Готварска печка с два стъклокерамични котлона ZEPHYR ZP 1441 B38IR, 38 л, Клас А, Конвекция, Infrared, Черна, (18093)

Наличен
КОД
18093
Модел 
ZP 1441 B38IR
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Промо цена 259,90 лв. was 459,90 лв.

Описание

С готварска печка ZEPHYR имате свободата да сготвите всичко, което желаете и което приготвяте в стандартната готварска печка - от печене до варене и пържене. Компактният ѝ размер позволява бързо загряване, което спестява както време, така и енергия.
Двата котлона се контролират независимо, което ви позволява да приготвяте различни ястия едновременно и с различни температурни режими. Керамичните плочи са лесни за поддръжка и почистване, което значително улеснява процеса след готвене.

5 ФУНКЦИИ НА ФУРНАТА

Горен нагревател

Тази функция е подходяща за запичане на хляб, различни видове месо, наденица, които искаш да имат хрупкава и златиста коричка.

Долен нагревател

Тази функция е идеална за готвене на всякакви храни по конвенционален метод. Особено подходяща за приготвяне на тестени изделия, при които е необходима повече топлина отдолу.

Долен + горен нагревател

Традиционнно печене. Функцията е подходяща за приготвяне на картофи, месо, зеленчуци, полу-готови ястия, готвене в касероли на задушено, приготвяне на сладкиши и десерти.

Печене с вентилатор

Тази функция е подходяща за печене на хляб, пица, пиле, наденички, свински хапки и бекон. Печенето на тези продукти по конвенционален начин отнема повече време.

Конвекция с вентилатор

Тази функция е подходяща за печене на картофи, месо със зеленчуци, полуготови ястия, задушено, хляб, кекс и други десерти. Печенето на конвекция с вентилатор гарантира за равномерното затопляне и печене.

Характеристики

Характеристики
КОД 18093
Каталожен номер 1443120006
Модел ZP 1441 B38IR
Производител ZEPHYR
Цвят Черен
Енергиен клас A
Мощност 3300 W
Гаранция 2 години / 24 месеца
Промо Промо
Ширина на продукта в см. 42
Височина на продукта в см. 33
Дълбочина на продукта в см. 56
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Наличност При доставчик
Брошура Не

Оценка на потребители

Оценете:

Готварска печка с два стъклокерамични котлона ZEPHYR ZP 1441 B38IR, 38 л, Клас А, Конвекция, Вентилатор, Infrared, Черна, (18093)