Телескопи

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

13 Артикули

Пазаруване сега по
  • Bresser Junior Space Explorer 45/600 AZ Telescope, blue
    Промо цена 80,70 лв. was 84,95 лв.

    Bresser Junior Space Explorer 45/600 AZ Telescope – is a true find for an inquisitive child. Lightweight, compact and comfortable to use, Bresser Junior Space Explorer 45/600 AZ Telescope makes the best choice for the first microscope for a curious kid. Its 100x magnification power gives the user an opportunity to see the lunar surface in detail and “reach out” for more distant planets of the Solar system like Venus, Saturn and Jupiter. All the needed accessories are included.

  • Телескоп Levenhuk LabZZ T1
    Промо цена 80,70 лв. was 84,95 лв.

    Телескопът Levenhuk LabZZ T1 предлага на младите астрономи възможност да разгадаят тайните на Космоса. Работата с телескопа е много лесна, така че децата могат сами да наблюдават звездното небе. С Levenhuk LabZZ T1 младият учен ще види планетите на Слънчевата система и множество големи подробности по лунната повърхност. Ако е необходимо, телескопът може лесно да се превърне в зрителна тръба – комплектът включва диагонално огледало, което създава преки изображения за наземни наблюдения.

  • Телескоп с книга Discovery Sky T50
    Промо цена 80,70 лв. was 84,95 лв.

    Телескопът Discovery Sky T50 е рефракторен телескоп, подходящ за употреба от начинаещи астрономи. Не изисква специална настройка, тъй като е лесен за работа и е оборудван с всичко необходимо за наблюдения, а образователната книга „Космос. Непразна празнота“ е включена в комплекта. Телескопът е отличен за наблюдения на Луната и наземни наблюдения. Можете да разгледате и много от близките космически обекти, но по-фини детайли няма да се видят. Телескопът е опакован в цветна кутия с името на марката, което го прави отличен подарък.

  • Телескоп Levenhuk LabZZ TK50 с кутия
    Промо цена 85,45 лв. was 89,95 лв.

    Телескопът Levenhuk LabZZ TK50 е компактен ахроматичен рефракторен телескоп, предназначен за деца. Можете да използвате този телескоп за наблюдение на Луната и на наземни обекти. С този телескоп можете да видите и някои ярки звезди и планети от Слънчевата система, но само при идеални условия (няма да се виждат подробности). Това е телескоп за наблюдения на Луната, който осигурява добър изглед и нелоша разделителна способност на изображението.

  • Телескоп Levenhuk LabZZ T3
    Промо цена 142,45 лв. was 149,95 лв.

    Телескопът Levenhuk LabZZ T3 е най-големият модел в серията телескопи за деца Levenhuk LabZZ. Моделът е с най-голямото увеличение – 175x – и се получава с голям брой оптични принадлежности. Този лесен за използване телескоп ще въведе бързо детето във вълнуващия свят на научните открития. Невероятните чудеса стават достъпни веднага след разопаковането: Планети на Слънчевата система, ярки съзвездия; ярки съзвездия и огромни звездни клъстери. Монтирането на диагоналното огледало или монтирането на окуляра за пряко наблюдение (и двата са включени) позволява и наземно наблюдение, тъй като получените изображения ще бъдат директни.

  • Телескоп с книга Discovery Sky T60
    Промо цена 166,20 лв. was 174,95 лв.
  • Телескоп Levenhuk LabZZ TK60 с кутия
    Промо цена 185,20 лв. was 194,95 лв.

    Телескопът Levenhuk LabZZ TK60 е отличен подарък за деца, които се интересуват от астрономия. Той е отличен за изучаване на Луната и наземни обекти. Включени са всички необходими принадлежности. За да работите с телескопа, не се нуждаете от никакви специални умения. Калъфът е включен. В него се съхранява целият набор на Вашия телескоп, така че е удобно да транспортирате и съхранявате телескопа заедно с всички негови принадлежности.

  • Телескоп Discovery Sky T76 с книга
    Промо цена 227,95 лв. was 239,95 лв.
  • Телескоп Levenhuk LabZZ TK76 с кутия
    Промо цена 227,95 лв. was 239,95 лв.

    С телескопа Levenhuk LabZZ TK76 можете да наблюдавате широка гама астрономически обекти, включително Луната, планетите на Слънчевата система, ярки галактики, мъглявини и звездни купове, както и метеоритни дъждове. Телескопът Levenhuk LabZZ TK76 е ориентиран към тийнейджърите уред с разширен набор. С него се работи много лесно.

  • Рефракторен телескоп Meade Infinity 70 mm
    Промо цена 364,74 лв. was 383,94 лв.

    Рефракторният телескоп Meade Infinity 70 mm AZ е качествен рефракторен телескоп на начално ниво, предназначен за наблюдения на Луната и на други обекти от Слънчевата система. Неговата леща на обектива с размер 70 mm създава ярко и остро изображение. Този модел ще Ви помогне да видите полярните шапки и моретата на Марс по време на опозицията, фазите на Венера, пръстените на Сатурн и много други небесни обекти. Телескопът е подходящ и за наземно наблюдение.

  • Рефлекторен телескоп Meade Polaris 114 mm EQ
    Промо цена 649,74 лв. was 683,94 лв.

    Рефлекторният телескоп Meade Polaris 114 mm EQ е качествен инструмент за наблюдение на обекти в Слънчевата система и далечния Космос. Това е рефлекторен телескоп, който създава винаги ярки изображения без хроматични аберации. Телескопът е идеален за наблюдения сред природата.

  • Рефлекторен телескоп Meade Polaris 127 mm EQ
    Промо цена 740,94 лв. was 779,94 лв.

    Рефлекторният телескоп Meade Polaris 127 mm EQ е качествен рефлекторен телескоп, предназначен за наблюдение на обекти в далечния Космос. Главното огледало с размер 127 mm дава възможност да видите много кълбовидни звездни купове, планетни и дифузни мъглявини, всички обекти от каталога на Месие и най-ярките предмети от каталога на NGC. Оптимални резултати могат да бъдат постигнати извън града.

  • Рефракторен телескоп Meade Polaris 90 mm EQ
    Промо цена 889,14 лв. was 935,94 лв.

    Рефракторният телескоп Meade Polaris 90 mm EQ е идеален инструмент за лунни наблюдения и наблюдение на планетите от Слънчевата система. Лещата на обектива с висока апертура (90 mm) Ви позволява да видите фазите на Меркурий и Венера, спътниците на Сатурн, Голямото червено петно на Юпитер и много други интересни обекти.

Filter by
Пазаруване сега по

Цена

Производител

Цвят

Гаранция

рейтинг