Зрителни тръби

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

8 Артикули

Пазаруване сега по
  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze BASE 50
    Промо цена 113,95 лв. was 119,95 лв.

    Зрителната тръба Levenhuk Blaze BASE 50 е универсален оптичен инструмент, който ще бъде полезен при лов, изучаване на градски пейзажи и наблюдение на птици и животни. Той използва обектив с увеличение, който позволява плавна промяна на увеличението в диапазона от 15x до 45x. Тази зрителна тръба осигурява голямо увеличение, което позволява подробно наблюдение на много отдалечени обекти.

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze BASE 60
    Промо цена 142,45 лв. was 149,95 лв.

    Зрителната тръба Levenhuk Blaze BASE 60 е мощен оптичен инструмент с голяма апертура, обектив с увеличение и ъглов окуляр. Той е идеален за изучаване на много отдалечени обекти, тъй като инструментът има максимална мощност на увеличение 60x. Лещата на обектива с висока апертура позволява извършването на наблюдения дори при ниско осветление: при изгрев, в ден с лошо време или при полумрак. Комплектът включва малък настолен триножник, необходим за наблюдение при голямо увеличение: това минимизира треперенето на изображението.

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze BASE 70
    Промо цена 170,95 лв. was 179,95 лв.

    Зрителната тръба Levenhuk Blaze BASE 70 е най-мощният модел с висока апертура в серията зрителни тръби Levenhuk на начално ниво. Тя е устойчива на тежки условия и осигурява висококачествено изображение дори при наблюдение в часовете преди изгрева и в полумрак. Стъклената оптика осигурява чудесен детайлен образ с естествена цветова гама. Зрителната тръба Levenhuk Blaze BASE 70 е идеален избор за наблюдения на дивата природа и градския пейзаж, лов и орнитология.

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze PLUS 60
    Промо цена 265,95 лв. was 279,95 лв.

    Зрителната тръба Levenhuk Blaze PLUS 60 е надежден и функционален оптичен инструмент в непромокаем корпус. Основната му характеристика е лещата на обектива за увеличение, която Ви дава възможност да променяте увеличението в диапазона от 15x до 45x. Тази характеристика дава на Levenhuk Blaze PLUS 60 почти неограничен брой приложения. С тази зрителната тръба можете да наблюдавате природни и градски пейзажи, както и птици и животни.

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze PLUS 80
    Промо цена 427,45 лв. was 449,95 лв.

    Зрителната тръба Levenhuk Blaze PLUS 80 е мощен оптичен инструмент с отлична светлосъбирателна сила. Тя е конструирана за стационарни наблюдения и позволява настройка на увеличението в диапазона от 20x до 60x. Тази зрителна тръба е истинско съкровище за орнитолозите или любителите на дивата природа. Наблюдението на природни пейзажи и изучаването на птици и животни е истинско удоволствие с тази зрителна тръба. А най-важното е, че няма да Ви се налага да разчитате на условията при наблюдение. Levenhuk Blaze PLUS 80 е устойчива на лошите метеорологични условия и предоставя резки изображения дори в полумрак.

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze BASE 100
    Промо цена 455,95 лв. was 479,95 лв.

    Levenhuk Blaze BASE 100 е зрителна тръба с леща на обектива 100 mm, която е идеална за изучаване на природни и градски пейзажи. Нейната апертура е достатъчно голяма, за да се извършват наблюдения не само в слънчеви дни, но и в облачно време и на разсъмване, когато оптичните инструменти с малка апертура обикновено не могат да се справят. Зрителната тръба дава възможност за избор на увеличение в диапазона от 25x до 75x. Можете да променяте фокуса лесно от отдалечен към близък обект чрез просто завъртане на пръстена за фокусиране.

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze PLUS 90
    Промо цена 493,95 лв. was 519,95 лв.

    Зрителната тръба Levenhuk Blaze PLUS 90 е най-мощният модел с голяма апертура от серията. Можете да променяте увеличението в диапазона от 25x до 75x. Диаметърът на лещата на обектива е 90 mm. Можете да извършвате наблюдения дори от голямо разстояние. Екстремните условия при наблюдение няма да бъдат проблем: Levenhuk Blaze PLUS 90 предоставя ясни изображения, дори при полумрак, и не се влияе от сняг, дъжд и отрицателни температури.

  • Зрителна тръба Bresser Pirsch 20–60x80
    Промо цена 664,95 лв. was 699,95 лв.

    The new Pirsch spotting scopes are especially for the price-conscious observer and hunter. Equipped with fully multi-coated, big 80mm optics, they make (even at difficult light conditions) high magnifications possible. In conjunction with the waterproof and non-reflective housing, they are a reliable tool for birding and hunting. They are also great for digiscoping: using a digital camera adapter, a compact digital camera or compact camcorder can be used.

Filter by
Пазаруване сега по

Цена

Производител

Цвят

Гаранция

рейтинг