Телескопи

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

13 Артикули

Пазаруване сега по
  • Телескоп Levenhuk Blitz 70s BASE
    Промо цена 71,20 лв. was 74,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 70s BASE е рефракторен телескоп с малко фокусно разстояние върху настолен триножник. Той е великолепен избор за малък апартамент или за пътуване. Той е много компактен. С този модел се работи изключително лесно и комплектът съдържа всички необходими принадлежности. Телескопът е идеален за наблюдения на Луната, планетите на Слънчевата система или наземни обекти. Можете също да наблюдавате ярки обекти в далечния Космос, но няма да се виждат подробности.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 50 BASE
    Промо цена 85,45 лв. was 89,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 50 BASE е ахроматичен рефракторен телескоп на начално ниво. Телескопът Levenhuk е отличен за деца и тинейджъри, които се интересуват от астрономия. С него се работи лесно. Можете да изследвате Луната с него или да го използвате като зрителна тръба за изучаване на наземни обекти. Включени са всички необходими принадлежности, така че не е необходимо да ги купувате допълнително.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 60 BASE
    Промо цена 123,45 лв. was 129,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 60 BASE е предназначен за начинаещи астрономи. С него се работи лесно и е с разширен набор. Той е отличен за изучаване на лунни и наземни пейзажи. Този модел е отличен избор за тези, които възнамеряват само да се запознаят с космоса и астрономията. Това е великолепен подарък както за възрастни, така и за деца.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 76 BASE
    Промо цена 151,95 лв. was 159,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 76 BASE е Нютонов рефлекторен телескоп със сферично главно огледало. Това е модел за начално ниво, но той Ви позволява да наблюдавате много обекти от близкия и далечния Космос. Можете да изучавате Луната, планети като Земята, двойни звезди, както и кълбовидни и отворени купове. Могат да се наблюдават почти всички обекти от каталога на Месие, но без висока детайлност.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 70 BASE
    Промо цена 151,95 лв. was 159,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 70 BASE е идеален за изучаване на Космоса. От една страна, с него се работи лесно, а от друга страна, с него можете да наблюдавате широк спектър от астрономически обекти. Благодарение на неговата апертура (70 mm) можете да извършвате детайлно наблюдение на Луната, планетите на Слънчевата система и ярки обекти в далечния Космос. Така също можете да го използвате като мощна зрителна тръба за наблюдение на наземни пейзажи.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 114 BASE
    Промо цена 256,45 лв. was 269,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 114 BASE е класически Нютонов рефлекторен телескоп за астрономически наблюдения. Той е предназначен за наблюдение на обекти в далечния Космос: кълбовидни звездни купове, двойни звезди, както и планетарни и дифузни мъглявини. Близкият Космос е добре различим до Сатурн. Понеже телескопът има класическо 1,25” фокусиращо устройство, повечето оптични аксесоари, които са широко достъпни на пазара, са съвместими с него. Вече са включени три окуляра и леща на Барлоу, така че можете да започнете наблюденията веднага.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 76 PLUS
    Промо цена 275,45 лв. was 289,95 лв.

    Нютоновият рефлекторен телескоп Levenhuk Blitz 76 PLUS е монтиран на екваториална монтировка. Този модел е идеален за начинаещия потребител, който се интересува от изследването на обекти в далечния Космос. Оптиката му предава доста добре изображения на звездни купове, ярки обекти на Месие, двойни звезди и много други обекти. Можете също така да наблюдавате космическото пространство, особено Луната и земеподобни планети. Комплектът на телескопа включва всички необходими принадлежности и може да бъде чудесен подарък.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 70 PLUS
    Промо цена 284,95 лв. was 299,95 лв.

    Ахроматичният рефракторен телескоп Levenhuk Blitz 70 PLUS е чудесен избор за начинаещ астроном. Можете да наблюдавате планетите от Слънчевата система с техните естествени спътници, някои обекти в далечния Космос, както и детайлно изображение на Луната. Този телескоп може да бъде използван и за наземни наблюдения.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 80s PLUS
    Промо цена 313,45 лв. was 329,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 80s PLUS е близкофокусен ахроматичен рефракторен телескоп с широко зрително поле, който предава изображения с висока разделителна способност. Благодарение на високата си апертура телескопът е подходящ за астрофотография. Можете да наблюдавате космическото пространство и ярките обекти в далечния Космос, но последните няма да са в детайли.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 80 PLUS
    Промо цена 360,95 лв. was 379,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 80 PLUS е отличен избор за начинаещи. Разширеният комплект включва всичко, от което се нуждаете за наблюдения. Той дава възможност да наблюдавате Луната, планетите от Слънчевата система, както и обекти в далечния Космос. Този телескоп предава ярко и детайлно изображение на най-близките до Земята обекти. Подходящ е за наземни наблюдения, така че може да се използва вместо зрителна тръба.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 114s PLUS
    Промо цена 455,95 лв. was 479,95 лв.

    Levenhuk Blitz 114s PLUS е близкофокусен Нютонов рефлекторен телескоп за изследване на обекти в далечния Космос, както и за астрофотография. Благодарение на високата си резолюция той предава рязка и детайлна картина на далечния Космос и на обектите от Слънчевата система. Компактният размер на телескопа позволява да го взимате с Вас на извънградски срещи на астрономи.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 114 PLUS
    Промо цена 493,95 лв. was 519,95 лв.

    Нютоновият рефлекторен телескоп Levenhuk Blitz 114 PLUS с дълъг фокус е подходящ за задълбочено изучаване на Космоса. За по-детайлни и по-интересни наблюдения комплектът включва не само стандартните окуляри, а и лунарен филтър. Телескопът дава възможност да наблюдавате галактики, мъглявини и звездни купове. Той също така създава ясно и рязко изображение на обектите от Слънчевата система.

  • Телескоп Levenhuk Blitz 203 PLUS
    Промо цена 1139,95 лв. was 1199,95 лв.

    Телескопът Levenhuk Blitz 203 PLUS е мощен оптичен инструмент с висока апертура за наблюдение на Космоса и за астрофотография. Той е предназначен за амбициозния начинаещ, който иска да изследва всички тайни на вселената. Телескопът предава великолепно изображение на мъглявини и звездни купове, както и дава възможност да наблюдавате планетите от Слънчевата система и техните естествени спътници. Тъй като е включен лунарен филтър, той е идеален за наблюдение на Луната.

Filter by
Пазаруване сега по

Цена

Производител

Цвят

Гаранция

рейтинг