Микроскопи

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

5 Артикули

Пазаруване сега по
  • Микроскоп Levenhuk LabZZ M101 Amethyst (Аметист)
    Промо цена 66,45 лв. was 69,95 лв.

    Как изглежда малка буболечка при голямо увеличение? Каква е вътрешната структура на растенията? Какво живее в капчица езерна вода? С микроскопа Levenhuk LabZZ M101 Amethyst (Аметист) децата ще могат да намерят отговори на тези и много други въпроси, които интересуват техните млади и любопитни умове. Наборът включва всичко необходимо за първите самостоятелни експерименти – подготвени микроскопски образци, специални инструменти за микроскопска работа и ръководство с информация за потребителя с много интересни експерименти. Микроскопът се отличава от традиционните с яркия си полупрозрачен цвят на аметист и би бил прекрасен подарък за млад биолог!

  • Микроскоп Levenhuk Rainbow 2L Amethyst (Аметист)
    Промо цена 132,95 лв. was 139,95 лв.
    5

    Стилен и привлекателен, микроскопът Levenhuk Rainbow 2L може да превърне дори най-скучния урок по биология в завладяващо изследване. Този микроскоп позволява на децата да разберат от какво са изработени нещата около тях, да изследват насекоми и растения, да видят дали киселото мляко наистина съдържа живи организми и много други интересни неща. Levenhuk Rainbow 2L се получава с набор за експерименти, което означава, че младият изследовател може да започне да използва микроскопа веднага.

  • Микроскоп Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst (Аметист)
    Промо цена 199,45 лв. was 209,95 лв.

    Ярките и стилни микроскопи Rainbow 2L PLUS са логичното продължение на серията Levenhuk Rainbow 2L. Новите микроскопи съчетават всички предимства на предходната линия с нови удобни характеристики. Тези микроскопи са оборудвани с две системи за осветление – това означава, че може да се наблюдават прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни образци.

  • Микроскоп Levenhuk Rainbow 50L Amethyst(Аметист)
    Промо цена 218,45 лв. was 229,95 лв.

    Levenhuk Rainbow 50L – ярки, стилни микроскопи, идеални за начинаещи изследователи на микрокосмоса, както и за опитни биолози. Тези микроскопи Ви позволяват да изследвате растителни и животински тъкани и да научите повече за тяхната клетъчна структура, да наблюдавате живи микроорганизми в капка вода и да правите още много интересни неща!

  • Микроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Amethyst (Аметист)
    Промо цена 227,95 лв. was 239,95 лв.

    Levenhuk Rainbow 50L PLUS – съвършената комбинация между конструкция, отлична оптика и ергономичен корпус. Като всички други модели от семейството Levenhuk Rainbow тези микроскопи са идеални за млади изследователи. Всеки от моделите е с включен набор за експерименти Levenhuk K50, който разполага с всичко необходимо за изследването на тайните на микрокосмоса.

Filter by
Пазаруване сега по

Цена

Производител

Цвят

Гаранция

рейтинг