Хард диск WD Blue 1TB, 7200rpm, 64MB, SATA III

Изчерпано количество
КОД
6318
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
120,99 лв.

Описание

WD качество

Създадени да отговарят на най-високите стандарти за качество и надеждност, хардовете предлагат идеалния капацитет за ежедневните нужди.

Проектиран за надеждност

Изграден по най-високите стандарти на WD по отношение на качеството и надеждността, серията WD Blue предлага функции и възможности за входно ниво, което го прави идеален за нуждите ви за съхранение. WD Blue са проектирани и тествани, за да ви предложат надеждност, качество, като идеалното решение за ежедневно съхранение.

Модерна класика

Серията WD Blue се основава на патентованата и отличена WD технология, използвана в настолни и мобилни устройства. WD Blue полага основите на ежедневните нужди за съхранение, като постоянно осигурява подобрена производителност спрямо предишните поколения, като същевременно поддържа качеството и надеждността, за които 6 поколения WD устройства са известни.

Силата на избора

Серията WD Blue има широк спектър от възможности за входно ниво, размери на кеша, форми и интерфейси. Независимо от вашите нужди за съхранение, можете да сте сигурни, че има перфектното устройство за вашата система.

Характеристики

Характеристики
КОД 6318
Каталожен номер WD10EZEX
Производител WESTERN DIGITAL
Цвят Черен
Гаранция 2 години / 24 месеца
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 0718037779911
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Хард диск WD Blue 1TB, 7200rpm, 64MB, SATA III