Фритюрник с горещ въздух ZEPHYR ZP 1980 AH, 1600W, 3.2 литра, Дигитален, Таймер, Черен, (18279)

Наличен
КОД
18279
Модел 
ZP 1980 AH
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Промо цена 124,90 лв. was 199,90 лв.

Описание

AirFryer ZEPHYR ZP 1980 AH, 1600W, 3.2 литра, Горещ въздух, Дигитален, Таймер, до 200°C

По-малко мазнина, повече вкус
С Еър Фрайър ZEPHYR ще да пържиш и готвиш по-здравословно с до 75% по-малко мазнина. Уредът е проектиран да пресъздава незаменимия вкус на пържената храна, но без характерните за нея калории. Вече няма да бъде нужно да се лишаваш от вкусните пържени картофки и панирани филенца. Просто се научи да ги приготвяш по здравословен начин.
Можеш да приготвиш и да се насладиш на вкуса на любимите си картофки, тиквички и други зеленчуци, крилца, цяло пиле, наденички, месо, риба, замразени храни, понички, курабийки и други сладкиши. Всичко това и още много - без мазнина и без притеснения!
Спестяваш време и пари - освен да пържиш, ще можеш да гриловаш и печеш, благодарение на технологията, която позволява храната да се готви равномерно, без да се налага да използваш горещо олио или термометър. При стандартното пържене храната е много по-калорична, защото поглъща мазнината, а допълнително, заради високата температура на готвене, се отделят и вредните за тялото трансмазнини.

Остави "черната работа" на съдомиялната
Уредът разполага с 3.2-литрова кошница с незалепващо покритие, което е напълно безвредно към човека и храната. В основата има специално отделение, в което се изтича мазнината от продуктите, а резултатът е вкусна и сочна храна със златиста коричка.
Те се демонтират и са подходящи за поставяне в съдомиялна машина, което прави почистването им изключително лесно. Но тъй като готвиш с минимално количество мазнина, дори и миенето на ръка ще бъде бързо, лесно и без усилие
И двата съда имат немски сертификати LFGB, което удостоверяват, че в състава им няма токсични вещества, които да вредят на човешкия организъм.

Как се прави всичко толкова вкусно и безвредно?

Чрез комбинирането на мощен нагревател, изработен от неръждаема стомана 18/8, и мотор, горещият въздух се върти бързо като торнадо в цялата кошница, което води до равномерно разпределение на топлината.
Тъй като цялата храна се намира в тази постоянно циркулираща топлина, тя се готви, като същевременно се извлича излишната ѝ мазнина, отделяйки я в редуктора за мазнини на дъното.
Важно е да отбележим, че въздухът трябва да има достатъчно пространство да циркулира и затова трябва да се уверим, че кошницата не е препълнена.
Препоръчително е поне веднъж, по средата на готвенето, да се разклати кошницата или да се обърне храната, за да се осигури по-равномерното ѝ приготвяне.
Имаш хрупкави и топли ястия за броени минути, само в 3 лесни стъпки!

Постави избраните продукти в кошницата
Настрой температурата и таймера
Отвори, когато уредът се изключи автоматично
Вграденият таймер ти позволява да зададеш предварително времето за приготвяне, а с температурния регулатор избираш най-подходящата температура за приготвяне на съответните продукти.
След като изтече програмираното време, Air fryer-ът се изключва сам, издавайки звуков сигнал, за да предупреди, че храната е готова.
Може да го използваш и като заместител на микровълновата фурна. Притоплянето в него е дори още по-добро, защото ястията запазват сочността си, а пържените храни са отново хрупкави, сякаш току що са били сготвени.

Характеристики

Характеристики
КОД 18279
Каталожен номер 1980120005
Модел ZP 1980 AH
Производител ZEPHYR
Цвят Черен
Мощност 1600 W
Гаранция 2 години / 24 месеца
Обем 4 L
Промо Промо
WiFi Не
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Наличност При доставчик
Брошура Не

Оценка на потребители

Оценете:

Фритюрник с горещ въздух ZEPHYR ZP 1980 AH, 1600W, 3.2 литра, Дигитален, Таймер, Черен, (18279)