

  • Лупа за врат Levenhuk Zeno Vizor N2
    27,95 лв.

    Levenhuk Zeno Vizor N2 kaelasuurendusklaasiga on kaasas kaelarihm ning lauatugi. Pealäätse suur diameeter võimaldab katta suuremat ala korraga ning töötada mitme väikese objektiga samaaegselt. See suurendusklaas on käepärane instrument nii tööle kui koju. Peene kirja lugemine, tikkimine, väikeste kujutiste uurimine, väikeste osakestega töötamine – kõik on Levenhuk Zeno Vizor N2 kaelasuurendusklaasiga palju lihtsam ja mugavam. Suurendusklaas on sobiv igaks tööks mis nõuab suurt täpsust.

  • Лупа Levenhuk Zeno Read ZR16
    29,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR16 е оптичен уред за изучаване на чертежи, географски карти, схеми, гравюри и малък текст. Тя е верен спътник на сътрудниците в архиви, библиотекарите, студентите, учените изследователи, университетските преподаватели и на всеки, който се занимава с документи и изображения. Тази лупа може да се използва у дома за четене или разглеждане на фотоалбуми.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH45
    29,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH45 е оборудвана със светлинен източник: той ще Ви помага да работите, дори при слаба светлина. Светлинният източник се намира върху дръжката и неговото положение се променя лесно с пръст. Лупата е отлична за изучаване на малки предмети и разчитане на малки шрифтове.

  • Джобен микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC16
    Промо цена 42,70 лв. was 44,95 лв.

    Джобният микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC16 е увеличителен инструмент с вградена светлина. Благодарение на светлината той може да се използва за проверка на банкноти. Този микроскоп е компактен и лек и можете лесно да го вземете със себе си на среща с бизнес партньори или на продължителни пътувания в чужбина. Той ще Ви е от полза на пазара или в супермаркета: можете да проверите всяка банкнота, която е в ръцете Ви.

  • Лупа Levenhuk Zeno Desk D7
    44,95 лв.

    Сгъваемата лупа Levenhuk Zeno Desk D7 е настолен модел, който лесно се трансформира в ръчна лупа. Само с три стъпки това увеличително устройство става компактно и удобно. Вграденото осветление позволява работа при условия на лоша осветеност. Лупата Levenhuk Zeno Desk D7 е чудесен избор както за професионална употреба, така и за хоби.

  • Лупа Levenhuk Zeno Desk D15
    49,95 лв.

    Настолната лупа Levenhuk Zeno Desk D15 предлага интересна конструкция: може да се закрепи върху почти всяка повърхност. Можете да я поставите върху маса или да я фиксирате към полица или врата на шкаф с помощта на щипка. Тази лупа е отличен помощник в домашната работилница, кухнята или в ателието, офиса или сервизния център.

  • Лупа Levenhuk Zeno Desk D13
    49,95 лв.

    Лещата Levenhuk Zeno Desk D13 е бифокална леща върху сгъваема стойка, която лесно се трансформира от настолен модел в ръчна лупа. Можете да използвате този инструмент удобно у дома, в офиса или по време на пътуване. Благодарение на вграденото си светодиодно осветление лупата Levenhuk Zeno Desk D13 е чудесна за работа дори при условия на слаба осветеност.

  • Лупа Levenhuk Zeno Desk D17
    59,95 лв.

    Настолната лупа Levenhuk Zeno Desk D17 предлага интересна конструкция: може да се закрепи върху почти всяка повърхност. Можете да я поставите върху маса или да я фиксирате към полица или врата на шкаф с помощта на щипка. Тази лупа е отличен помощник в домашната работилница, кухнята или в ателието, офиса или сервизния център.

  • Микроскоп Discovery Micro Polar с книга
    Промо цена 66,45 лв. was 69,95 лв.
  • Масажор за тяло Zenet Zet-717, 3 накрайника, регулируема интензивност, (14540)
    67,00 лв.

    Мощните, ритмични, дъгообразни движения достигат до дълбоките слоеве на мускулната тъкан, като помагат за пълното им отпускане. Има няколко режима на масаж и интензивност. Благодарение на трите си масажни приставки, масажорът предлага три типа масаж:

    Игловиден накрайник - това е мека приставка за нежен масаж, която обновява тъканите, поддържа кожата млада и еластична, подобрява кръвообращението и стимулира поризводството на колаген;

    Сферичен накрайник - универсална глава за отпускащ масаж на ръце, гръб, рамене. При умора, болка, схващане, обездвижване. Чудесна релакс- терапия след тежък работен ден, изпълнен с напрежение и стрес.

    Акупунктурен накрайник - активен при целулит и изглаждане на мастни натрупвания в различните области на тялото. Редовният масаж на зоните с "портокалова кожа" дава изключителни резултати.

  • Ръчен масажор Zenet Zet-718 за цяло тяло бял с 10 приставки и различни режими, (14541)
    74,00 лв.

    Универсален масажор за тяло с цял набор от разнообразни приставки - страхотен подарък за почитателите на домашните здравни и козметични процедури. 

    • стимулира кръвообращението и подобрява целостта на кожата
    • подобрява "храненето" на дълбоко разположените мускули
    • подобрява дейността на вътрешните органи
    • подпомага възстановяването на нервните влакна
    • предизвиква свиване и разширяване на кръвоносните съдове
    • подобрява функция на ендокринните жлези
    • действа като много усепшна антицелулитна терапия.
  • Лупа за глава с акумулатор Levenhuk Zeno Vizor HR4
    74,95 лв.

    Лупите за глава с акумулатор Levenhuk Zeno Vizor HR са с осветление, което се захранва с акумулаторна батерия. Лещите могат да се комбинират произволно и да позволяват постигането на различни стойности на увеличението. Ако е необходимо, лещите могат да се завъртат нагоре: това позволява разглеждане на работната област с невъоръжено око.

  • Преса за коса HM-4022, функция пара, бяла, (16589)
    Промо цена 89,00 лв. was 113,03 лв.

    Преса за коса с пара на марката Hair Majesty
    Изправяне с или без пароподаване
    Плаващи турмалинови керамични плочи с размер 25x90mm
    4 температурни настройки от 160-220°C
    Подвижен резервоар за вода с лесно пълнене
    PTC нагревател за бързо и равномерно разпределяне на температурата – готова за работа в рамките на 1 мин.
    Самоизключване след 30 мин. работа
    Заключваща се дръжка
    360° въртящ се кабел – 1,8 м
    Мощност 48 W

  • Микроскоп Levenhuk 1ST
    Промо цена 90,20 лв. was 94,95 лв.

    Стереомикроскопът Levenhuk 1ST е с бинокулярна глава, която позволява да се работи с минерали, скъпоценни камъни, монети и други големи обекти. Относително голямата работна дистанция на микроскопа 65 mm Ви позволява да решавате разнообразни задачи с различна сложност. Микроскопът ще бъде полезен за всички любители на природата, археолозите, биолозите, колекционерите и инженерите.

  • Преса за коса Remington PROluxe S9100, Керамични плочи Ultimate Glide, OPTIheat, 9 степени на температура, 230C, LCD, Бял, (17844)
    Промо цена 96,90 лв. was 139,90 лв.

    - Керамично покритие
    - Тесни, удължени плочи
    - Дължина на плочите: 11 см
    - 9 нива на температурата в стъпки от 160 до 230 градуса
    - LCD дисплей
    - Заключване на избраната от вас температура
    - Бързо загряване: до 15 секунди
    - Автоматично изключване: след 1 час
    - Кабел без усукване
    - Ненагряващ се студен връх
    - Турбо система
    - Термоустойчива чантичка
    - Дължина на кабела: 3 метра 

Filter by
Пазаруване сега по

Размер на колело

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

WiFi

Промо

Гаранция

Водоустойчив

Пълнеж

Брошура

Сменяем калъф

Мощност

рейтинг