Технически прибори

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

240 items

Пазаруване сега по
  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH3
    3,49 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH3 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem M1
    4,95 лв.

    A Levenhuk Zeno Gem M1 nagyító egy kompakt nagyítóüveg, amelyet táskádba téve elvihetsz magaddal munkába vagy vásárolni. Ezzel az eszközzel megvizsgálhatod a kis tárgyakat, elolvashatod az apró betűs szöveget egy csomagoláson, orvosi recepten vagy árcímkén. Ez a nagyító ütésálló műanyagból készült, és számos hétköznapi célra felhasználható.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH7
    4,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH7 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem M3
    6,95 лв.

    A Levenhuk Zeno Gem M3 nagyító egy kompakt nagyító eszköz mindennapi használatra. Elolvashatod az apró betűs szövegeket, megvizsgálhatod egy fénykép részleteit, egy bútor vagy ruha apró sérüléseit. A fénykibocsátó dióda lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok között is dolgozhass. A fénysugár irányát manuálisan beállíthatod. A lencse átmérője 25 mm. A kiváló minőségű optikai műanyag igen tartós. A 10-szeres nagyításnak köszönhetően éles képet kaphatunk a tárgyak körvonalairól és apró részleteiről.

  • Kърпичка за почистване на оптика Levenhuk
    7,95 лв.

    Тази кърпа за почистване на оптика Levenhuk е проектирана специално за почистване на Вашите оптични инструменти, независимо дали са микроскопи, телескопи, бинокли, или други. С тази мека кърпа можете да избършите внимателно лещите, без да надраскате покритието.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH9
    8,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH9 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Gem ZM9
    8,95 лв.

    Бижутерската лупа Levenhuk Zeno Gem ZM9 осигурява увеличение 10x и поради това е отлична за изследване на малки предмети и детайли на различни повърхности. Лупата помага за откриване на скрити дефекти в скъпоценни камъни, да се види незабележима линия в дадена картина, да се откриват повреди в часовников механизъм или прекъснат елемент в електронна верига. Лупата Levenhuk Zeno Gem е отличен избор за дома и за работата.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH11
    8,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH11 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH31
    9,49 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH31 е оборудвана със светлинен източник: той ще Ви помага да работите, дори при слаба светлина. Светлинният източник се намира върху дръжката и неговото положение се променя лесно с пръст. Лупата е отлична за изучаване на малки предмети и разчитане на малки шрифтове.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH23
    9,49 лв.

    Качествена оптика и надеждно метално тяло. Тази лупа е чудесен помощник за хора с влошено зрение. Тя дава възможност за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки, чертежи и карти. Лупата осигурява отчетливо и ясно изображение в цялото зрително поле. Те е полезна за всеки дом.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH13
    9,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH13 е класическа ръчна лупа за изучаване на малки предмети. Тя е подходяща за разчитане на чертежи и текстове с малък шрифт, изследване на дефекти в мебели и тъкани, както и за работа върху малки предмети. Тя е отличен помощник при разглеждане на снимки или илюстрации в албуми, също така при проверка на бижута и географски карти. Големият диаметър на лещата дава възможност за работа на широки площи наведнъж.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH33
    9,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Handy ZH33 е оборудвана със светлинен източник: той ще Ви помага да работите, дори при слаба светлина. Светлинният източник се намира върху дръжката и неговото положение се променя лесно с пръст. Лупата е отлична за изучаване на малки предмети и разчитане на малки шрифтове.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH37
    11,95 лв.

    Levenhuk Zeno Handy ZH37 е класическа ръчна лупа за наблюдение. Тя е полезна за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки и гравюри, и изучаване на миниатюрни предмети. Тази лупа е чудесен помощник за студенти, бижутери, инженери и часовникари. Тя също е подходяща, както за обща употреба, така и за решаване на професионални задачи.

  • Лупа Levenhuk Zeno Handy ZH39
    11,95 лв.

    Levenhuk Zeno Handy ZH39 е класическа ръчна лупа за наблюдение. Тя е полезна за разчитане на текстове с малък шрифт, изследване на малки детайли на снимки и гравюри, и изучаване на миниатюрни предмети. Тази лупа е чудесен помощник за студенти, бижутери, инженери и часовникари. Тя също е подходяща, както за обща употреба, така и за решаване на професионални задачи.

  • Детектор за издатини Ermenrich Ping SD20, (14629)
    Промо цена 13,25 лв. was 13,95 лв.

    Детекторът за издатини Ermenrich Ping SD20 е малък, но много практичен инструмент, който е необходим за проверка на стените преди пробиване. Можете бързо да разберете дали в стената има кабели, както и скрити метални или дървени предмети (напр. арматура, греди и крепежни елементи). 

    • Режим на откриване на метални/дървени издатини 
    • Максимална дълбочина на откриване на метални/дървени издатини, mm 19
    • Калибриране автоматично
    • Звуков сигнал
    • Захранване батерия 9 V (не е включена)
    • Индикатор за състояние „изтощена батерия“
    • Автоматично изключване на захранването
    • Тяло: издръжлива пластмаса ABS, поликарбонат
    • Диапазон на работната температура,°C 0...+40
  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G0
    13,95 лв.

    Увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G0 са идеалният спътник за хора, които работят с малки предмети. Лещите са закрепени върху рамката на очилата, което оставя двете ръце свободни за четене, изследване на снимки, бродиране, моделиране, работа с висока прецизност с часовникови механизми, бижута, микрочипове и т.н. Тези увеличителни очила са чудесни за професионална или ежедневна работа.

  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G1
    15,95 лв.

    Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G1 са удобен инструмент за работа с малки предмети. Лупата има 20x леща и вградено светодиодно осветление. Лещата може да се премества наляво-надясно върху рамката (спрямо дясното око) или да се остави напълно настрани. Увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G1 оставят двете ръце свободни за работа – затова те могат да се препоръчат за тези, които работят с малки детайли и трябва да извършват операции с висока прецизност. Те са удобни, когато изработвате или ремонтирате часовници, електроника, бижута, колекционирате малки предмети, в медицината и в други области.

  • Тестер за напрежение Ermenrich Zing WT40, (14611)
    Промо цена 16,10 лв. was 16,95 лв.

    Безконтактно тестване на променливотоково напрежение
    Различни светлинни и звукови сигнали за двата диапазона на измерваното напрежение
    Захранване с батерии, вградено фенерче

  • Компас Levenhuk DC65
    17,95 лв.

    Компасът Levenhuk DC65 е класически модел за позициониране и ориентиране на картата. Плаващият циферблат бързо фиксира иглата и вграденото осветление позволява използването на компаса в тъмното. Процепът за виждане и увеличителната лупа с прорез за виждане ще Ви помогне да определите посоката. По края на компаса има две скали. Като ги използвате, лесно ще определите разстоянието.

  • Черна лупа Levenhuk Zeno Read ZR10
    21,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR10 с правоъгълна леща е отлична за четене на книги, списания, вестници, разглеждане на чертежи и географски карти. Тя е удобна за работа с големи снимки и гравюри, както и за детайлно изучаване на конкретни области.

  • Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H1
    22,95 лв.

    Лупата за глава Levenhuk Zeno Vizor H1 е компактна преносима лупа, която осигурява четири нива на увеличение. Комплектът включва допълнителна сгъваема леща, изработена от качествена оптична пластмаса, а е налице и въртяща се леща за дясното око. Диапазонът на увеличение е между 1,5x и 8x.

  • Лупа Levenhuk Zeno Read ZR12
    23,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR12 с правоъгълна леща е отлична за четене на книги, списания, вестници, разглеждане на чертежи и географски карти. Тя е удобна за работа с големи снимки и гравюри, както и за детайлно изучаване на конкретни области.

  • Писалка за почистване Levenhuk LP10
    23,95 лв.

    Почистването на оптичните елементи на Вашия инструмент е изключително трудна задача, която изисква определено ниво на прецизност и умение. Почистването на лещите, с техните тънки като косъм сложни покрития, е още по-трудно, тъй като може лесно да повредите такова тънко покритие само като го докоснете случайно. За щастие, вече има инструмент за тази работа - писалката за почистване Levenhuk LP10 ще почисти всички оптични елементи внимателно и лесно.

  • Адаптер за триножник за бинокли Levenhuk TA10
    25,95 лв.

    Адаптерът за триножник за бинокли Levenhuk TA10 е предназначен за монтиране на бинокли върху стандартни триножници. Адаптерът е изработен от метал. Той се монтира лесно и надеждно и може да издържа товари до 5 kg. Този адаптер е незаменим, когато извършвате наблюдения с увеличения, по-големи от 12x. При големи увеличения картината трепти поради естественото треперене на ръцете. За да се избегне това, оптичният уред се монтира върху триножник.

  • Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H2
    27,95 лв.

    Лупата за глава Levenhuk Zeno Vizor H2 оставя ръцете Ви свободни и помага за извършване на работи с малки предмети. Лупата е оборудвана със светодиодно осветление и допълнителни лещи с различна мощност на увеличение. Тя фиксира здраво главата с удобен гъвкав ремък. Увеличението варира от 1,5x до 8x.

  • Лупа Levenhuk Zeno Read ZR14
    28,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Read ZR14 с правоъгълна леща е отлична за четене на книги, списания, вестници, разглеждане на чертежи и географски карти. Тя е удобна за работа с големи снимки и гравюри, както и за детайлно изучаване на конкретни области.

  • Джобен микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC10
    Промо цена 32,25 лв. was 33,95 лв.

    Джобният микроскоп Levenhuk Zeno Cash ZC10 е увеличителен инструмент с вградена светлина. Благодарение на светлината той може да се използва за проверка на банкноти. Този микроскоп е компактен и лек и можете лесно да го вземете със себе си на среща с бизнес партньори или на продължителни пътувания в чужбина. Той ще Ви е от полза на пазара или в супермаркета: можете да проверите всяка банкнота, която е в ръцете Ви.

  • Детектор за влага Ermenrich Wett MW30, (14613)
    Промо цена 33,20 лв. was 34,95 лв.

    Преносимият детектор за влага Ermenrich Wett MW30 (влагомер) ви позволява бързо да измервате съдържанието на влага в строителни материали и продукти от дърво. Това е особено важно за снабдяването с материали, производството, дърводелството и поддръжката на домакинството. Устройството може да работи върху материали като картон, дървен материал, бетон, гипс и др. Има вграден термометър, който може да измерва температурата в две мерни единици: Целзий и Фаренхайт.

    Ermenrich MW30 е детектор за влага с два щифтови сензора. Щифтовете са скрити под свалящия се капак. Устройството има вграден екран със зелена подсветка, който показва всички данни за измерванията и операциите. Светодиодните светлини показват нивото на влага на материала: ниско (зелено), повишено (жълто) и високо (червено).

    Детекторът за влага се захранва от стандартни батерии и има функция за автоматично изключване.

  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G3
    33,95 лв.

    Пет стъпки на увеличение в диапазона от 1x до 3,5x, вградено светодиодно осветление и способност за лесно превръщане на очилата в лупа за глава – всичко това са увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G3. С тези очила винаги можете да имате свободни ръце, докато вършите работа с висока прецизност.

  • Лупа Levenhuk Zeno Multi ML9
    33,95 лв.

    Levenhuk Zeno Multi е компактна и лека лупа, която е идеална за изследване на малки предмети и четене на текстове с дребен шрифт. На лупата е монтирано светодиодно/ултравиолетово осветление. Изберете подходящ режим на осветление със захранващия бутон върху тялото.

  • Лупа Levenhuk Zeno Multi ML11
    34,95 лв.

    Levenhuk Zeno Multi е компактна и лека лупа, която е идеална за изследване на малки предмети и четене на текстове с дребен шрифт. На лупата е монтирано светодиодно/ултравиолетово осветление. Изберете подходящ режим на осветление със захранващия бутон върху тялото.

  • Лупа Levenhuk Zeno Desk D3
    34,95 лв.

    Лупата Levenhuk Zeno Desk D3 е чудесна за работа с печатни платки, прецизни операции с електроника, запояване, ремонт, изработка на бижута или моделиране. Освен лупата на гъвкавата стойка, лупата Levenhuk Zeno Desk D3 Magnifier има и трета ръка. Този инструмент помага за здравото фиксиране на всякакви електронни платки или малки предмети и прави продължителната работа много по-удобна. Предлага се още един държач, за да държите Вашите инструменти наблизо по време на работа.

  • Монокъл Levenhuk Atom 8x42
    Промо цена 37,95 лв. was 39,95 лв.

    Монокълът Levenhuk Atom 8x42 е отличен оптичен инструмент за изучаване на природата и за гледане на спортни състезания на стадиона. За разлика от биноклите с подобно увеличение, монокълът е по-компактен, по-лек и практичен за използване. Можете да изминете километри по пътищата и да се възхищавате на красотата на света, без да изпитвате каквото и да било неудобство. Levenhuk Atom 8x42 е великолепен избор за естествоизпитатели, орнитолози, запалени по къмпингуването или ловци.

  • Детектор за издатини Ermenrich Ping SM60, (14633)
    Промо цена 37,95 лв. was 39,95 лв.

    С детектора за издатини Ermenrich Ping SM60 можете лесно и бързо да откриете скрити кабели под напрежение в стени, както и арматура и други метални и дървени издатини. Устройството ще Ви помогне да намерите най-доброто място за пробиване на отвори и ще улесни процеса на пробиване. 

    • Режим на откриване на метални/дървени издатини
    • Максимална дълбочина на откриване на метални/дървени издатини, mm
      13/25/38
    • Режим на откриване на проводници под напрежение
    • Максимална дълбочина на откриване, mm 51
    • Режим на откриване на метал+, разпознаване на цветни и черни метали
    • Максимална дълбочина на откриване (метал), mm 60 (цветни метали), 80 (черни метали)
    • Течнокристален дисплей
    • Фоново осветяване на течнокристалния дисплей
    • Калибриране: автоматично
    • Звуков сигнал
    • Захранване
    • 2 AAA батерии (не са включени)
    • Индикатор за състояние „изтощена батерия“
    • Автоматично изключване на захранването
    • Тяло: издръжлива пластмаса ABS, поликарбонат
    • Диапазон на работната температура: 0 до +40°C
  • Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H3
    39,95 лв.

    Лупата за глава Levenhuk Zeno Vizor H3 се доставя със взаимозаменяеми лещи. Лещите включват увеличителна мощност от 1,2x до 3,5x. Когато е необходимо, лещите могат да се комбинират по двойки. Лупата разполага с вградено светодиодно осветление, което осигурява достатъчно яркост, за да осветява работната зона дори при пълна тъмнина.

  • Окуляр Levenhuk Rainbow 50L WF16x
    44,95 лв.

    Окулярът Levenhuk Rainbow 50L WF16x е прекрасно допълнение към всеки микроскоп! Увеличителната мощност 16x и широкото зрително поле правят този окуляр истинска находка за всеки изследовател на микрокосмоса.

  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G4
    44,95 лв.

    Увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G4 са чудесни за професионалисти, които работят с малки предмети и се нуждаят от инструмент с висока увеличителна мощност. Тези увеличителни очила са чудесни за продължително изследване на бижута или ремонт на часовници. Този удобен инструмент се предлага със светодиодно осветление, взаимозаменяеми лещи и удобна рамка за очила.

Filter by
Пазаруване сега по

Категория

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

Гаранция

рейтинг