Идеи за подарък

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

52 items

Пазаруване сега по
  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH19
    8,95 лв.

    Качествена оптика и надеждно метално тяло. Тази лупа е чудесен помощник за хора с влошено зрение. Тя дава възможност за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки, чертежи и карти. Лупата осигурява отчетливо и ясно изображение в цялото зрително поле. Те е полезна за всеки дом.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH21
    8,95 лв.

    Качествена оптика и надеждно метално тяло. Тази лупа е чудесен помощник за хора с влошено зрение. Тя дава възможност за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки, чертежи и карти. Лупата осигурява отчетливо и ясно изображение в цялото зрително поле. Те е полезна за всеки дом.

  • Микроскоп Levenhuk LabZZ M101 Moonstone (Лунен камък)
    Промо цена 66,45 лв. was 69,95 лв.

    Как изглежда малка буболечка при голямо увеличение? Каква е вътрешната структура на растенията? Какво живее в капчица езерна вода? С микроскопа Levenhuk LabZZ M101 Amethyst (Аметист) децата ще могат да намерят отговори на тези и много други въпроси, които интересуват техните млади и любопитни умове. Наборът включва всичко необходимо за първите самостоятелни експерименти – подготвени микроскопски образци, специални инструменти за микроскопска работа и ръководство с информация за потребителя с много интересни експерименти. Микроскопът се отличава от традиционните с яркия си полупрозрачен цвят на аметист и би бил прекрасен подарък за млад биолог!

  • Телескоп Levenhuk Blitz 70s BASE
    Промо цена 71,20 лв. was 74,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 70s BASE е рефракторен телескоп с малко фокусно разстояние върху настолен триножник. Той е великолепен избор за малък апартамент или за пътуване. Той е много компактен. С този модел се работи изключително лесно и комплектът съдържа всички необходими принадлежности. Телескопът е идеален за наблюдения на Луната, планетите на Слънчевата система или наземни обекти. Можете също да наблюдавате ярки обекти в далечния Космос, но няма да се виждат подробности.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 50 BASE
    Промо цена 85,45 лв. was 89,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 50 BASE е ахроматичен рефракторен телескоп на начално ниво. Телескопът Levenhuk е отличен за деца и тинейджъри, които се интересуват от астрономия. С него се работи лесно. Можете да изследвате Луната с него или да го използвате като зрителна тръба за изучаване на наземни обекти. Включени са всички необходими принадлежности, така че не е необходимо да ги купувате допълнително.

  • Шиацу масажор Beurer MG 149, 12W, 4 програми, Авт. изключване, Ергономичен дизайн, Червен/сив, (999BRMG149)
    Промо цена 101,90 лв. was 129,90 лв.

    Шиацу масажор  с четири програми и ергономичен дизайн.

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze BASE 50
    Промо цена 113,95 лв. was 119,95 лв.

    Зрителната тръба Levenhuk Blaze BASE 50 е универсален оптичен инструмент, който ще бъде полезен при лов, изучаване на градски пейзажи и наблюдение на птици и животни. Той използва обектив с увеличение, който позволява плавна промяна на увеличението в диапазона от 15x до 45x. Тази зрителна тръба осигурява голямо увеличение, което позволява подробно наблюдение на много отдалечени обекти.

  • Бинокъл Discovery Flint 8x40, (79582)
    Промо цена 118,70 лв. was 124,95 лв.
  • Телескоп Levenhuk Blitz 60 BASE
    Промо цена 123,45 лв. was 129,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 60 BASE е предназначен за начинаещи астрономи. С него се работи лесно и е с разширен набор. Той е отличен за изучаване на лунни и наземни пейзажи. Този модел е отличен избор за тези, които възнамеряват само да се запознаят с космоса и астрономията. Това е великолепен подарък както за възрастни, така и за деца.

  • Монокъл Levenhuk Nelson 7x35
    Промо цена 132,95 лв. was 139,95 лв.

    Морският монокъл Levenhuk Nelson 7x35 ще бъде чудесен асистент на рибарите и любителите на пътешествията по вода. Този лек и компактен инструмент се побира лесно навсякъде, дори и в джоб. Увеличението 7x е достатъчно за детайлно наблюдение на отдалечени обекти. Малкият оптичен инструмент осигурява широко зрително поле от 130 m на разстояние 1000 m. Минималното фокусно разстояние от 3 m позволява изследване на близкото крайбрежие.

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze BASE 60
    Промо цена 142,45 лв. was 149,95 лв.

    Зрителната тръба Levenhuk Blaze BASE 60 е мощен оптичен инструмент с голяма апертура, обектив с увеличение и ъглов окуляр. Той е идеален за изучаване на много отдалечени обекти, тъй като инструментът има максимална мощност на увеличение 60x. Лещата на обектива с висока апертура позволява извършването на наблюдения дори при ниско осветление: при изгрев, в ден с лошо време или при полумрак. Комплектът включва малък настолен триножник, необходим за наблюдение при голямо увеличение: това минимизира треперенето на изображението.

  • Бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8x25
    Промо цена 151,95 лв. was 159,95 лв.

    Чудили ли сте някога дали да вземете бинокъла си по време на пътуване заради размера му? С бинокъла Levenhuk Karma PLUS 8x25 този проблем е решен завинаги! Този бинокъл е толкова компактен, че лесно се побира дори в джоб или малка чанта. Широкото зрително поле Ви позволява да се наслаждавате на прекрасни панорамни гледки и да следвате лесно движещи се обекти.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 76 BASE
    Промо цена 151,95 лв. was 159,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 76 BASE е Нютонов рефлекторен телескоп със сферично главно огледало. Това е модел за начално ниво, но той Ви позволява да наблюдавате много обекти от близкия и далечния Космос. Можете да изучавате Луната, планети като Земята, двойни звезди, както и кълбовидни и отворени купове. Могат да се наблюдават почти всички обекти от каталога на Месие, но без висока детайлност.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 70 BASE
    Промо цена 151,95 лв. was 159,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 70 BASE е идеален за изучаване на Космоса. От една страна, с него се работи лесно, а от друга страна, с него можете да наблюдавате широк спектър от астрономически обекти. Благодарение на неговата апертура (70 mm) можете да извършвате детайлно наблюдение на Луната, планетите на Слънчевата система и ярки обекти в далечния Космос. Така също можете да го използвате като мощна зрителна тръба за наблюдение на наземни пейзажи.

  • Прахосмукачка TESLA BG300G, 800W, HEPA филтър, (9522)
    159,00 лв.

    Мощност 800 W
    Работен радиус 8 метра
    Ниво на шум (dB) 76
    Капацитет на торбата 3,5 l
    Филтър миещ се HEPA
    Цвят: сив
    Всмукателна мощност
    Нива на мощност: мин - макс
    Размер на тръбата 56см / 94см
    Дължина на кабела 500 cm

  • Бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8x32
    Промо цена 161,45 лв. was 169,95 лв.

    Ако не се страхувате от суровите климатични условия и ако силният дъжд и сняг не са достатъчно силни оправдания, за да останете у дома, бинокълът Levenhuk Karma PLUS 8x32 е предназначен специално за Вас! Компактните му размери Ви позволяват да вземете този бинокъл със себе си по време на пешеходен туризъм или пътуване. Широкото зрително поле прави този бинокъл идеален за панорамни наблюдения на полето, а превъзходната му оптика създава остри и ясни изгледи. Надеждният корпус предпазва инструмента от неблагоприятни метеорологични условия. Можете да сте сигурни – бинокълът Levenhuk Karma PLUS 8x32 ще се справи успешно при всякакво лошо време!

  • Бинокъл Levenhuk Karma PLUS 10x25
    Промо цена 161,45 лв. was 169,95 лв.

    Моделът Levenhuk Karma PLUS 10x25 представлява висококачествен, удобен и надежден бинокъл, който можете лесно да вземете със себе си, където и да отидете! Компактният му размер позволява да го носите в джоб или малка чанта. Висококачествената оптика с многослойно покритие създава ярки и ясни изображения, а широкото зрително поле е чудесно за панорамни наблюдения.

  • Монокъл Levenhuk Nelson 8x42
    Промо цена 166,20 лв. was 174,95 лв.

    Морският монокъл Levenhuk Nelson 8x42 е перфектен за любителите на морските турове, риболова и собствениците на малки лодки. Компактният оптичен инструмент има увеличение 8х и апертура 42 mm. Той помага да виждате отдалечени обекти добре. Този монокъл също така е идеален за изследване на близки обекти - близкият му фокус е 3 m.

  • Бинокъл Levenhuk Karma PLUS 10x32
    Промо цена 170,95 лв. was 179,95 лв.

    Бинокълът Levenhuk Karma PLUS 10x32 ще превърне дори най-обикновеното пътуване в наистина незабравимо преживяване. 10-кратното увеличение е достатъчно, за да се различат далечни обекти, а широкото му зрително поле е идеално за панорамни наблюдения. Благодарение на подобрената си оптика, бинокълът създава изгледи, които винаги са ясни и остри. Открийте нови хоризонти с бинокъла Levenhuk Karma PLUS 10x32!

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze BASE 70
    Промо цена 170,95 лв. was 179,95 лв.

    Зрителната тръба Levenhuk Blaze BASE 70 е най-мощният модел с висока апертура в серията зрителни тръби Levenhuk на начално ниво. Тя е устойчива на тежки условия и осигурява висококачествено изображение дори при наблюдение в часовете преди изгрева и в полумрак. Стъклената оптика осигурява чудесен детайлен образ с естествена цветова гама. Зрителната тръба Levenhuk Blaze BASE 70 е идеален избор за наблюдения на дивата природа и градския пейзаж, лов и орнитология.

  • Бинокъл Levenhuk Karma PLUS 12x32
    Промо цена 180,45 лв. was 189,95 лв.

    Бинокълът Levenhuk Karma PLUS 12x32 скъсява дългите разстояния! Мощното увеличение от 12х Ви позволява да виждате в големи подробности много отдалечени обекти. Подобрената оптика създава ярки и ясни изгледи, а надеждният корпус за всякакви метеорологични условия Ви позволява да продължите да наблюдавате, дори когато внезапно завали дъжд или сняг. Компактният размер на този бинокъл Ви позволява да го вземете със себе си, където и да отидете. Направете света по-близък с Levenhuk Karma PLUS 12x32!

  • Бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8x42
    Промо цена 208,95 лв. was 219,95 лв.

    Смятате ли, че класическите бинокли за полеви наблюдения могат да бъдат наистина компактни? Ние казваме да, а бинокълът Levenhuk Karma PLUS 8x42 е доказателството за това! 8-кратното увеличение Ви позволява да виждате с големи подробности много отдалечени обекти. Широкото зрително поле е идеално за панорамни полеви наблюдения. Мощните 42 mm лещи на обективи събират толкова много светлина, че изображенията остават ярки, дори и при полумрак. Бинокълът Levenhuk Karma PLUS 8x42 е с малки размери и можете да го вземете със себе си, където и да отидете. Здравият гумиран корпус Ви позволява да наблюдавате дори при лошо време. Levenhuk Karma PLUS 8x42 е универсален инструмент за всякакви метеорологични условия, който ще се превърне във Ваш верен спътник във всяко приключение!

  • Бинокъл Levenhuk Karma PLUS 10x42
    Промо цена 218,45 лв. was 229,95 лв.

    Независимо дали наблюдавате през светъл слънчев ден, под мъгливо или облачно небе, или дори в полумрак - Levenhuk Karma PLUS 10x42 гарантира висококачествени изгледи при всякакви условия! Висококачествената оптика с многослойно покритие, изработена от стъкло BaK-4, създава ярко и кристално чисто изображение. Лещите с висока апертура събират достатъчно светлина за наблюдение при условия на слаба осветеност. Надеждният корпус предпазва инструмента от влага, замърсяване и прах. Моделът Levenhuk Karma PLUS 10x42 е универсален инструмент за напреднали потребители!

  • Бинокъл Levenhuk Karma PLUS 12x42
    Промо цена 227,95 лв. was 239,95 лв.

    Jei jūs nebijote atšiaurių klimato sąlygų ir jei stiprus lietus bei sniegas nėra pakankamai rimtos priežastys, kad jūs liktumėte namie, tuomet Levenhuk Karma PLUS 12x42 žiūronai yra sukurti kaip tik jums! Galingas 12x didinimas leidžia detaliai stebėti tolimus objektus. Didelės diafragmos lęšiai surenka pakankamai šviesos stebėjimams esant menkam apšvietimui. Patikimas korpusas apsaugo prietaisą nuo atšiaurių oro sąlygų. Jūs galite būti tikras, kad Levenhuk Karma PLUS 12x42 žiūronams nebaisios jokios blogo oro sąlygos!

  • Бинокъл Levenhuk Sherman PLUS 7x50
    Промо цена 246,95 лв. was 259,95 лв.

    Бинокълът Levenhuk Sherman PLUS 7x50 се отличава с висококачествена оптика с цялостно многослойно покритие, класически дизайн и подобрена ергономичност. Широкото зрително поле Ви позволява да следвате движещи се обекти (например летяща птица) и да наблюдавате диви животни. Мощните лещи на обектива от два елемента създават ярки изображения дори при слабо осветление. Бинокълът разполага с надежден херметически затворен корпус – той не се страхува от прах, замърсяване, водни пръски и силен дъжд. Бинокълът Levenhuk Sherman PLUS 7x50 се представя изключително добре при всякакви метеорологични условия.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 114 BASE
    Промо цена 256,45 лв. was 269,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 114 BASE е класически Нютонов рефлекторен телескоп за астрономически наблюдения. Той е предназначен за наблюдение на обекти в далечния Космос: кълбовидни звездни купове, двойни звезди, както и планетарни и дифузни мъглявини. Близкият Космос е добре различим до Сатурн. Понеже телескопът има класическо 1,25” фокусиращо устройство, повечето оптични аксесоари, които са широко достъпни на пазара, са съвместими с него. Вече са включени три окуляра и леща на Барлоу, така че можете да започнете наблюденията веднага.

  • Бинокъл Levenhuk Sherman PLUS 8x42
    Промо цена 256,45 лв. was 269,95 лв.

    Бинокълът Levenhuk Sherman PLUS 8x42 е майсторска комбинация от съвременна технология и класически дизайн. 8-кратното увеличение е идеално за наблюдение на отдалечени обекти, а широкото зрително поле Ви позволява да обхванете големите площи с един поглед. Този бинокъл има надежден непромокаем корпус - водните пръски, дъждът или снегът няма да попречат на Вашите наблюдения. Превъзходно качество на оптиката, удобен дизайн и надеждност - бинокълът Levenhuk Sherman PLUS 8x42 е идеален подарък за всеки любител на пешеходния туризъм, наблюдател на птици или ловец.

  • Бинокъл Levenhuk Sherman PLUS 10x50
    Промо цена 265,95 лв. was 279,95 лв.

    Лошото време вече не е достатъчно силно извинение, за да промените плановете си за наблюдения. Биноклите Levenhuk Sherman PLUS 10x50 за всякакви метеорологични условия са предназначени за хора, които не се страхуват от дъжд или сняг. Високата мощност на увеличение Ви позволява да наблюдавате в големи детайли много отдалечени обекти. Лещите с висока апертура осигуряват ярки изображения дори при условия на слаба осветеност. Широкото зрително поле е идеално за панорамни наблюдения. Дори и в мъгливи, облачни или дъждовни дни изображенията ще бъдат напълно остри и контрастни! Висококачественият бинокъл Levenhuk Sherman PLUS 10x50 ще бъде Ваш верен спътник в продължение на много години!

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze PLUS 60
    Промо цена 265,95 лв. was 279,95 лв.

    Зрителната тръба Levenhuk Blaze PLUS 60 е надежден и функционален оптичен инструмент в непромокаем корпус. Основната му характеристика е лещата на обектива за увеличение, която Ви дава възможност да променяте увеличението в диапазона от 15x до 45x. Тази характеристика дава на Levenhuk Blaze PLUS 60 почти неограничен брой приложения. С тази зрителната тръба можете да наблюдавате природни и градски пейзажи, както и птици и животни.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 76 PLUS
    Промо цена 275,45 лв. was 289,95 лв.

    Нютоновият рефлекторен телескоп Levenhuk Blitz 76 PLUS е монтиран на екваториална монтировка. Този модел е идеален за начинаещия потребител, който се интересува от изследването на обекти в далечния Космос. Оптиката му предава доста добре изображения на звездни купове, ярки обекти на Месие, двойни звезди и много други обекти. Можете също така да наблюдавате космическото пространство, особено Луната и земеподобни планети. Комплектът на телескопа включва всички необходими принадлежности и може да бъде чудесен подарък.

  • Бинокъл Levenhuk Sherman PLUS 12x50
    Промо цена 275,45 лв. was 289,95 лв.

    Los prismáticos Sherman PLUS son fiables y resistentes y son la elección perfecta para las personas a las que les gusta viajar mucho, salen de excursión y, a veces, por el camino, se encuentran en condiciones duras y extremas. El cuerpo rugoso de estos prismáticos protege el intrincado sistema óptico del interior de cualquier impacto repentino y de la humedad. Estos binoculares se pueden usar llevando gafas.

  • Пуф BULMEG PT2PPGY, Голям барбарон тип круша с водоустойчив перящ се калъф, Пълнеж от полистиролни перли, 320л, Сив
    278,00 лв.

    Приблизителни размери на пуф круша BULMEG PUF:
    Височина: 80см.
    Ширина: 80см.
    Дълбочина: 100см.
    Приблизително тегло: 4 кг.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 70 PLUS
    Промо цена 284,95 лв. was 299,95 лв.

    Ахроматичният рефракторен телескоп Levenhuk Blitz 70 PLUS е чудесен избор за начинаещ астроном. Можете да наблюдавате планетите от Слънчевата система с техните естествени спътници, някои обекти в далечния Космос, както и детайлно изображение на Луната. Този телескоп може да бъде използван и за наземни наблюдения.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 80s PLUS
    Промо цена 313,45 лв. was 329,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 80s PLUS е близкофокусен ахроматичен рефракторен телескоп с широко зрително поле, който предава изображения с висока разделителна способност. Благодарение на високата си апертура телескопът е подходящ за астрофотография. Можете да наблюдавате космическото пространство и ярките обекти в далечния Космос, но последните няма да са в детайли.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 80 PLUS
    Промо цена 360,95 лв. was 379,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 80 PLUS е отличен избор за начинаещи. Разширеният комплект включва всичко, от което се нуждаете за наблюдения. Той дава възможност да наблюдавате Луната, планетите от Слънчевата система, както и обекти в далечния Космос. Този телескоп предава ярко и детайлно изображение на най-близките до Земята обекти. Подходящ е за наземни наблюдения, така че може да се използва вместо зрителна тръба.

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze PLUS 80
    Промо цена 427,45 лв. was 449,95 лв.

    Зрителната тръба Levenhuk Blaze PLUS 80 е мощен оптичен инструмент с отлична светлосъбирателна сила. Тя е конструирана за стационарни наблюдения и позволява настройка на увеличението в диапазона от 20x до 60x. Тази зрителна тръба е истинско съкровище за орнитолозите или любителите на дивата природа. Наблюдението на природни пейзажи и изучаването на птици и животни е истинско удоволствие с тази зрителна тръба. А най-важното е, че няма да Ви се налага да разчитате на условията при наблюдение. Levenhuk Blaze PLUS 80 е устойчива на лошите метеорологични условия и предоставя резки изображения дори в полумрак.

  • Биологичен монокулярен микроскоп Levenhuk 320 BASE
    Промо цена 446,45 лв. was 469,95 лв.

    Levenhuk 320 BASE е лабораторен микроскоп, подходящ за микроскопски изследвания в различни области. Той е идеален за изучаване на биохимични образци и може да се използва също за общ клиничен, морфологичен и патоанатомичен анализ. Микроскопът Levenhuk 320 BASE е отличен избор за научни и образователни институти, клиники или лаборатории.

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze BASE 100
    Промо цена 455,95 лв. was 479,95 лв.

    Levenhuk Blaze BASE 100 е зрителна тръба с леща на обектива 100 mm, която е идеална за изучаване на природни и градски пейзажи. Нейната апертура е достатъчно голяма, за да се извършват наблюдения не само в слънчеви дни, но и в облачно време и на разсъмване, когато оптичните инструменти с малка апертура обикновено не могат да се справят. Зрителната тръба дава възможност за избор на увеличение в диапазона от 25x до 75x. Можете да променяте фокуса лесно от отдалечен към близък обект чрез просто завъртане на пръстена за фокусиране.

Filter by
Пазаруване сега по

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

WiFi

Промо

Гаранция

Водоустойчив

Пълнеж

Брошура

Сменяем калъф

Мощност

рейтинг