Технически прибори

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

12 Артикули

Пазаруване сега по
  • Кутия за насекоми Levenhuk LabZZ C1
    6,95 лв.

    Кутията за насекоми Levenhuk LabZZ C1 е просто помощно средство, което ще впечатли и очарова младите изследователи. В тази кутия с прозрачни стъклени стени могат да се поставят различни видове буболечки, пеперуди и други насекоми, за да бъдат наблюдавани подробно с вградената лупа в нейния капак. Можете също така да напълнете кутията с вода и да поставите малка риба в нея, която да наблюдавате от всяка страна и ъгъл.

  • Кутия за насекоми Levenhuk LabZZ C3
    11,95 лв.

    Кутията за насекоми Levenhuk LabZZ C3 е изследователски инструмент за младия учен. Този прозрачен контейнер е изработен от пластмаса и има лупа с 5-кратно увеличение в капака си. В нея могат да се поставят различни обекти и да се изследват под увеличение: минерали, части от растения или листа на дървета. Можете също така да наблюдавате някои насекоми или малка жаба или да напълнете контейнера с езерна вода и да изследвате живота на рибите, водните насекоми или поповите лъжички.

  • Покривни стъкла Levenhuk G100, 100 бр.
    13,95 лв.

    Покривните стъкла Levenhuk G100 са проектирани да работят с материали с различна сложност. Те са изработени от висококачествено стъкло с помощта на най-новите технологии и притежават висока степен на прозрачност. Покривните стъкла може да бъдат използвани с всеки микроскоп. Стъклото е хомогенно, без пукнатини или шупли, което гарантира най-доброто виждане без изкривяване.

  • Кутия за насекоми Bresser National Geographic 5x XXL
    29,95 лв.

    Bresser National Geographic 5x XXL Bug Magnifier is the perfect companion for every adventure! Just unscrew the lid, place the object in the cup and start with the observation. Thanks to the integrated centimeter scale also suitable for measuring your objects.

  • Чисти предметни стъкла с едно гнездо Levenhuk G50 1H, 50 бр.
    54,95 лв.

    Чистите предметни стъкла Levenhuk G50 1Н са предназначени за изучаване на микроорганизми по технологията “висяща капка”. Тези микроскопски стъкла се използват чести в микробиологията и в клиничните и диагностичните лаборатории. Предметното стъкло с гнездо е отличен избор за домашна употреба: то позволява да се изследват живи микроорганизми, които обитават езера или водоеми.

  • Чисти предметни стъкла с две гнезда Levenhuk G50 2H, 50 бр.
    74,95 лв.

    Levenhuk G50 2H е комплект, който се състои от 50 чисти предметни стъкла, като всяко от тях има по две гнезда. Те са подходящи за изследване на образци по технологията “висяща капка”. Можете да подготвите такива проби сами и да изучавате живота във водна капка. Предметните стъкла с гнезда се използват от микробиолози и специалисти в клиничните лаборатории.

    Полираните ръбове на стъклото елиминират отблясъците, предизвикани от страните на стъклото. Освен това е почти невъзможно да се порежете на стъклото. Предметните стъкла са с еднаква дебелина; тяхното ниво на прозрачност съответства на професионалните стандарти.

    Чистите предметни стъкла Levenhuk G50 2H са отличен избор за любители и за професионалисти.

    Спецификации
    Размер, mm 25,4x76,2
    Дебелина, mm 1,0–1,2
    Полирани ръбове да
    Брой на гнездата 2
    Диаметър на гнездото, mm 15
    Брой на чистите предметни стъкла в комплекта 50

    Употреба: Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

  • Подготвени проби Bresser, комплект 100 бр., с калъф
    259,95 лв.

    Permanent preparations are ready made conserved preparations. For high contrast the most of them are stained.

Filter by
Пазаруване сега по

Категория

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

Гаранция

рейтинг