Хард диск Seagate IronWolf 2TB, 5900rpm, 64MB cache, SATA III

Изчерпано количество
КОД
6325
Всичко от
Гаранция 
3 години / 36 месеца
4,00 лв.

Описание

Подходящ за всеки NAS, има IRONWOLF HDD-та. Работната технология на IRONWOLF е подобрена с технологията AgileArray™ за оптимална надеждност и гъвкавост на системата. Мултипотребителската технология и екстремните скорости на натоварване позволяват на IRONWOLF HDDs да изпълняват и засилват работните операции.

AgileArray и мощност IRONWOLF за NAS

IRONWOLF е изграден с AgileArray. Оптимизирано от NAS за най-доброто възможно преживяване, AgileArray се фокусира върху баланса на единицата, оптимизация на RAID и управление на енергията.

- Сензори за баланс и вибрации с двойна равнина се предлагат във варианти 6 TB, 8 TB и 10 TB, които помагат да се намали вибрацията в многослойните корпуси на NAS за постоянна и надеждна работа.
- Оптимизацията на RAID увеличава производителността и надеждността с контрол на възстановяването на грешки за по-добро запазване на данните

- Разширеното решение за управление на мощността спестява и осигурява енергия, когато NAS се нуждае от това.

Прави повече с много потребители
Правете повече с NAS технологията, която позволява достъп на много потребители. Работният обем позволява на потребителите достъп до 180 TB/година. Повече потребители могат да качват и изтеглят данни от NAS сървър с увереност. Независимо дали сте креативен професионалист или малък бизнес, IRONWOLF е на ваша страна.

Характеристики

Характеристики
КОД 6325
Каталожен номер ST2000VN004
Производител SEAGATE
Цвят Сив
Гаранция 3 години / 36 месеца
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 8719706002691
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Хард диск Seagate IronWolf 2TB, 5900rpm, 64MB cache, SATA III