Технически прибори

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

687 items

  • Черна лупа Levenhuk Zeno Read ZR10
    21,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR10 с правоъгълна леща е отлична за четене на книги, списания, вестници, разглеждане на чертежи и географски карти. Тя е удобна за работа с големи снимки и гравюри, както и за детайлно изучаване на конкретни области.

  • Бинокъл за нощно виждане Levenhuk LabZZ NV5, (79667)
    Промо цена 22,75 лв. was 23,95 лв.
  • Джобен микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC6
    Промо цена 22,75 лв. was 23,95 лв.

    Джобният микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC6 е увеличителен инструмент с вградена светлина. Благодарение на светлината той може да се използва за проверка на банкноти. Този микроскоп е компактен и лек и можете лесно да го вземете със себе си на среща с бизнес партньори или на продължителни пътувания в чужбина. Той ще Ви е от полза на пазара или в супермаркета: можете да проверите всяка банкнота, която е в ръцете Ви.

  • Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H1
    22,95 лв.

    Лупата за глава Levenhuk Zeno Vizor H1 е компактна преносима лупа, която осигурява четири нива на увеличение. Комплектът включва допълнителна сгъваема леща, изработена от качествена оптична пластмаса, а е налице и въртяща се леща за дясното око. Диапазонът на увеличение е между 1,5x и 8x.

  • Ролетка Ermenrich Reel SL50, (11409)
    Промо цена 23,70 лв. was 24,95 лв.
  • Лупа Levenhuk Zeno Read ZR12
    23,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR12 с правоъгълна леща е отлична за четене на книги, списания, вестници, разглеждане на чертежи и географски карти. Тя е удобна за работа с големи снимки и гравюри, както и за детайлно изучаване на конкретни области.

  • Познавателна книга „Космос. Непразна празнота“
    23,95 лв.

    Образователната книга „Космос. Непразна празнота“ е интересна и информативна книга за деца на и над 6-годишна възраст. Тя запознава децата с конструкцията на телескопа, обучава за начините на изследване на звездното небе и описва планетите от Слънчевата система и техните сателити, кометите, звездните купове, галактиките и мъглявините. Книгата съдържа множество илюстрации, любопитни факти и съвети за самостоятелно изследване на космоса.

  • Познавателна книга „Невидимият свят“
    23,95 лв.

    Образователната книга „Невидимият свят“ ще помогне на децата да научат повече за изумителния микросвят. Книгата съдържа любопитни факти, описания на прости опити и цветни илюстрации. Тя разказва за сложни неща по лесен за разбиране начин. Можете да прочете за микроскопа, неговата конструкция, структурата на клетката, бактериите, живота в капка вода и за това как насекомите, гъбите и други неща изгледат при силно увеличение. Книгата се препоръчва за деца над 6-годишна възраст.

  • Писалка за почистване Levenhuk LP10
    23,95 лв.

    Почистването на оптичните елементи на Вашия инструмент е изключително трудна задача, която изисква определено ниво на прецизност и умение. Почистването на лещите, с техните тънки като косъм сложни покрития, е още по-трудно, тъй като може лесно да повредите такова тънко покритие само като го докоснете случайно. За щастие, вече има инструмент за тази работа - писалката за почистване Levenhuk LP10 ще почисти всички оптични елементи внимателно и лесно.

  • Джобен микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC7
    Промо цена 24,65 лв. was 25,95 лв.

    Джобният микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC7 е увеличителен инструмент с вградена светлина. Благодарение на светлината той може да се използва за проверка на банкноти. Този микроскоп е компактен и лек и можете лесно да го вземете със себе си на среща с бизнес партньори или на продължителни пътувания в чужбина. Той ще Ви е от полза на пазара или в супермаркета: можете да проверите всяка банкнота, която е в ръцете Ви.

  • Лупа Levenhuk Zeno Multi ML7
    24,95 лв.

    p>Levenhuk Zeno Multi е компактна и лека лупа, която е идеална за изследване на малки предмети и четене на текстове с дребен шрифт. На лупата е монтирано светодиодно/ултравиолетово осветление. Изберете подходящ режим на осветление със захранващия бутон върху тялото.

  • Компас Levenhuk Army AC10
    25,95 лв.

    Компас Levenhuk Army AC10 е професионален уред за навигация и ориентиране. Той Ви помага да поддържате правилната посока в гората, да чертаете маршрут на карта и да преценявате разстоянието между отдалечени обекти. Армейският Levenhuk AC10 е отличен избор за професионални спортисти, ловци, рибари, геодезисти, агенти, войници или любители на къмпингуването. Този компас е отличен уред за използване на суша и в близост до вода.

  • Адаптер за триножник за бинокли Levenhuk TA10
    25,95 лв.

    Адаптерът за триножник за бинокли Levenhuk TA10 е предназначен за монтиране на бинокли върху стандартни триножници. Адаптерът е изработен от метал. Той се монтира лесно и надеждно и може да издържа товари до 5 kg. Този адаптер е незаменим, когато извършвате наблюдения с увеличения, по-големи от 12x. При големи увеличения картината трепти поради естественото треперене на ръцете. За да се избегне това, оптичният уред се монтира върху триножник.

  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G7
    27,95 лв.

    Лупите Levenhuk Zeno Vizor са удобни и полезни инструменти за ремонт на техническо оборудване, работа върху бижута и механизми за наблюдение, както и за контрол на качеството на продуктите в завода. Този модел се получава с взаимозаменяеми лещи с различно увеличение, които позволяват използването на увеличителните очила за решаване на широк спектър от задачи. Някои модели се доставят с леща 1х, която предпазва очите Ви по време на строителни работи, а лещите с по-голямо увеличение Ви позволяват да работите с малки предмети.

  • Комплект подготвени проби от живи същества и растения Levenhuk LabZZ CP24
    27,95 лв.

    Големият комплект подготвени проби Levenhuk LabZZ включва готови за използване образци в практична цветна кутия. Детето може да започне да изследва околния свят, без да губи време за приготвяне на проби. Можете да използвате този комплект с всякакви биологични микроскопи, предназначени за наблюдение с предавана светлина (с долно осветление).

  • Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H2
    27,95 лв.

    Лупата за глава Levenhuk Zeno Vizor H2 оставя ръцете Ви свободни и помага за извършване на работи с малки предмети. Лупата е оборудвана със светодиодно осветление и допълнителни лещи с различна мощност на увеличение. Тя фиксира здраво главата с удобен гъвкав ремък. Увеличението варира от 1,5x до 8x.

  • Лупа за врат Levenhuk Zeno Vizor N2
    27,95 лв.

    Levenhuk Zeno Vizor N2 kaelasuurendusklaasiga on kaasas kaelarihm ning lauatugi. Pealäätse suur diameeter võimaldab katta suuremat ala korraga ning töötada mitme väikese objektiga samaaegselt. See suurendusklaas on käepärane instrument nii tööle kui koju. Peene kirja lugemine, tikkimine, väikeste kujutiste uurimine, väikeste osakestega töötamine – kõik on Levenhuk Zeno Vizor N2 kaelasuurendusklaasiga palju lihtsam ja mugavam. Suurendusklaas on sobiv igaks tööks mis nõuab suurt täpsust.

  • Ролетка Ermenrich Reel SR50, (11413)
    Промо цена 28,45 лв. was 29,95 лв.
  • Бинокъл за деца Bresser Junior 3x30, жълт
    Промо цена 28,45 лв. was 29,95 лв.

    The Bresser Junior children’s binoculars give you a 3x larger view of rabbits, birds, squirrels and other discoveries on your forays into nature. Perfect for observing animals with the aid of the fine focus. Choose from different coloured binoculars.

  • Лупа Levenhuk Zeno Read ZR14
    28,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR14 с правоъгълна леща е отлична за четене на книги, списания, вестници, разглеждане на чертежи и географски карти. Тя е удобна за работа с големи снимки и гравюри, както и за детайлно изучаване на конкретни области.

  • Наръчник за астронома „See it all!“ (английска)
    29,95 лв.

    Александър Шимбалев е написал много полезна книга за начинаещи астрономи. Тя съдържа информация за много аспекти на астрономията. Тя е лесно четиво, без твърде много технически подробности, обясняващо всичко, което Ви е необходимо да знаете за своя телескоп и космоса като цяло.

  • Познавателна книга „Космос. Непразна празнота“. С твърди корици
    29,95 лв.

    Познавателната книга „Космос. Непразна празнота“ е интересна и информативна книга за деца над 6-годишна възраст. Тя ще въведе детето в мистериозното и безкрайно космическо пространство. Всяка част на книгата развива отделна тема: историята на космическите изследвания, телескопите, Слънцето, планетите от Слънчевата система, метеоритите, кометите, мъглявините и галактиките. Структурата на Слънчевата система е напълно обяснена. Всяка планета е описана в детайли: любопитни факти, интересни открития, всичко за сателитите и характеристики на всяка от планетите. Текстът е лесен за четене и разбиране. Книгата е изпълнена с цветни илюстрации.

  • Лупа Levenhuk Zeno Read ZR16
    29,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR16 е оптичен уред за изучаване на чертежи, географски карти, схеми, гравюри и малък текст. Тя е верен спътник на сътрудниците в архиви, библиотекарите, студентите, учените изследователи, университетските преподаватели и на всеки, който се занимава с документи и изображения. Тази лупа може да се използва у дома за четене или разглеждане на фотоалбуми.

  • Познавателна книга „Невидимият свят“. С твърди корици
    29,95 лв.

    Информативната книга на Levenhuk „Невидимият свят“ ще помогне на младите учени да научат всичко, което искат да знаят за микроскопите и микроскопските наблюдения. Те ще започнат с изучаването на историята на микроскопа, неговата конструкция и основните принципи за работа с оптични инструменти. Основната част на книгата е посветена на микроорганизмите и на разнообразие от структури, които може да бъдат наблюдавани под микроскоп. Клетъчната структура, удивителните бактерии, невидимата бактерия Ешерихия коли, животът в капка вода – това са само някои от нещата, за които научаваме от тази енциклопедична книга.

  • Набор за эксперименти Bresser Junior cтартов комплект за микроскопия
    29,95 лв.

    Bresser Junior – experience the world of optics with ease

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH45
    29,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH45 е оборудвана със светлинен източник: той ще Ви помага да работите, дори при слаба светлина. Светлинният източник се намира върху дръжката и неговото положение се променя лесно с пръст. Лупата е отлична за изучаване на малки предмети и разчитане на малки шрифтове.

  • Кутия за насекоми Bresser National Geographic 5x XXL
    29,95 лв.

    Bresser National Geographic 5x XXL Bug Magnifier is the perfect companion for every adventure! Just unscrew the lid, place the object in the cup and start with the observation. Thanks to the integrated centimeter scale also suitable for measuring your objects.

  • Цифров нивелир Ermenrich Verk LQ30, (14620)
    Промо цена 31,30 лв. was 32,95 лв.
    • Цифров нивелир и ъгломер с възможност за избор на мерни единици
    • Здрав корпус с екран с течнокристален дисплей, нивелир с мехурче отгоре
    • Магнитна основа с V-образен канал
    • Захранване със стандартни батерии размер ААА
    • Обхват 360 м
  • Цифров ъгломер с мерителна линия Ermenrich Verk DR30, (14628)
    Промо цена 31,30 лв. was 32,95 лв.

    Цифровият ъгломер с мерителна линия Ermenrich Verk DR30 е удобен инструмент 2 в 1, който ще Ви бъде от полза при различни ремонтни работи, в строителството, при монтажа на оборудване и мебели. 

    • Тип на ъгломера: цифров
    • Точност : ±0,3°
    • Измервателни единици: градуси
    • Работен диапазон: 0–360°
    • Течнокристален дисплей: да
    • Разделителна способност на измерването: 0,01°
    • Функция задържане
    • Функция за нулиране
    • Захранване: Батерия CR2032 – 1 бр. (не е включена)
    • Индикатор за състояние „изтощена батерия“
    • Автоматично изключване на захранването 5 min
    • Тяло: издръжлива пластмаса ABS, неръждаема стомана
    • Диапазон на работната температура,°C 0...+50
    • Дължина, mm 200 (сгънат), 400 (разгънат)
    • Допълнително: мерителна линия
  • Джобен микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC10
    Промо цена 32,25 лв. was 33,95 лв.

    Джобният микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC10 е увеличителен инструмент с вградена светлина. Благодарение на светлината той може да се използва за проверка на банкноти. Този микроскоп е компактен и лек и можете лесно да го вземете със себе си на среща с бизнес партньори или на продължителни пътувания в чужбина. Той ще Ви е от полза на пазара или в супермаркета: можете да проверите всяка банкнота, която е в ръцете Ви.

  • Бинокъл Discovery Basics BB 8x21, (79652)
    Промо цена 32,25 лв. was 33,95 лв.
  • Микроскоп Levenhuk LabZZ M1
    Промо цена 33,20 лв. was 34,95 лв.

    Микроскопът Levenhuk LabZZ M1 е предназначен за млади изследователи на микрокосмоса. С този микроскоп младите учени ще направят първите си стъпки в науката. Доставеният комплект включва всичко необходимо за тази цел: лесен за използване микроскоп, подготвени микроскопски проби и специални инструменти за работа с микроскопски образци. Децата могат да управляват уреда самостоятелно и да изследват невероятните структури на ежедневни неща.

  • Детектор за влага Ermenrich Wett MW30, (14613)
    Промо цена 33,20 лв. was 34,95 лв.

    Преносимият детектор за влага Ermenrich Wett MW30 (влагомер) ви позволява бързо да измервате съдържанието на влага в строителни материали и продукти от дърво. Това е особено важно за снабдяването с материали, производството, дърводелството и поддръжката на домакинството. Устройството може да работи върху материали като картон, дървен материал, бетон, гипс и др. Има вграден термометър, който може да измерва температурата в две мерни единици: Целзий и Фаренхайт.

    Ermenrich MW30 е детектор за влага с два щифтови сензора. Щифтовете са скрити под свалящия се капак. Устройството има вграден екран със зелена подсветка, който показва всички данни за измерванията и операциите. Светодиодните светлини показват нивото на влага на материала: ниско (зелено), повишено (жълто) и високо (червено).

    Детекторът за влага се захранва от стандартни батерии и има функция за автоматично изключване.

Filter by

Категория

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

Гаранция

рейтинг