Хладилник с фризер Gorenje NRK619EABXL4, (188504)

Наличен
КОД
13592
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Удължена гаранция 
5 години
Информация за удължена гаранция
Удължена 2+3 г. години допълнителна гаранция, закупени между 01.01.2024 г. и 31.12.2024 г.
* Удължената гаранция е валидна след попълване на регистрационната форма на: Gorenje до 30 дни след покупка.
Промо цена 879,99 лв. was 999,99 лв.

Описание

Convert FreshZone
Съхранява месо или зеленчуци според случая
Удобно чекмедже, което лесно се превръща от такова за риба и месо, в чекмедже за зеленчуци, така че да можеш да наместиш всичките си свежи продукти.

Хладилник, който познава навиците ти
Тази интелигентна система е създадена с идеята да поддържа постоянна температура в хладилника, независимо колко често се отваря вратата. Хладилникът непрестанно наблюдава начина, по който го използвате и регулира температурата, за да предотврати повишаването и, като така гарантира, че храната ще остане свежа.

Свежо като от градината
Обемното CrispZone чекмедже е направено да съхранява хранителните свойства на храната и да удължава свежестта и, благодарение на ниската температура и възможността да настройвате нивото на влажност.

Безупречна чистота без усилия
Благодарение на иновативния дизайн и гладките вътрешни линии, хладилниците Gorenje GardenFresh са лесни за почистване, което гарантира че храната ще е свежа и здравословна.

За пестене на енергия
В случай на продължително отсъствие, хладилникът може да бъде настроен да работи в режим на пестене на енергия, тъй като вратата е затворена през цялото време.

Бързо замразяване
Функцията FastFreeze замразява храната до -24 °C, за да запази възможно най-много от нейните хранителни свойства. След около 2 дни, функцията се изключва автоматично и фризерната част се връща към нормални настройки.

Идеален микроклимат на всяка полица
IonAir генерира отрицателно заредени йони в уреда, които биват разпределени в цялата хладилна част благодарение на системата MultiFlow 360°. Обогатеният въздух запазва вкуса на храната и премахва неприятните миризми.

Без повече досадно размразяване
Една от най-добрите охладителни системи на пазара, инсталирана във фризерното чекмедже, предотвратява натрупването на лед и скреж, за да осигури ниска консумация на енергия. В резултат, обемът за съхранение се използва оптимално, а размразяването и почистването на вътрешната част не са необходими. Пакети и парчета замразена храна не залепват едно за друго и храната във фризера е добре подредена.

Лесно управление на хладилника и фризера
Големият LED дисплей позволява бързо управление на настройките. С натискане на символ °C за 2 секунди, можете да превключите между хладилна и фризерна част и да регулирате температурите поотделно.

Правилното място за бутилки и кенчета
С практичната поставка, бутилките и кенчетата са леснодостъпни и не заемат мястото, което сега бихте могли да използвате за други продукти

Отлично осветеление и добра подредба
LED осветлението в хладилниците осигурява отлично и високоефективно осветление. Полезният му живот е 30 пъти по-дълъг от този на стандартните крушки и спестява до 10 пъти повече енергия.

Безшумна работа
Хладилникът работи при ниско ниво на шум - едва 38 dB, което е не по-шумно от тих разговор между двама души. Тихата работа е резултат от отлична изолация и иновативни решения при охладителната система.

Спестява ви пари
Уредите на 15 или повече години консумират до три пъти повече енергия от новите уреди. Новите модели Gorenje са оборудвани с отлична топлинна изолация, имат по-добро уплътнение на вратата, разполагат с модерни компоненти на охладителната система и се управляват електронно, което намалява консумацията на енергия до минимум.

Елегантен вид
С новия дизайн с дълбочина на шкаф, хладилниците пасват елегантно в кухнята и пак предлагат голям обем за съхранение.  Благодарение на това, че вратата може да се отвори достатъчно широко, всички полици могат да бъдат изтегляни докрай. Това решение е идеално за хладилници, поставени до стена, до шкаф или до друг уред.

Оборудване на хладилната част
Поставка за бутилки
Кутия за съхранение на лед/яйца: нe
Рафт за бутилки на вратата
Чекмедже за зеленчуци: 1 чекмедже
Съдове на вратата: 2 рафта
Приток на вода: нe
Охлаждащ вентилатор: нe
Вътрешна лампа
LED осветление в горната част
Брой подвижни полици: 2 брой
Стъклени полици: 4 брой
Поставка за яйца: 1/8
Чекмедже (0 зона): Convert FreshZone чекмедже

Оборудване на фризера
Съд за лед: нe
Фризерна част: 3 чекмеджета
Осветление във фризера: без осветление

Характеристики

Характеристики
КОД 13592
Каталожен номер 188504
Тегло 59.000000
Производител GORENJE
Цвят Черен
Енергиен клас E
Хладилник тип с долна камера
Гаранция 2 години / 24 месеца
Удължена гаранция 5 години
Информация за удължена гаранция
Удължена 2+3 г. години допълнителна гаранция, закупени между 01.01.2024 г. и 31.12.2024 г.
* Удължената гаранция е валидна след попълване на регистрационната форма на: Gorenje до 30 дни след покупка.
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Ширина на продукта в см. 60
Височина на продукта в см. 185
Дълбочина на продукта в см. 59.2
Баркод 3838782495304
Наличност При доставчик
WiFi Не

Оценка на потребители

Оценете:

Хладилник с фризер Gorenje NRK619EABXL4, (188504)